mageiras293 12 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2013 καλημερα παιδια..εχω αυτο το σκιμμερ http://www.marineaquatics.co.uk/shop/tmc-v2-skim-1000-protein-skimmer.html κι εχω 2 ερωτησεις να κανω: 1) ειναι για 1000 λιτρα που λεει η πλακα μας κανει? 2)το πανω δοχειο που μαζευει την βρωμα μπορω να το κοψω 5 με 6 εκατοστα για να μπει στο ντουλαπι κατω αποτο ενυδρειο? και αν ναι καθε ποτε θα γεμιζει???δεν ξερω επειδη ακομη δεν το εβαλα μπρος το θαλλασινο//. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2013 υπολογισε απο οτι λεει περιπου 20% κατω ειναι καλο σκιμερ αλλα βουλωνει το σωληνακι και δυστηχως δεν εχει προσβαση για να καθαριστει τωρα το ποτηρι μπορεις να το κοψεις αρκει να μπορει να κατσει το καπακι και βεβαια βαλτο σωστα στο σαμπ ετσι ωστε εαν ξεχειλεισει να πεφτει μεσα τωρα καθε ποτε θα γεμιζει εξατρτατε απο το συστημα σου σιγουρα γρηγοροτερα απο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 12 Οκτωβρίου 2013 Author #3 Share 12 Οκτωβρίου 2013 (edited) περιπου 1 φορα στις 2 εβδομαδες??? Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2013 - mageiras293 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2013 (edited) για το βουλωμα? Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2013 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 12 Οκτωβρίου 2013 Author #5 Share 12 Οκτωβρίου 2013 και το βούλωμα και το γέμισμα της βρόμας στο δοχειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 12 Οκτωβρίου 2013 ο χρονος ειναι σχετικος περιπου ανα βδομαδα το κυπελο καθε μηνα + το σοληνακι περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος