Sturm 11 Ιουνίου 2014 #576 Share 11 Ιουνίου 2014 Καλα ειναι απιστευτο απο την γεννα σου, να εχεις ψαρακι που μπαινει στην ομαδα! Απιστευτο! Ευγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιουνίου 2014 #577 Share 11 Ιουνίου 2014 Που ειναι τι βίντεο οοεεεοοοο? Έτσι όπως το πάει ο μικρός το κόβω να γίνεται μεγαλύτερος από τον πατέρα του Αν σου γεννήσουν στην λίμνη, τι κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 11 Ιουνίου 2014 Author #578 Share 11 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστώ! Το βίντεο θα το ετοιμάσω αύριο, αν βρω χρόνο. Αν γεννήσουν στη λίμνη και επιβιώσουν θα κάνω ότι θα κάνω και τώρα που θα μεγαλώσουν τα μωρά μου. Θα αρχίσω να τα χαρίζω και θα ξεκινήσω δεύτερη λίμνη στο πατρικό μου. Στο ενυδρείο έχω 5-6 και δύο αυγά που από στιγμή σε στιγμή θα σκάσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Ιουνίου 2014 #579 Share 11 Ιουνίου 2014 Στο πατρικο ποιος θα τα φροντιζει; Θα ανοιξεις και γιαυτο θεμα; Γιατι μας βλεπω να μη το τελειωνουμε ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιουνίου 2014 #580 Share 11 Ιουνίου 2014 Μια χαρά Λογικά θα επιβιώσουν Με τόσα φυτά που υπάρχουν Ποσά χρυσόψαρα έχεις σκοπό να βάλεις συνολικά στην λίμνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Ιουνίου 2014 #581 Share 11 Ιουνίου 2014 Μπράβο Χρυσνθη, είχα χάσει επεισόδια στο θέμα σου και τα είδα τωρα μαζεμένα. Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά και με τη λιμνούλα και με τη γέννα. Μπράβο σου και καλη συνέχεια σου εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 11 Ιουνίου 2014 #582 Share 11 Ιουνίου 2014 Μπραβο Kalliroi,πολυ ομορφες εικονες!!!!!! :) Αντε παμε σιγα σιγα για ''Λιμνη Στο Μπαλκονι Του Πατρικου Μου''!!!!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 12 Ιουνίου 2014 Author #583 Share 12 Ιουνίου 2014 Στο πατρικο ποιος θα τα φροντιζει; Θα ανοιξεις και γιαυτο θεμα; Γιατι μας βλεπω να μη το τελειωνουμε ποτε! Εγώ θα αναλάβω τα πάντα, εκείνοι μόνο θα ταίζουν. Όταν θα έρθει η ώρα για αυτό θα δούμε, ακόμα δεν το ξέρουν οι δικοί μου. Μια χαρά Λογικά θα επιβιώσουν Με τόσα φυτά που υπάρχουν Ποσά χρυσόψαρα έχεις σκοπό να βάλεις συνολικά στην λίμνη? Πριν τις γέννες είχα σκοπό να βάλω άλλα δύο ώστε να έχω 4 στα 250 λίτρα. Τώρα θα τα βάλω όλα τα μικρά μόλις γίνουν σαν το πρώτο μικρό που μπήκε. Δεν ξέρω πόσα να κρατήσω ώστε να μην είναι στριμωγμένα. Πάντως εφόσον είναι fancy τα μωρά θα μπορώ να κρατήσω περισσότερα από όσα υπολόγιζα. Αλλά πραγματικά δεν το έχω σκεφτεί. Κάποια γνώμη; Όσα δεν κρατήσω θα τα χαρίσω. Μπράβο Χρυσνθη, είχα χάσει επεισόδια στο θέμα σου και τα είδα τωρα μαζεμένα. Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά και με τη λιμνούλα και με τη γέννα. Μπράβο σου και καλη συνέχεια σου εύχομαι! Σ'ευχαριστώ! Μπραβο Kalliroi,πολυ ομορφες εικονες!!!!!! :) Αντε παμε σιγα σιγα για ''Λιμνη Στο Μπαλκονι Του Πατρικου Μου''!!!!!! :D Σιγά σιγά... Του χρόνου θα είναι έτοιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 12 Ιουνίου 2014 #584 Share 12 Ιουνίου 2014 Είναι πολύ ωραία!! Λογικά τώρα δεν θα ξεκολάς από το μπαλκόνι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Ιουνίου 2014 #585 Share 14 Ιουνίου 2014 Πριν τις γέννες είχα σκοπό να βάλω άλλα δύο ώστε να έχω 4 στα 250 λίτρα. Τώρα θα τα βάλω όλα τα μικρά μόλις γίνουν σαν το πρώτο μικρό που μπήκε. Δεν ξέρω πόσα να κρατήσω ώστε να μην είναι στριμωγμένα. Πάντως εφόσον είναι fancy τα μωρά θα μπορώ να κρατήσω περισσότερα από όσα υπολόγιζα. Αλλά πραγματικά δεν το έχω σκεφτεί. Κάποια γνώμη; Όσα δεν κρατήσω θα τα χαρίσω. max 6 ψαρια Χρυσανθη.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 14 Ιουνίου 2014 Author #586 Share 14 Ιουνίου 2014 Ωραία, να έχω ένα μπούσουλα. Τώρα έχω συνολικά 11 ψάρια, 9 μωρά και τους γονείς. Θα τα βάλω όλα στη λιμνούλα και μόλις γίνουν κανονικά ψαράκια θα αρχίσω να τα χαρίζω. Αν δω ότι δεν μπορώ να τα χαρίσω και αυτά μεγαλώνουν, θα βάλω σε εφαρμογή το σχέδιο "Λιμνούλα στο πατρικό". Πρέπει από τώρα να σκεφτώ πως θα τους το φέρω. Επίσης σκέφτομαι να μην βάλω τελικά άλλα ψάρια στο 110λιτρο ενυδρείο και να το αφήσω να τρέχει με τα φυτά, ώστε αν χρειαστεί να βάλω εκεί κάποιο χρυσόψαρο ή να το έχω για το ξεχειμώνιασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Ιουνίου 2014 #587 Share 14 Ιουνίου 2014 Σκετο ενυδρειο με φυτα σημαινει δεν θα υπαρχει βιολογια λογω ελλειψης αμμωνιας και σταδιακα ουτε θρεπτικα συστατικα για τα φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Ιουνίου 2014 Author #588 Share 15 Ιουνίου 2014 Αν ρίχνω λιπάσματα δεν θα είμαι ΟΚ; Και όταν θα χρειαστεί να βάλω ψάρια, θα μπολιάσω. Α! Έχω και τα σαλιγκάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Ιουνίου 2014 #589 Share 15 Ιουνίου 2014 Να πω μια σκεψη που εκανα αλλα πολυ πιθανο να ειναι λαθος? Να εβαζες στο ενυδρειο τον αρσενικο μονο του ετσι ωστε και το ενυδρειο να κρατησει την βιολογια του και να μην κυνηγαει την κακομοιρα την αλλη συνεχεια.....και στη λιμνουλα την μαμα με ολα τα πιτσιρικια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Ιουνίου 2014 Author #590 Share 15 Ιουνίου 2014 (edited) Ο μεγάλος είναι το μοναδικό common χρυσόψαρο της παρέας. Αυτός θα γίνει μεγάλος σε μέγεθος και θέλει χώρο να κολυμπάει. Η λίμνη έχει μήκος ένα μέτρο, το οποίο είναι οριακό για αυτόν, κανονικά θα έπρεπε να του δώσω περισσότερο μήκος. Η επόμενη λίμνη που θα φτιάξω θα είναι μεγαλύτερη, αλλά είτε θα είναι στο πατρικό μου, είτε όταν εγώ θα μετακομίσω. Οπότε το να τον βάλω πίσω στο ενυδρείο που έχει μήκος 80 εκατοστά δεν είναι ό,τι καλύτερο. Επιπλέον, είδα και στην πράξη ότι τα χρυσόψαρα είναι κοπαδόψαρα. Βλέπω τα τρία μεγαλύτερα από τα μωρά μου να κολυμπάνε συνέχεια μαζί λες και κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση και ο μεγαλύτερος είναι ο αρχηγός. Τα άλλα τρία έχουν τη δική τους κλίκα. Είμαι περίεργη να δω συμπεριφορές όταν θα βάλω όλη την οικογένεια μαζί. Θα ήταν κρίμα να τον έχω μόνο του. Πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάθει κάτι λόγω απομόνωσης και απομάκρυνσης από το ταίρι του. Τέλος, το ότι την κυνηγάει είναι φυσιολογικό, μέσα στα πλαίσια του ζευγαρώματος. Όταν την πιέζει στην κοιλιά την βοηθάει να βγάλει τα αυγά της. Όντως υπάρχει η πιθανότητα από ένα λάθος κουτούλημα ή στρίμωγμα η μάνα να πεθάνει, αλλά τους έχω δώσει χώρο για κολύμπι και χώρο για να κρυφτεί και να ξεκουραστεί ανάμεσα στα φυτά. Θα δω τι θα κάνω με το ενυδρείο όταν έρθει η ώρα, προς το παρόν μελετάω τις δυνατότητες που έχω. Όπως και να'χει, σ'ευχαριστώ για την πρότασή σου. Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Ιουνίου 2014 #591 Share 15 Ιουνίου 2014 μια χαρα θα τα πας.. μην ανυσηχεις απο τωρα.. στο 110λιτρο αφησε σαλιγκαρια μεσα και ταιζε τα με τροφη.. βιολογια θα κρατησει και οταν θελεις να βαλεις ψαρι θα προσθετεις ενα-ενα καθε 10 μερες , ετσι ολα θα ειναι οκ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Ιουνίου 2014 Author #592 Share 16 Ιουνίου 2014 Το νουφαρο μου φαίνεται ότι πάει να πετάξει λουλούδι, θα το βγάλω φωτογραφία αύριο! Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιουνίου 2014 #593 Share 16 Ιουνίου 2014 Ωωωω Για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Ιουνίου 2014 #594 Share 16 Ιουνίου 2014 Μηπως πρεπει να κανεις μια επισημη παρουσιαση; Γιατι αυτο εδω παει πιο μακρια κι απο την Οδυσσεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 17 Ιουνίου 2014 Author #595 Share 17 Ιουνίου 2014 Ναι, θα κάνω. :-) Ραψωδία Ζ' Το νουφαρο που πετάει λουλούδι. Το μπαλκόνι πρασινιζει... Την μάνα εχω να τη δω 3 μέρες, ελπίζω να μην την έφαγε καμία γάτα... Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Ιουνίου 2014 #596 Share 17 Ιουνίου 2014 Αυτά είναιιι Ανυπομονώ να δω τι χρώμα θα ειναι όταν ανοίξει Για περίμενε 1-2 μέρες ακόμα μπορεί να είναι κρυμμένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 17 Ιουνίου 2014 #597 Share 17 Ιουνίου 2014 Ομορφιές!!! Ζηλεύω!!! Αλλά έχει δίκιο ο Θοδωρής.. κάνε μία καινούρια παρουσίαση γιατί εμείς που παρακολουθούμε το θέμα.. Ο.Κ.! Σκέψου όμως κάποιον να θέλει να δει τι έχεις φτιάξει.. μόλις δει τόσες σελίδες θα φρικάρει ο άνθρωπος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 18 Ιουνίου 2014 Author #598 Share 18 Ιουνίου 2014 Η μάνα των ψαριών εξαφανίστηκε. Είναι πολλές μέρες που δεν τη βλέπω... Την έψαξα με φακό, χωρίς φακό, με φως ημέρας, με φως νύχτας... Κοίταξα παντού, μετακίνησα προσεκτικά τα φυτά μήπως είχε σφηνώσει πουθενά... Η μία περίπτωση είναι να την έφαγε γάτα γιατί κολυμπούσε άφοβα στην επιφάνεια και είναι η πιο αργοκίνητη. Η άλλη περίπτωση είναι να πέθανε, ή να σφήνωσε κάπου και να μην την βλέπω ή να την έφαγαν... Αύριο θα ψάξω ακόμα μία φορά... Τουλάχιστον έχω τους απογόνους της. Τις επόμενες μέρες θα βγάλω έξω το πιο μεγάλο από τα μωρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 18 Ιουνίου 2014 #599 Share 18 Ιουνίου 2014 κριμα..κοιτα στην εισοδο του φιλτρου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 19 Ιουνίου 2014 Author #600 Share 19 Ιουνίου 2014 Καλημέρα, σήμερα κοίταξα ξανά για τη μάνα αλλά τίποτα Τώρα κάνω προσαρμογή στο πιο μεγάλο από τα μωρα Με το αδελφάκι του. Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος