Χρήστος 15 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Είναι ένα θέμα που ίσος δεν σας αφορά άλλα νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας. Μετά από 20+ χρόνια ενασχολήσεις με τα σκαλαρια ήρθε η στιγμή να τα αποχωριστώ. Σήμερα δώρισα και τα τελευταία 2 ζευγάρια και το ενυδρείο άδειασε. Μπορώ να πω πως αυτά τα ψάρια τα ξέρω από έξω και ανακατωτά και έζησα μαζί τους πολλή όμορφες στιγμές και νιώθω κάπως παράξενα και συγκινημένος. Πλέον ήρθε η στιγμή να αλλάξω ριζικά και στο μέλλον θα ασχοληθώ σχεδόν αποκλειστικά με το παλουτάριουμ και καλλιέργεια εξωτικών και δύσκολων φυτών εντός και εκτός νερού σε συνδυασμό με μικρόσωμα και λίγα ψάρια χωρίς φίλτρανση παρά μόνο με κυκλοφορικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 15 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Καλη επιτυχία σου εύχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Αντε να δουμε τι θα φτιαξεις παλι! Παντως αν και οι καιροι ειναι δυσκολοι το καλο με το χομπι μας ειναι οτι εχει πολλα παρακλαδια με τα οποια μπορει να ασχοληθει κανεις και με σχετικα λιγα χρηματα,ενα απο αυτα τα παρακλαδια ειναι και αυτο που θες να κανεις. Καλη επιτυχια λοιπον φιλε και περιμενουμε να δουμε φωτογραφιες απο αυτο που φτιαχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 15 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραία ιδέα φίλε μου! Καλη επιτυχία και απο μένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunsity 15 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφέρων !!!!Έχεις κάποιο πλάνο στο μυαλό σου ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 15 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 15 Οκτωβρίου 2013 καλή σου επιτυχία Χρήστο! περιμένουμε φωτογραφίες σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Με το καλό Χρήστο , υγεία να έχεις και να προχωράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Οκτωβρίου 2013 Author #8 Share 15 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστώ όλους Ενδιαφέρων !!!!Έχεις κάποιο πλάνο στο μυαλό σου ?????? σίγουρα έχω πλάνο και βρίσκομαι στην φάση της κατασκευεις, έχω κάνει 2 και δεν με άρεσαν και της ξανά χάλασα έως τώρα ξόδεψα 3 φιάλες πολυουρεθάνεις και έκανα μια τρύπα στο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2013 #9 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Περιμενω να δω καλε μου φιλε.Η επιτυχια ειναι βεβαιη βεβαιως βεβαιως. http://www.youtube.com/watch?v=hCW7TVj9wt8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Οκτωβρίου 2013 #10 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Καλή επιτυχία και από μένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Το απίστευτο είναι οτι μετά από τόσα χρόνια, έχεις όρεξη και ασχολείσαι με το χόμπι(έστω και με κάποιες παραλλαγές του) και δεν χάνεις το κουράγιο σου. Φαίνεται ξεκάθαρα η αγάπη και η αφοσίωση σου σε αυτό. Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις Χρήστο. Ω ρε τι έχουμε να δούμε πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Οκτωβρίου 2013 #12 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Kαλη επιτυχια στο νεο σου εγχειρημα , στην νεα σου προσπαθεια . Ειμαι σιγουρος οτι θα φτιαξεις κατι που θα αφησεις κοσμο αφωνο . Looking forward to . Καλη επιτυχια λοιπον . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 Οκτωβρίου 2013 #13 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Ωραία ιδεα Χρήστο ,Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 16 Οκτωβρίου 2013 #14 Share 16 Οκτωβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-180: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 16 Οκτωβρίου 2013 #15 Share 16 Οκτωβρίου 2013 καλή επιτυχία Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 16 Οκτωβρίου 2013 #16 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Χρήστο καλή επιτυχία σου εύχομαι αν και την θεωρώ δεδομένη . περιμένουμε τις εξελίξεις και τις φωτό απο το νέο σου εγχείρημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokarakannas 16 Οκτωβρίου 2013 #17 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Δυσκολα φυτα και χαμηλο κοστος δεν συμβαδιζουν,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Οκτωβρίου 2013 #18 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Καλη επιτυχια να εχεις,αν και ειμαι βεβαιος με την εμπειρια σου το αποτελεσμα θα ειναι φανταστικο,αναμενουμε την εξελιξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 16 Οκτωβρίου 2013 #19 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Δυσκολα φυτα και χαμηλο κοστος δεν συμβαδιζουν,.... ξέρει πολυ καλα τι πρεπει να κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 16 Οκτωβρίου 2013 #20 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Φυσικά καλή επιτυχία και απ'μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Οκτωβρίου 2013 Author #21 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ και πάλι με δίνετε κουράγιο γιατί ουσιαστικά είναι η πρώτη μου φορά που θα κάνω παλουταριο, όταν το αρχίσω θα ανοίξω ανάλογο θέμα στην κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2013 #22 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Χρησταρα οπου μπορω να σε βοηθησω φιλε,ξερεις δεν ειναι αναγκη να στο λεω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Οκτωβρίου 2013 Author #23 Share 16 Οκτωβρίου 2013 Χρησταρα οπου μπορω να σε βοηθησω φιλε,ξερεις δεν ειναι αναγκη να στο λεω... πιάστηκε από το γράψιμο ο αριστερός μου ώμος εν μασαζάκι θα το ήθελα, ... σήμερα όμως έ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 16 Οκτωβρίου 2013 #24 Share 16 Οκτωβρίου 2013 πιάστηκε από το γράψιμο ο αριστερός μου ώμος εν μασαζάκι θα το ήθελα, ... σήμερα όμως έ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Οκτωβρίου 2013 #25 Share 16 Οκτωβρίου 2013 πιάστηκε από το γράψιμο ο αριστερός μου ώμος εν μασαζάκι θα το ήθελα, ... σήμερα όμως έ. αχαχαχαχαχαχαχαχα μου πεφτεις λιγο μακρυα ρε φιλε! Καλα τι εγραφες και πιαστικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος