Jump to content

Recommended Posts

Κρίμα για το ψαράκι!

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο να πιάσει η γάτα ένα ψάρι που κολυμπάει!

Μου τη δίνουν οι γάτες :angry02:

Δηλαδή η γάτα πήδηξε πάνω στην μπανιέρα, ισορρόπησε και ψάρεψε κιόλας; Ισως πρέπει να κάνεις κάποια αποτρεπτική εργασία. Να πήδηξε μόνη της η χρυσοψαρίνα έξω λίγο δύσκολο ε;

Δηλαδή η γάτα πήδηξε πάνω στην μπανιέρα, ισορρόπησε και ψάρεψε κιόλας; Ισως πρέπει να κάνεις κάποια αποτρεπτική εργασία. Να πήδηξε μόνη της η χρυσοψαρίνα έξω λίγο δύσκολο ε;

Εφόσον είσαι αρκετά ευφυής θα σε παρακαλέσω να βρεις έναν τρόπο για να εκφράζεσαι χωρίς ειρωνία.

Δεν διακρινω καποια ειρωνια εδω!

παιδια το εχουμε ξαναπει...Με τον γραπτο λογο παρεξηγησε πανευκολα

Χρυσανθη εχεις γατες που μπορει να βρεθουν στο μπαλκονι?

οι δικες μου ανεβαινουν και πινουν νερο απο την δεξαμενη που εχω κατω.. αλλα δεν πειραζουν τα ψαρια..

πολυ δυσκολο να πηδηξε fancy εξω απο το νερο.. δεν το εχω ακουσει ποτε.

ψαξε ομως και τριγυρω καλυτερα να δεις..δεν μπορει, καπου θα πρεπει να την βρεις..

Να πω κ εγώ μία χαζομάρα..

Νομίζω πως το μπαλκόνι σου είναι χαμηλά..

Υπάρχει περίπτωση να σου το έκλεψε κάποιος;

γάτα δεν παίζει, έχω 5 και όλο τα κοιτάνε, δεν έχει βάλει καμμία πόδι μέσα, νερό πίνουν κανονικά αλλά δεν τολμάνε να ακουμπήσουν πόδι

Έψαξα και έξω αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μπορεί να είναι κάπου κι εγώ να μην την βλέπω, η να την έφαγε ο αρσενικός αν πέθανε. Έτσι σκέφτομαι να βγάλω τα φυτά έξω και να ψάξω :unsure:

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αγάπη δεν είναι καθόλου χαζομαρα, κι εγώ το σκέφτηκα, δεν είναι κανονικό μπαλκόνι, είναι η είσοδος του σπιτιού.

Μεγάλωσαν, τα μικρά... ώρα για βαφτίσια!!!

Μήπως της έχει αλλάξει τα φώτα ο μεγάλος και έχει κρυφτεί? Έχεις κάνει μετρήσεις για να δεις πού βρίσκεσαι από αμμωνία? Βέβαια δεν ξέρω αν θα φανεί κάτι μιάς και είναι πολλά τα λίτρα και λίγα τα ψάρια (προς το παρόν....).

Έχεις δεί τις κεραμιδόγάτες τις γειτονιάς να σουλατσάρουν στο μπαλκόνι?

Ρε παιδια υπαρχει και περιπτωση να εχει πεθανει το ψαρακι και να εχει αποσυντεθει. Ή να κολλησε στην εισοδο του φιλτρου!

Το ότι της έχει αλλάξει τα φώτα ο μεγάλος είναι δεδομένο, κι άλλες φορές δεν την έβλεπα, αλλά όχι για τόσες πολλές μέρες. Μου φαίνεται πιο πιθανό να έχει πεθάνει και να μην βρίσκω το πτώμα. Μετρήσεις πήρα και ήταν όλα 0. Αλήθεια, μέσα σε λίγες μέρες αποσυντίθεται; Όπως και να έχει, έχω τους απογόνους της. :)

χρυσανθη οπως ειπα και παραπανω...Ψαξε στην εισοδο του φιλτρου και ΜΕΣΑ στο φιλτρο...ποτε δεν ξερεις ;) δεν νομιζω οτι αποσυντηθεται τοσο γρηγορα ενας οργανισμος

Αν ψοφησει ολο και καποιος θα την τσιμπολογαει. Αποσυντιθεται και μια χαρα μαλιστα.

Έψαξα ξανά σήμερα και δε βρήκα τίποτα... Κάτι πεθαίνει αλλά κάτι άλλο γεννιέται...

Δημοσιευμένη  εικόνα

• Like 1

Δεν έχω ιδέα από νούφαρα αλλά υποθέτω πως θα ανοίξει κι άλλο..

Θα περιμένω καινούρια φωτογραφία!

Πάντως είναι πανέμορφο!!!

καπου θα ειναι το ζωο, δεν αποσυντιθεται μεσα σε λιγες μερες ενηλικο χρυσοψαρο... καποια ενδειξη εστω καπου θα υπαρχει..

βγαλε φυτα και ψαξε.. κουνησε την δεξαμενη, δες πισω- πλαγια..

ουτε εγω πιστευω οτι την εφαγε γατα..

καπου σφηνωσε .. καπου θα βρισκεται ενα σημειο της, για να το δεις.. δεν μπορει,.

Δεν αποκλείω το να ψόφησε και να την έφαγαν, θα ξανα-μανα-κοιτάξω αύριο. Τα μωρά που έβαλα στη λιμνούλα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, το μωρό που είχα βάλει πρώτο πρέπει να έχει φτάσει τα 6 εκατοστά!

Εφόσον είσαι αρκετά ευφυής θα σε παρακαλέσω να βρεις έναν τρόπο για να εκφράζεσαι χωρίς ειρωνία.

Καλλιρόη, καμία σχέση με ειρωνεία! Ίσα-ίσα που εκφράζω τον θαυμασμό μου στην παράτολμη γάτα ( αν και δεν μας συμφέρει που υπάρχουν τέτοιες γάτες) Είσαι η πρώτη που με βοήθησε σε ένα πρόβλημα που είχα και δε θα μπορούσα να σε ειρωνευτώ και φυσικά κανέναν άλλον εδώ μέσα μιας και το κλίμα είναι πολύ φιλικό.

Τεσπα, ήταν κάπως διφορούμενο το σχόλιο!

Πάντως υπάρχουν τρόποι να ξεβολέψεις τις γάτες χωρίς ακραία μέσα βέβαια

Τότε με συγχωρείς, DEX, μάλλον σε παρεξήγησα, αλλά πραγματικά μου φάνηκε ειρωνικό το σχόλιό σου! Τελικά το αγνοούμενο χρυσόψαρο βρέθηκε σήμερα το πρωί σφηνωμένο ανάμεσα στα καλάμια, ζωντανό, αλλά σε πολύ κακή κατάσταση. Έχω ανοίξει εδώ ένα νέο θέμα στο οποίο όποιος μπορεί να μου δώσει κάποια συμβουλή θα με βοηθήσει πολύ.

Χρυσόψαρο σε κακή κατάσταση.

Μόλις βρω χρόνο θα κάνω και επίσημη παρουσίαση σε νέο θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...