Jump to content

Recommended Posts

Το βιολογικό υλικό μπήκε στο φίλτρο, μαζί με μπόλι από το ενυδρείο και προσθήκη βακτηρίων. Μπήκαν και τα χρυσόψαρα στη λίμνη και τα μικρά τα αμόλησα στο ενυδρείο. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες σε λιγάκι :)

• Like 2

Αν δεν το δω δεν το πιστευω!

Γιάννη σ'ευχαριστώ για το βιολογικό υλικό! Κι ευχαριστώ και την Μαίρη που έκανε τον κόπο να μου το φέρει!

DSCN8349.JPG

DSCN8350.JPG

DSCN8366.JPG

DSCN8367.JPG

Οι γόνοι με το που τους αμόλησα στο ενυδρείο πλακωθηκαν να τρώνε την άλγη, έχει γίνει τίγκα στα ακλάδευτα και επιπλέοντα φυτά και στην άλγη.

DSCN8382.JPG

DSCN8393.JPG

DSCN8407.JPG

DSCN8412.JPG

DSCN8413.JPG

DSCN8416.JPG

DSCN8417.JPG

DSCN8418.JPG

DSCN8419.JPG

• Like 1

Μπράβο!!! Πάντως τα κ@κ@ι@ είναι πιό μεγάλα από τα ψαράκια... χαχαχα :usd::usd::lolu:

Τα μεγάλα πως αντέδρασαν στη λίμνη?

Μπράβο επιτέλους καιρός ήταν, οι γόνοι μεγαλώσαν αρκετά κανονικά ψαράκια είναι, πόσοι είναι τώρα; Και η λίμνη δείχνει πολύ όμορφη, τα χρυσόψαρα σίγουρα θα την εκτιμήσουν!!!

Μπραβο ρε Χρυσανθη!!!!!!!Αξιζε τον κοπο η αναμονη...πανεμορφο αποτελεσμα!!!!!!!Να τα χαιρεσαι! :)

Απιστευτο αποτελεσμα και καλη ανατροφη γονων!!! Μπραβο σου :)

ομορφα ολα Χρυσανθη! μπραβο!

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και κυρίως για την βοήθειά σας! :)

Μπράβο!!! Πάντως τα κ@κ@ι@ είναι πιό μεγάλα από τα ψαράκια... χαχαχα :usd::usd::lolu:

Τα μεγάλα πως αντέδρασαν στη λίμνη?

Κυριολεκτικά, σέρνουν ένα μέτρο... ύφασμα!

Τα μεγάλα φοβήθηκαν εννοείται κατά τη μεταφορά, αλλά τώρα είναι μια χαρά.

Το μεσημέρι που βγήκα να τα ταϊσω, είδα ότι ο αρσενικός κυνηγάει την θηλυκή, πάλι την έχει τρελάνει!

Τουλάχιστον έχω τα φυτά να κρυφτεί και μπόλικο χώρο να κολυμπήσει.

Για φαντάσου να βρω και κανένα μικρό!

Υ.Γ. Όταν άνοιξα το φίλτρο για να βάλω το βιολογικό υλικό, βρήκα προνύμφες κουνουπιών! Πώς γίνεται σε φίλτρο με κυκλοφορία νερού; Τουλάχιστον αν βγουν στο νερό, θα έχουν μεζέ τα χρυσόψαρα!

Μπράβο επιτέλους καιρός ήταν, οι γόνοι μεγαλώσαν αρκετά κανονικά ψαράκια είναι, πόσοι είναι τώρα; Και η λίμνη δείχνει πολύ όμορφη, τα χρυσόψαρα σίγουρα θα την εκτιμήσουν!!!

Έχω 9 γόνους τώρα και αυγά γονιμοποιημένα, οπότε ίσως δω και άλλους. Καλού κακού δίνω από όλα τα είδη και μεγέθη τροφών, τα μεγάλα τρώνε και κανονική τροφή τριμμένη, το μεσημέρι τους έδωσα αποξηραμένη αρτέμια. Μόλις βρω χρόνο βέβαια θέλω να φτιάξω και ζωντανή.

Μπραβο ρε Χρυσανθη!!!!!!!Αξιζε τον κοπο η αναμονη...πανεμορφο αποτελεσμα!!!!!!!Να τα χαιρεσαι! :)

Ευχαριστώ! :)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Απιστευτο αποτελεσμα και καλη ανατροφη γονων!!! Μπραβο σου :)

Σ'ευχαριστώ! Θέλεις κανένα χρυσόψαρο; :P

Αργότερα θα αρχίσω να χαρίζω χρυσόψαρα και αν δεν μπορώ να τα δώσω θα αρχίσω να φτιάχνω λίμνες! :D

ομορφα ολα Χρυσανθη! μπραβο!

Σ'ευχαριστώ πολύ! Σε εσένα οφείλω το μεγαλύτερο ευχαριστώ, γιατί η βοήθεια και η εμπειρία σου ήταν και είναι πολύτιμη! :)

• Like 1

Λοιπον ενα μεγαλο μπραβο κι απο μενα! Μας το αργησες λιγο ( τι λιγο δηλαδη, ημουν νιος και γερασα ) αλλα το αξιζεις το μπραβο μιας και μολις λιγο καιρο πριν ειχες χρυσοψαρο σε γυαλα και σημερα τους εχεις δωσει παλατι και εχεις μεγαλωσει και μωρα!

Σ'ευχαριστώ πολύ Θοδωρή, αν δεν είσαστε εσείς τα χρυσόψαρα ακόμα στη γυάλα θα ήταν, αν ζούσαν ακόμα! Με τη λίμνη έχω ακόμα εκκρεμότητες:

1. να φτιάξω το συντριβανάκι για να πέφτει από εκεί το νερό

2. να βγάλω τον πάπυρο και να τον φυτέψω δίπλα από τη λίμνη

3. να δω τι μπορώ να κάνω για μόνωση

Το σημαντικό είναι ότι τρέχει κανονικά με τα ψάρια, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

:)

Eχεις φτιαξει εναν ομορφο παραδεισο μεσα στο σπιτι σου!

Αργότερα θα αρχίσω να χαρίζω χρυσόψαρα και αν δεν μπορώ να τα δώσω θα αρχίσω να φτιάχνω λίμνες! :D

Το parking εκει κατω απο το μπαλκονι σου τι το θελετε????Φτιαξε μια μεγαλη λιμνη!!!! :D :D :D

Πως ήταν και πώς έκανες το μπαλκόνι σου !!!

Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και για σένα, και για το μπαλκόνι και για τα ψαράκια σου.

Μπράβο !!!

Σ'ευχαριστώ πολύ! :)

Πολυ ωραια την εχεις κανει

και σιγουρα θα γινει φοβερη

οταν κανεις και τα αλλα που θες

Οι γονοι εχουν μεγαλωσει πολυ

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Οι γόνοι έχουν γίνει μικρά ψαράκια, πλέον τους δίνω και από τις άλλες τροφές, τριμμένες.

Τράβηξα ένα βίντεο χτες, μόλις προλάβω θα το ανεβάσω, και θέλω να φτιάξω κι ένα βιντεάκι με τη λιμνούλα. :)

:bow: :bow: :bow:

Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!! Ούτε η "Δυναστεία" να ήταν.........

Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!

Πολλά πολλά μπράβο!!!!!!

Σ'ευχαριστώ Αγάπη! :)

Τα χρυσόψαρα από τότε που τα μετέφερα στη λίμνη, κάθε φορά που πλησιάζω δείχνουν να με φοβούνται, και περισσότερο ο μεγάλος. Υποθέτω πως θέλουν τον χρόνο τους να συνηθίσουν το νέο τους σπίτι. Στο ενυδρείο είχαμε άλλη επαφή, με έβλεπαν μέσα από το τζάμι στο ύψος τους, τώρα ίσως να φοβούνται επειδή βλέπουν ξαφνικά από πάνω τους ένα κεφάλι να τα κοιτάζει και να τους κρύβει το φως. Πάντως τρώνε κανονικά και συνεχίζουν το ζευγάρωμα. Συνήθως τα βρίσκω κοντά στα φυτά, όλο εκεί αράζουν. Επίσης σήμερα το απόγευμα είδα ένα φύλλο από το νούφαρο... φαγωμένο! Σοβαρά τώρα ο φαγάνας (γιατί την άλλη δεν την έχω ικανή) τσάκισε το νούφαρο; :wacko:

• Like 1

Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μάλλον πάντα έτσι γίνετε. Έχω φτιάξει μια πειραματική λιμνούλα και τα δυο χρυσόψαρα που έβαλα μέσα ήταν πολύ φοβισμένα και συνέχεια κρύβονταν σε μια "σπηλια". Συνέρχονται με τον καιρό.

Κι ένα βιντεάκι από τη λιμνούλα. :)

• Like 2

Oμορφα πραγματα! Μολις μπουν και τα υπολοιπα θα ειναι σπεσιαλ! Προς το παρον μη τα στρεσαρεις αλλο!

Γιατι δεν βαζεις λιγο νερο παρπανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...