PanaGreco 14 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2013 (edited) Ενας καλός τρόπος να πείσετε την γυναίκα σας να καταλάβει την ''τρέλα'' μας είναι να την αφήσετε να χαϊδέψει τους δίσκους σας. Οπως κάνει η δικιά μου στο παρακάτω video. Μετά απο αυτό όλα είναι ποιό εύκολα Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2013 - panagreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Ωραίο το βίντεο Πάνο. Τώρα η σύζυγος εκτίμησε λίγο παραπάνω αυτό το χόμπι που επέλεξες; Ευχαριστώ πάντως ρε φίλε, μου έδωσες ιδέα. Θα φτιάξω ένα ενυδρείο με πιράνχας και θα βάλω την πεθερά μου να τα χαιδεύει. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 14 Οκτωβρίου 2013 Author #3 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Θα φτιάξω ένα ενυδρείο με πιράνχας και θα βάλω την πεθερά μου να τα χαιδεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 14 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 14 Οκτωβρίου 2013 (edited) Ωρε φιλε να σε καλα πεθανα στο γελιο μιλαμε... :bigemo_harabe_net-92: Πεθερουλα μου που εισαι? Εχω κατι ψαρακια να χαιδεψεις...... Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2013 - xenakisteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 14 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ πάντως ρε φίλε, μου έδωσες ιδέα. Θα φτιάξω ένα ενυδρείο με πιράνχας και θα βάλω την πεθερά μου να τα χαιδεύει. Χαχαχα δεν παίζεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 14 Οκτωβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-64: για όλα τα παραπάνω posts!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 14 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Ενας καλός τρόπος να πείσετε την γυναίκα σας να καταλάβει την ''τρέλα'' μας είναι να την αφήσετε να χαϊδέψει τους δίσκους σας. Οπως κάνει η δικιά μου στο παρακάτω video. Μετά απο αυτό όλα είναι ποιό εύκολα φοβερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 14 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Ωραίο το βίντεο Πάνο. Τώρα η σύζυγος εκτίμησε λίγο παραπάνω αυτό το χόμπι που επέλεξες; Ευχαριστώ πάντως ρε φίλε, μου έδωσες ιδέα. Θα φτιάξω ένα ενυδρείο με πιράνχας και θα βάλω την πεθερά μου να τα χαιδεύει. :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 17 Οκτωβρίου 2013 #9 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο post πραγματικά!!! Ωραίο θα ήταν να βλέπαμε τέτοιες στιγμές και από άλλους που το έχουν καταφέρει, και πώς το κατάφεραν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 19 Οκτωβρίου 2013 #10 Share 19 Οκτωβρίου 2013 Παναγιώτη το έχω κάνει και παρ όλο που δεν είχα θέμς ποτέ, έπιασε. Καλή ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος