Sturm 29 Μαρτίου 2014 #351 Share 29 Μαρτίου 2014 Μη κοψετε το καλωδιο του φιλτρου! Αν ειναι να κοψετε κατι για να το περασετε απ την τρυπα, καλυτερα να ειναι η μπαλαντεζα παρα το καλωδιο0 του φιλρου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Μαρτίου 2014 Author #352 Share 29 Μαρτίου 2014 Αυτό θα κάνουμε. Στο φίλτρο δεν πειράζω τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 9 Απριλίου 2014 Author #353 Share 9 Απριλίου 2014 Επιτέλους περάσαμε το καλώδιο! Αύριο θα βάλω σκούπα στη λίμνη και αν μου φέρουν το συντριβανάκι θα συνδέσω το φίλτρο, αλλιώς την Παρασκευή! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 9 Απριλίου 2014 #354 Share 9 Απριλίου 2014 Γινονται και θαυματα τελικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #355 Share 10 Απριλίου 2014 Πήγα να καθαρίσω λίγο τη λιμνούλα και να βάλω σκούπα βυθού και είδα το νερό να έχει γεμίσει από αυτές τις αηδίες. Είναι σαν σκουλήκια, η ουρά τους έχει σχήμα Υ και χτυπιούνται. Όχι μόνο τα σιχαίνομαι, αλλά τα φοβάμαι κιόλας! Τί είναι και πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 10 Απριλίου 2014 #356 Share 10 Απριλίου 2014 Αυτα ειναι κουνουπια γιατι μαλον το νερο ηταν στασημο!!Καλοριζικα Ξανθη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #357 Share 10 Απριλίου 2014 Είναι πολύ μεγάλα για είναι κουνούπια! Η ουρά τους είναι σαν δαγκάνα, φοβάμαι μην με τσιμπήσουν, πως να τα καθαρίσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 10 Απριλίου 2014 #358 Share 10 Απριλίου 2014 βαλε κουνουποψαρα αν το αφησες στασιμο ειναι για πεταμα.. δεν χρειαζεται να το καθαρισεις.. εχει γεμισει μικροοργανισμους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 10 Απριλίου 2014 #359 Share 10 Απριλίου 2014 Διαβασε εδω μιαζουν με αυτα? http://www.aquazone.gr/forums/topic/70885-dhniiyioeaao-eioiiodhethi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 10 Απριλίου 2014 #360 Share 10 Απριλίου 2014 Είναι προνύμφες κουνουπιού. Πολύ καλή τροφή για τα ψαράκια σου. Μην τα φοβάσαι όσο είναι ακόμα στο νερό. Ακόμα και να τα πιάσεις δεν μπορούν να σου κάνουν κακό. Μόλις βγουν από το νερό θα αρχίσουν να τσιμπάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #361 Share 10 Απριλίου 2014 βαλε κουνουποψαρα αν το αφησες στασιμο ειναι για πεταμα.. δεν χρειαζεται να το καθαρισεις.. εχει γεμισει μικροοργανισμους... Δεν υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω; Πώς θα βγάλω όλο το νερό από τη λίμνη και μάλιστα με αυτά τα αηδιαστικά πλασματάκια εκεί μέσα; Διαβασε εδω μιαζουν με αυτα? http://www.aquazone.gr/forums/topic/70885-dhniiyioeaao-eioiiodhethi/ Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω πως όχι, τα πιο μεγάλα φτάνουν το ένα εκατοστό και ίσως το ξεπερνάνε κιόλας. Είναι προνύμφες κουνουπιού. Πολύ καλή τροφή για τα ψαράκια σου. Μην τα φοβάσαι όσο είναι ακόμα στο νερό. Ακόμα και να τα πιάσεις δεν μπορούν να σου κάνουν κακό. Μόλις βγουν από το νερό θα αρχίσουν να τσιμπάνε Μακάρι να είναι αυτό και να μην είναι τίποτα χειρότερο. Μόνο με πέταμα του νερού σώνομαι; Σήμερα θα μου φέρουν το συντριβανάκι, οπότε αύριο θα μπορώ να στήσω το φίλτρο και το καταρρακτάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 10 Απριλίου 2014 #362 Share 10 Απριλίου 2014 στησε το φιλτρο, συντριβανι κλπ... αλλαξε ολο το νερο.. τοσες μερες γιατι το ειχες? μπολιασε και υστερα αν οι μετρησεις ειναι οκ, βαλε μονο τον αρσενικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #363 Share 10 Απριλίου 2014 Θα βάλω γάντια και με κουβάδες θα το βγάλω. Ήθελα να ξεκινήσω τη λιμνούλα και πήρα τα φυτά, δεν σκέφτηκα τι βλακεία έκανα που ξεκίνησα χωρίς φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 10 Απριλίου 2014 #364 Share 10 Απριλίου 2014 βαλε μια αντλια (αν εχεις) με ενα λαστιχο να πηγαινει κατευθειαν στο σιφωνι ή μια σκουπα με λαστιχο να πηγαινει στο σιφωνι... δεν χρειαζεται κουβαδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #365 Share 10 Απριλίου 2014 Έχω κάτι αντλίες αλλά είναι μικρές, ελπίζω να κάνω δουλειά με αυτές. Αύριο θα τα φτιάξω γιατί σήμερα δεν είμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Απριλίου 2014 #366 Share 10 Απριλίου 2014 Παρε τον κουβα και αρχισε να αδειαζεις τη λιμνη.. Πλυνε την και γεμισε ξανα οτα θα συνδεσεις το φιλτρο. Μονωτικο υλικο εβαλες γυρω γυρω ή τα ψαρια θα γινουν τροπικου νερου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Απριλίου 2014 #367 Share 10 Απριλίου 2014 Ακυρο... Δεν γυρισα σελιδα να δω και τις υπολοιπες απαντησεις.... Πως παει το αδειασμα? Λες να δωσεις κανα μεζε στον μεγαλο για να μην κυνηγαει τους γονους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #368 Share 10 Απριλίου 2014 Θα αδειάσω τη λίμνη και θα στήσω καταρράκτη και φίλτρο αύριο, σήμερα δεν είμαι πολύ καλά. Δεν δίνω στα ψάρια μου να φάνε αυτά τα πλάσματα, αμφιβάλλω για το αν είναι προνύμφες κουνουπιών, σαν σκουλήκια είναι και με τρομάζει το Υ στο πίσω μέρος τους, σαν δαγκάνα μοιάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Απριλίου 2014 #369 Share 10 Απριλίου 2014 Πλακα εκανα... Εννοειται οτι δεν παιζει τετοιο ταισμα... Ασε και εγω χαλια ειμαι. Με ενα χαρτομαντηλο ανα χειρας.... Καλο κουραγιο...★☆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #370 Share 10 Απριλίου 2014 Είναι προνύμφες κουνουπιού. Πολύ καλή τροφή για τα ψαράκια σου. Μην τα φοβάσαι όσο είναι ακόμα στο νερό. Ακόμα και να τα πιάσεις δεν μπορούν να σου κάνουν κακό. Μόλις βγουν από το νερό θα αρχίσουν να τσιμπάνε Είσαι σίγουρος, τόσο μεγάλες είναι; Προσπάθησα να βγάλω μία καλύτερη φωτογραφία. Και σε μεγέθυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #371 Share 10 Απριλίου 2014 Πλακα εκανα... Εννοειται οτι δεν παιζει τετοιο ταισμα... Ασε και εγω χαλια ειμαι. Με ενα χαρτομαντηλο ανα χειρας.... Καλο κουραγιο...★☆ Περαστικά μας... Εγώ έκανα εξαγωγή φρονιμίτη και πονάω και δε νιώθω καλά. Αυτά τα αηδιαστικά πλασματάκια όχι μόνο τα σιχαίνομαι, αλλά τα φοβάμαι κιόλας, νομίζω ότι είναι γόνοι του τέρατος του Λοχ νες. Εν τω μεταξύ βρέχει οπότε δεν είναι καλή στιγμή για να ασχοληθώ με τη λίμνη. Το συντριβανάκι το περιμένω μέχρι το βράδυ να μου το φέρουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNHS KOI 10 Απριλίου 2014 #372 Share 10 Απριλίου 2014 kalliroi Μη φοβάσε αυτά είναι προνύμφες,είναι πρώτος μεζές αρκή τα ψάρια σου να είναι μεγαλύτερα απο αυτά. Άν δημιουργήσις παφλασμό θα σοθής. Εσύ απο τα μελλοντικά κουνούπια ,όχι τα ψάρια που θα χάσουν μια πρώτης ποιότητας προτε'ι'νουχα ζωντανή τροφή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Απριλίου 2014 Author #373 Share 10 Απριλίου 2014 (edited) Από τη μία λέω ευτυχώς που είναι προνύμφες κουνουπιών γιατί φοβόμουν μήπως ήταν τίποτα χειρότερο. Από την άλλη δεν θέλω να φανταστώ ένα σμήνος κουνουπιών να γεννιέται στο σπίτι μου. Αύριο θα καθαρίσω τη δεξαμενή και θα στήσω τον καταρράκτη και το φίλτρο. Υ.Γ. Δηλαδή μπορώ να ταίσω τα χρυσόψαρα και τον μονομάχο με αυτά; Αν είναι να πιάσω μερικά μικρά! Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Απριλίου 2014 #374 Share 10 Απριλίου 2014 Παρε μια αποχη και καθαρισε την επιφανεια! Βαλε επιτελους αυτο το ερμο ( ! ) το φιλτρο να δουλευει και αστο να δουλεψει καμια βδομαδα για να καθαρισει! Οτι μεινει θα γινει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 10 Απριλίου 2014 #375 Share 10 Απριλίου 2014 Έχεις φτιάξει ολόκληρο οικοσύστημα και θές να το χαλάσεις ? Εγώ θα έβαζα τα χρυσόψαρα στην λίμνη για να φάνε τις μπόλικες λιχουδιές από τις προνύμφες που τους έχεις. Πάρτυ θα κάνουν. Αχχχ και να ήταν στρωμένο το νερό…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος