Jin Kazama 17 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Εν συντομια 08/10 επανεργοποιησα το συστημα μου για την υποδοχη δυο oranda red cap . Απο την ημερα εκεινη ειμαι στην διαδικασια στρωσιματος . Πριν τρεις μερες λοιπον 14/10 παρατηρησα οτι μπροστα δεξια κατι εχει φυτρωσει και μου εχει ανθισει ( πεταξει ) ενα μικρο κλωναρακι . Να πω οτι κατω εχω ψιλλοκοκο καφε χαλικι το οποιο προτου ριξω ξεπλυνα δεκα φορες με νερο . Η θερμοκρασια μου απο εκεινη την μερα ( 08 / 10 ) κυμαινεται απο 26 - 30 ( θερμοκρασια χωρου ) . Μου εκανε λοιπον εντυπωση το πως εγινε αυτο . Απο την μερα που το παρατηρησα δεν το εχω πειραξει και ουτε προκειται μεχρι να δω τι ειναι αυτο και σε τι θα διαμορφωθει . Παντως το συγκεκριμενο γεγονος το ελαβα ως καλο οιωνο τοσο για το στρωσιμο του ενυδρειου μου , οσο και για την μετεπειτα πορεια του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2013 καμιά φωτογραφία υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 17 Οκτωβρίου 2013 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Πως ανεβαζω την φωτο εδω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 17 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Ανέβασε την στο postimage.org ή σε κάποιον άλλο free hosting server και δώσε μας το link. . . Εναλλακτικά την μέθοδο του photobucket που περιγράφεται εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66172&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 17 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 17 Οκτωβρίου 2013 ή με συνημμένο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 17 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Έχεις βγάλει τη φώτο που θες. Μετά την περνάς στον υπολογιστή. Απ εκεί πηγαίνεις εξελιγμένη επεξεργασία. Κάτω αριστερά έχει που σου γράφει αναζήτηση, το πατάς και σου βγάζει ένα παράθυρο το που έχεις την φώτο. Πατάς οκ .Μετά επισύναψη αρχείου. Θα σου βγάλει το αρχείο και θα πατησης προσθήκη και μετά δημοσίευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 18 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Οντως χρειαζομαστε φωτο. Αλλα ηθελα να σε ρωτησω...εχεις καθόλου φυτα μεσα; Εγώ το επαθα αυτο απο μία κρυπτοκορίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Οκτωβρίου 2013 Author #8 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω για τις πληροφοριες κυριοι , θα ανεβασω φωτο μολις αναπτυχθει λιγακι καθως ειναι καφε το χαλικι μου και θα πρεπει να κανετε ζουμ για να το δειτε . Στο ερωτημα του Δον τωρα , οχι δεν εχω φυτα μεσα και δεν ειμαι φυτεμενος . Μετα την προσθηκη των Κιμωνα και Νεαρχου θα προσθεσω δυο ριζες με java Υ.Γ . : Ειναι ενα μικρο και λεπτο , λεπτο κλωναρακι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Οκτωβρίου 2013 Author #9 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Η κρυπτοκορινα που αναφερες φιλε μου τι ειναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Οκτωβρίου 2013 #10 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Η κρυπτοκορινα που αναφερες φιλε μου τι ειναι ; Φυτό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Οκτωβρίου 2013 Author #11 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Θα δειξει , προς το παρον αναμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Οκτωβρίου 2013 #12 Share 18 Οκτωβρίου 2013 (edited) Το χαλικάκι είναι καινούργιο ή υπήρχε σε άλλο ενυδρείο; Έγινε επεξεργασία 18 Οκτωβρίου 2013 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Οκτωβρίου 2013 Author #13 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Το χαλικακι ηταν brand new . Εγω το ανοιξα και το ξεπλυνα δεκα φορες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Οκτωβρίου 2013 #14 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Πολλές φορές, μέσα στο χαλικάκι, υπάρχουν σπόροι από φυτά της ξηράς. Μέσα στο νερό, βρίσκουν μπόλικη υγρασία και βλαστάνουν. Βέβαια μετά από λίγες μέρες, το νερό αποδεικνύεται αφιλόξενο για αυτά και λιώνουν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Οκτωβρίου 2013 Author #15 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Λες να το βγαλω δλδ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Οκτωβρίου 2013 #16 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Μπα, άστο, δε πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Μια σταλιά είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 19 Οκτωβρίου 2013 Author #17 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Μια σταλια ειναι πραγματι , αλλα και αυτο τι θεμα να δημιουργησει ; Μπορει να ανεβασει αμμωνια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Οκτωβρίου 2013 #18 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα ανεβασει τιποτα,μη σε ανησυχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος