AGAPI7 24 Ιουνίου 2014 #626 Share 24 Ιουνίου 2014 Επιτέλους!!! Τζάμπα ρίξαμε την ευθύνη στις γάτες κ στους περαστικούς! Περαστικά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Ιουνίου 2014 #627 Share 24 Ιουνίου 2014 Κρίμα !! Μακάρι να γίνει γρήγορα καλά Κατά την γνώμη μου είναι καλό να τι αφήσεις για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα ενυδρείο μόνο του Μάλλον ο αρσενικός την στρεσαρε παρά πολύ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Ιουνίου 2014 Author #628 Share 24 Ιουνίου 2014 Από την αρχή είχα υπόψη μου ότι μπορεί να μου την σκότωνε ο λυσσάρης ο αρσενικός. Και ήμουν κατά κάποιο τρόπο προετοιμασμένη ψυχολογικά για αυτό το ενδεχόμενο. Ίσως γι'αυτό παραιτήθηκα στην αναζήτησή της. Από εδώ και πέρα δεν θα θεωρώ νεκρό κανένα ψάρι αν δε βρω το πτώμα του. Ας γίνει καλά και θα δούμε τι θα κάνουμε, μπορεί και να την κρατήσω μέσα, πάντως με τα μωρά, τώρα που αυξήθηκε ο πληθυσμός των ψαριών λογικά θα έχουμε και αρσενικά και θηλυκά, μπας και υπάρξει κάποια ισορροπία στο ζευγάρωμα. Τουλάχιστον του χρόνου. Ένα μωρό της με έκανε να την ψάξω, πήγε στα καλάμια αρκετά μέσα και έτσι όπως το έβλεπα σκέφτηκα να ψάξω ξανά, καλύτερα, μέσα μέσα στα καλάμια. Κι εκεί την βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 24 Ιουνίου 2014 #629 Share 24 Ιουνίου 2014 Χρυσάνθη, κάτι πρέπει να κάνεις με τα καλάμια... Αν μεγαλώσουν τα μικρά, που μοιάζουν στην μαμά τους, θα υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστεί και άλλο ψαράκι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Ιουνίου 2014 #630 Share 24 Ιουνίου 2014 Χρυσάνθη, κάτι πρέπει να κάνεις με τα καλάμια... Αν μεγαλώσουν τα μικρά, που μοιάζουν στην μαμά τους, θα υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστεί και άλλο ψαράκι μέσα. Σωστα! στενα περασματα αποφευγονται για τα φανσυ...οπως και περιεργες στενες διακλαδωσεις σε ριζες ή κοφτερες πετρες.. ελεγξε τα φυτα σου και αφησε μονο οσα ειναι μ****α και λυγιζουν ευκολα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 25 Ιουνίου 2014 #631 Share 25 Ιουνίου 2014 Αυτά τα καλάμια δεν αραιώνουν; Έχουν π.χ. μια ρίζα που βγάζει πολλά καλαμάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Ιουνίου 2014 Author #632 Share 29 Ιουνίου 2014 Βγαίνω έξω σήμερα το πρωί για να ταίσω τα χρυσόψαρα και τι βλέπω... Το νούφαρο άνθισε! Να και τα καμάρια μου. Τα μικρά έχουν ξεπεράσει σε μέγεθος τη μάνα τους και ο πατέρας του αρχίζει να μοιάζει με κόι Τα δυο μικρά. Ο μικρότερος είναι κίτρινος με άσπρες πιτσιλιές! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 29 Ιουνίου 2014 #633 Share 29 Ιουνίου 2014 Πω.. πω..!!! Ομορφιές!!!!!!!!!!!!! Είναι πανέμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Ιουνίου 2014 Author #634 Share 29 Ιουνίου 2014 Τα καλάμια δε νομίζω να είναι τόσο σκληρά. Τα είχα δέσει γιατί ο αέρας μου τα έριχνε. Αύριο το πρωί θα τα λύσω και θα βρω άλλη πατέντα για να μη πέφτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 29 Ιουνίου 2014 #635 Share 29 Ιουνίου 2014 πανεμορφα ολα Χρυσανθη! να τα χαιρεσαι! και τα μικρα μεγαλωσαν πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Ιουνίου 2014 Author #636 Share 29 Ιουνίου 2014 Σ'ευχαριστώ! Μεγαλώνουν όλα τους πολύ γρήγορα! Και τρώνε πολύ! Πήρα μία τροφή για τον πατέρα που μοιάζει με πατατάκια γιατί οι άλλες του πέφτουν μικρές και τις ρουφάει σαν σκούπα για να χορτάσει. Και τα μικρά την έτρωγαν και αυτά, απορούσα πως χωρούσε στο στόμα τους. Αφού σκέφτομαι να του πάρω καμία τροφή για κόι. Το καλό είναι ότι πλέον δεν προλαβαίνουν να μπαγιατέψουν οι τροφές. Μέσα στις επόμενες μέρες θα βγάλω έξω ακόμα ένα μικρό, έχει σχεδόν πάρει το χρώμα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 29 Ιουνίου 2014 #637 Share 29 Ιουνίου 2014 Φτού, φτού!! Να σου ζήσουν!! Μεγάλωσαν πολύ!! Από ότι κατάλαβα ήταν δεμένα τα καλάμια όταν μπλέχτηκε η μαμά ψαρίνα? Από θερμοκρασία πως πάτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Ιουνίου 2014 Author #638 Share 29 Ιουνίου 2014 Ναι, ήταν δεμένα, και ψάχνοντάς την μετακίνησα όλη τη γλάστρα, οπότε μπορεί και να την στραπάτσαρα χωρίς να το ξέρω. Από θερμοκρασία καλά είμαστε, το πρωί είναι γύρω στους 20, 22, 24 ανάλογα τη μέρα και το απόγευμα είναι στους 24, 26 ανάλογα τη μέρα. Με τον καύσωνα έφτασε τους 27 βαθμούς. Το θερμόμετρο είναι στην επιφάνεια, οπότε λογικά αυτές οι θερμοκρασίες είναι οι μέγιστες, στον βυθό δεν θα είναι χαμηλότερη η θερμοκρασία; Μάλλον θα βγάλω μαζί τα επόμενα δύο ψαράκια γιατί είναι συνέχεια μαζί και κολυμπάνε λες και κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση. Πραγματικά φοβάμαι να τα χωρίσω βγάζοντάς τα ένα ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 29 Ιουνίου 2014 #639 Share 29 Ιουνίου 2014 καλες ειναι οι θερμοκρασιες, θα πανε και παραπανω, αλλα μην αγχωνεσαι.. αντεχουν.. στο βυθο ναι, εχει πιο πολυ δροσια, αλλα μην φανταστεις και τρομερες διαφορες.. εχε υποψιν οτι σε αυξημενη θερμοκρασια αλλαζει ο μεταβολισμος τους , αρα ταιζουμε περισσοτερο και πιο συχνα.. ενω το χειμωνα μειωνουμε στο ελαχιστο την τροφη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 30 Ιουνίου 2014 Author #640 Share 30 Ιουνίου 2014 Γι'αυτό τρώνε τόσο πολύ... Και μεγαλώνουν! Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος