georgerocks 14 Απριλίου 2014 #401 Share 14 Απριλίου 2014 Αναμενουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Απριλίου 2014 #402 Share 14 Απριλίου 2014 Το μέγεθός του το κάνει να μην δείχνει και πολύ φυσικό, αλλά δεν μου ήταν εύκολο να φτιάξω κάτι μόνη μου με πέτρες. Αν ήταν κολλημένο στον τοίχο θα έδειχνε καλύτερα, αλλά στο κενό θα μπει το φίλτρο. Αν καλύψω σωστά το κενό και τα κάγκελα πιστεύω θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Για να μπει το φίλτρο πρέπει να τελειώσει το συντριβανάκι, για να τελειώσει το συντριβανάκι πρέπει να κόψω το πλέξι που περισσεύει, για να κόψω το πλέξι που περισσεύει χρειάζομαι μία σέγα, την οποία αν προλάβω θα πάω να πάρω αύριο. Χρυσανθη, στα leeroy και στα praktiker αν πας με το πλεξι, νομιζω στο κοβουν! Σιγα μην παρεις σεγα για ενα κομματο πλεξι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 14 Απριλίου 2014 #403 Share 14 Απριλίου 2014 Ο Sturm εχει δικιο.Βρες κανενα φιλο,φιλο φιλου κ.τ.λ. να κοψει το πλεξι!Ο κουκος αηδονι θα βγει η λιμνη στο τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 14 Απριλίου 2014 Author #404 Share 14 Απριλίου 2014 Έχω ένα κοπίδι με το οποίο είχα κόψει το πλέξι για να το κάνω "καπάκι" για τον μονομάχο. Μάλλον θα μπορέσω να το κάνω με αυτό, μόνη μου, κόβοντάς το σε Γ. Αν τα καταφέρω, αύριο το πρωί θα μπορέσω επιτέλους να την τελειώσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Απριλίου 2014 #405 Share 14 Απριλίου 2014 Προσεχε μην κοπεις! Δεν ειναι κι ευκολο το πλεξι! Αλλα σου λεω στα παραπνω μαγαζια στο κοβουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Απριλίου 2014 Author #406 Share 15 Απριλίου 2014 Τελικά θα μου το κόψει ο φίλος μου απόψε, θα πάρει εκείνος το εξάρτημα που χρειάζεται. Εγώ πάω να αδειάσω το νερό με τα αηδιαστικά πλάσματα και να βάλω καινούριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 15 Απριλίου 2014 #407 Share 15 Απριλίου 2014 Μπορείς να το κόψεις και με ένα πριονάκι. Πάντως η σέγα είναι χρήσιμο εργαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Απριλίου 2014 Author #408 Share 15 Απριλίου 2014 Μιάμιση ώρα ήμουν έξω και ακόμα δεν τελείωσα! Άδειασα το νερό με έναν μικρούλη κυκλοφορητή στην αποχέτευση που είναι ακριβώς δίπλα. Έπειτα έβγαλα έξω τα φυτά, καθάρισα τη δεξαμενή και ξεκίνησα να τη γεμίζω πάλι. Κλάδεψα τις ρίζες των φυτών που έβγαιναν έξω από τα γλαστράκια και τα έβαλα ξανά μέσα. Μόλις τελειώσω με τη δουλειά μου θα βγω να την γεμίσω μέχρι πάνω και να στήσω το φίλτρο, αφού κόψουμε το πλέξι στο συντριβανάκι. Έπειτα θα δω πως μπορώ να καλύψω τα κάγκελα με φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Απριλίου 2014 #409 Share 15 Απριλίου 2014 Πολυ δουλεια! Μην την ξαναγεμισεις χωρις να βαλεις το φιλτρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Απριλίου 2014 #410 Share 15 Απριλίου 2014 και μαυρη σκετη ωραια δειχνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Απριλίου 2014 #411 Share 15 Απριλίου 2014 Εμενα μ'αρεσει πιο πολυ με την επενδυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Απριλίου 2014 Author #412 Share 15 Απριλίου 2014 (edited) Πολυ δουλεια! Μην την ξαναγεμισεις χωρις να βαλεις το φιλτρο.... Πολλή δουλειά δε λες τίποτα! Και την άφησα στη μέση γιατί είχα δουλειά! Αν για κάποιο λόγο δε μπορέσω σήμερα να συνδέσω το φίλτρο θα βάλω τον κυκλοφορητή να δουλεύει, δεν το αφήνω ξανά έτσι. Εκτός από τις προνύμφες κουνουπιών είχε και σκουλήκια και ήταν τίγκα στην άλγη, πολύ αηδία. Αυτό που λέμε "από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα" και μαυρη σκετη ωραια δειχνει! Ταιριάζει καλύτερα το συντριβανάκι στη μαύρη σκέτη. Θα μου άρεσε ίσως πιο σκουρόχρωμη επένδυση. Εμενα μ'αρεσει πιο πολυ με την επενδυση! Την κάνει να δείχνει λίγο πιο φυσική. Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Απριλίου 2014 #413 Share 15 Απριλίου 2014 Κρυψε το συντριβανακι με τα φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 15 Απριλίου 2014 #414 Share 15 Απριλίου 2014 Eπικη εχει γινει αυτη η λιμνη.Εκτος απο την Δωριιδα θα γεννησουμε και μεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 15 Απριλίου 2014 #415 Share 15 Απριλίου 2014 (edited) Παρε ενα βερνικι εμποτισμου χωρις μολυβδο και βαψ'την οσο σκουρα θελεις.[την επενδυση] Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2014 - rafael 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 15 Απριλίου 2014 #416 Share 15 Απριλίου 2014 άλγη θα έχεις ότι και να κάνεις...και μετά θα σου αρέσει, έτσι είναι στο φυσικό του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Απριλίου 2014 Author #417 Share 15 Απριλίου 2014 Κι εμένα μου αρέσει η άλγη στη λίμνη, δείχνει πιο φυσικό, αλλά φαντάζομαι πως τα χρυσόψαρα θα την τρώνε. Στο ενυδρείο είχα βγάλει λίγη green beard και την τσάκισαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Απριλίου 2014 #418 Share 15 Απριλίου 2014 (edited) σιγα σιγα θα εχεις πρασινο νερο Χρυσανθη.. κατι που δεν τρωγεται.. κι ετσι τα χρυσοψαρα θα φαινονται οταν ανεβαινουν για φαι.. κατα τον οκτωμβρη θα αρχισει παλι να καθαριζει το νερο.. Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2014 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Απριλίου 2014 Author #419 Share 15 Απριλίου 2014 Κόψαμε ένα μέρος του πλέξι που περίσσευε! Αύριο το πρωί θα συνδέσω το φίλτρο και θα βάλω μερικά φυτά για να κρύψω ό,τι χρειάζεται! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Απριλίου 2014 #420 Share 15 Απριλίου 2014 αντε επιτελους! μας εσκασες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 15 Απριλίου 2014 #421 Share 15 Απριλίου 2014 Χρυσάνθη, μην αμελείς την μονωση γύρω από την λίμνη. Θα βοηθήσει πολύ στην διατήρηση της θερμοκρασίας.... Κάνε τον κόπο και βάλε έστω φελιζόλ! Μην βάλεις πολλά φυτά μέσα στη λίμνη. Βρίσκω πολύ καλύτερη την ιδέα σου να τα βάλεις γύρω από την λίμνη. Ίσως να έβαζες την καλαμωτή να κρύψεις τα κάγκελα και από επάνω να έβαζες να φυτά που θα φτάσουν ως την λίμνη.... Περιμένω την συνέχεια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Απριλίου 2014 Author #422 Share 15 Απριλίου 2014 Μαίρη σ'ευχαριστώ πολύ! Κάθε φορά την ξεχνάω και κάθε φορά μου την θυμίζεις εσύ! Αύριο το πρωί, αφού στήσω το φίλτρο θα πάω να κοιτάξω για μόνωση και φυτά. Θα δοκιμάσω και με καλαμωτή να δω πως είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Απριλίου 2014 #423 Share 15 Απριλίου 2014 αν καταληξεις σε φελιζολ, κοιτα για το μπλε (dow)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Απριλίου 2014 Author #424 Share 15 Απριλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Απριλίου 2014 Author #425 Share 16 Απριλίου 2014 (edited) Έβαλα το φίλτρο αλλά δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει. Ανεβοκατεβάζω την "τρόμπα" για να φέρει νερό αλλά τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα και με κάτι τέτοια δεν έχω καθόλου υπομονή! Έβαλα έναν μικρό κυκλοφορητή σε λειτουργία για να μην μείνει ξανά στάσιμο το νερό. Τί να κάνω με το κ@λ@φίλτρο που δεν γεμίζει; Σε λειτουργία δεν μπορώ να το βάλω αν δεν γεμίσει πρώτα με νερό! Έγινε επεξεργασία 16 Απριλίου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος