mary74 25 Μαρτίου 2014 #326 Share 25 Μαρτίου 2014 Σας το είπα ότι κάπου θα φανούν χρήσιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 25 Μαρτίου 2014 #327 Share 25 Μαρτίου 2014 Aλοιμονο ,μια ροζ πετρα παντα χρειαζεται! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 25 Μαρτίου 2014 Author #328 Share 25 Μαρτίου 2014 Πέρασα από κάποια φυτώρια για να πάρω καμιά ιδέα για τον καταρράκτη. Στο ένα βρήκα κάτι μικρά πιθάρια, αλλά θα πρέπει να τα τρυπήσω. Όπως επίσης θα πρέπει να τρυπήσω και να κάνω πατέντες για να πάρω κάτι από αυτά που βρήκα: Νομίζω ότι η πιο εύκολη και οικονομική λύση θα είναι οι πέτρες. Απλά θα τις κολλήσω με ατλακόλ για να φτιάξω ένα βραχάκι και θα αφήσω ένα κενό για να περάσει ο σωλήνας του νερού. Βρήκα αυτές: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Μαρτίου 2014 #329 Share 26 Μαρτίου 2014 Ροζ πετρες; Μηπως θα βαλετε και κανα φιογκο πανω στη μπανιερα; Εχει καλυτερο φενγκ σουι ετσι; Αχ μανα τι ειναι αυτα που διαβαζωωωωωωω!!! Απο ενυδρειακο φορουμ το χετε κανει μοδα, γαμος, βαφτισεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 26 Μαρτίου 2014 #330 Share 26 Μαρτίου 2014 Ροζ πετρες; Μηπως θα βαλετε και κανα φιογκο πανω στη μπανιερα; Εχει καλυτερο φενγκ σουι ετσι; Αχ μανα τι ειναι αυτα που διαβαζωωωωωωω!!! Απο ενυδρειακο φορουμ το χετε κανει μοδα, γαμος, βαφτισεις!!!! αχαχαχαχαχα..ε οχι και μοδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 26 Μαρτίου 2014 #331 Share 26 Μαρτίου 2014 Τι παραπονιεστε? Δεν θελετε να ασχολουνται γυναικες με τα ενυδρεια? Δυστυχως δεν μπορουμε να αλλαξουμε το dna μας.... (φατσουλες δεν μπορω να βαλω... γραφω απο κινητο...) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 26 Μαρτίου 2014 #332 Share 26 Μαρτίου 2014 τις πέτρες μπορείς να τις κολλήσεις με τσιμέντο αλλά θα χρειαστεί να τις περάσεις με στεγανωτικό υλικό γιατί θα χάνουν νερό. Αν χρησιμοποιήσεις το μπαμπου θα μπορούσες να τις κολλήσεις γύρω του με αφρό πολυουρεθάνης(αυτό που χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε τις πότρες) υπάρχει και ενυδρειακός http://www.petcumulus.gr/shop-products/diakosmisi-axesouar-enudreiwn-fauna-marin/fauna-marin-reef-scape-foam-3940ο που και αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το κόλλημα του καταρράκτη με τη προϋπόθεσεις πως θα χρησιμοποιήσεις στεγανωτικό για να αποφύγεις τις διαρροές αφού και οι πέτρες μπορεί να έχουν σκισίματα, πόρους που δεν βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 26 Μαρτίου 2014 Author #333 Share 26 Μαρτίου 2014 Ροζ πετρες; Μηπως θα βαλετε και κανα φιογκο πανω στη μπανιερα; Εχει καλυτερο φενγκ σουι ετσι; Αχ μανα τι ειναι αυτα που διαβαζωωωωωωω!!! Απο ενυδρειακο φορουμ το χετε κανει μοδα, γαμος, βαφτισεις!!!! Θα κοιτάξω το θέμα με τα ενυδρεία που είχαν παράξενα αντικείμενα μέσα, για να πάρω καμία ιδέα! αχαχαχαχαχα..ε οχι και μοδα... Όχι ακόμα, αλλά μας βάζει ιδέες ο Θοδωρής! Τι παραπονιεστε? Δεν θελετε να ασχολουνται γυναικες με τα ενυδρεια? Δυστυχως δεν μπορουμε να αλλαξουμε το dna μας.... (φατσουλες δεν μπορω να βαλω... γραφω απο κινητο...) Πέστα βρε Μαίρη! Αύριο όπως είπαμε, μετά το λεπιο-κιουρ των ψαριών θα βγάλουμε στη λίμνη βόλτα τα μωρά μας με τα νερο-καροτσάκια τους. Και μην ξεχάσεις να μου φέρεις το ροζ ψαρο-φορεματάκι εγκυμοσύνης για την Δωρίδα! τις πέτρες μπορείς να τις κολλήσεις με τσιμέντο αλλά θα χρειαστεί να τις περάσεις με στεγανωτικό υλικό γιατί θα χάνουν νερό. Αν χρησιμοποιήσεις το μπαμπου θα μπορούσες να τις κολλήσεις γύρω του με αφρό πολυουρεθάνης(αυτό που χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε τις πότρες) υπάρχει και ενυδρειακός http://www.petcumulus.gr/shop-products/diakosmisi-axesouar-enudreiwn-fauna-marin/fauna-marin-reef-scape-foam-3940ο που και αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το κόλλημα του καταρράκτη με τη προϋπόθεσεις πως θα χρησιμοποιήσεις στεγανωτικό για να αποφύγεις τις διαρροές αφού και οι πέτρες μπορεί να έχουν σκισίματα, πόρους που δεν βλέπουμε Sammy σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, όπως καταλαβαίνεις εγώ δεν έχω ιδέα και είμαι ικανή να κολλήσω τα βράχια με ...τσίχλα! Επειδή λόγω έλλειψης χρόνου θα προτιμήσω να αποφύγω κατασκευές, μάλλον θα επιστρέψω στην αρχική ιδέα. Επικοινώνησε μαζί μου ο κύριος από το κατάστημα και μου είπε ότι έχει διαθέσιμο ένα καταρράκτη παρόμοιο με αυτό που ήθελα να πάρω αρχικά, αλλά σε διαφορετικές διαστάσεις: Αύριο θα τσεκάρω τις διαστάσεις και μάλλον θα το παραγγείλω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Μαρτίου 2014 #334 Share 26 Μαρτίου 2014 Bασικα θα μπορουσες να το κανεις και αυτοσχεδιο φιλτρο αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 26 Μαρτίου 2014 Author #335 Share 26 Μαρτίου 2014 Βάζοντας βιολογικό στα πιθάρια; Το φίλτρο των αρχαίων Ελλήνων! Α! Δε σου είπα! Άνοιξα το φίλτρο χτες και το εξερεύνησα! Και έριξα και μια ματιά στο manual. Δεν είναι δύσκολο τελικά! Άντε να μου περάσει το καλώδιο ο φίλος μου να το στήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Μαρτίου 2014 #336 Share 26 Μαρτίου 2014 Ναι βαζοντας βιολογικο στα πιθαρια! Δεν το χω πολυμελετησει το θεμα αλλα μου με μια πρωτη ματια ετσι φαινεται! Μια αντλια φερνει νερο στα πανω που θα εχουν σφουγγαρι και βαμβακι και στο κατω βιολογικο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 27 Μαρτίου 2014 #337 Share 27 Μαρτίου 2014 (edited) Ναι βαζοντας βιολογικο στα πιθαρια! Δεν το χω πολυμελετησει το θεμα αλλα μου με μια πρωτη ματια ετσι φαινεται! Μια αντλια φερνει νερο στα πανω που θα εχουν σφουγγαρι και βαμβακι και στο κατω βιολογικο! Πολύ καλή ιδέα Θοδωρή... Να μην πάνε άχρηστα τόσα πιθάρια. Μόνο που θα πρέπει να πάς ο ίδιος να το φτιάξεις... Έκανε τόσο καιρό για το έτοιμο φαντάσου γι' αυτό πόσο καιρό θα κάνει... Καλιρόη, έχω και κάτι βιβλία σχετικά με εγκυμοσήνες και μέλουσες μαμάδες να σου φέρω για να διαβάσει η Δωρίδα.... Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2014 - mary74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 27 Μαρτίου 2014 #338 Share 27 Μαρτίου 2014 Νομιζω οτι η Δωριδα χρειαζεται περισσοτερο να ενημερωθει σχετικα με την αντισυλληψη! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 27 Μαρτίου 2014 #339 Share 27 Μαρτίου 2014 Ναι βαζοντας βιολογικο στα πιθαρια! Δεν το χω πολυμελετησει το θεμα αλλα μου με μια πρωτη ματια ετσι φαινεται! Μια αντλια φερνει νερο στα πανω που θα εχουν σφουγγαρι και βαμβακι και στο κατω βιολογικο! Δυσκολα της βαζεις!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Μαρτίου 2014 #340 Share 27 Μαρτίου 2014 Νομιζω οτι η Δωριδα χρειαζεται περισσοτερο να ενημερωθει σχετικα με την αντισυλληψη! Xaxaxaxaxaxaxaxa απαιχτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 28 Μαρτίου 2014 #341 Share 28 Μαρτίου 2014 επειδή έχουν περάσει 12 ώρες και δεν έχει γράψει κανένας τίποτα σε αυτό το θέμα....είπα να γράψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 28 Μαρτίου 2014 #342 Share 28 Μαρτίου 2014 Μας πήρες μυρουδιά, ε? Ψάχνουμε για βαφτιστικά... με τόσα μωρά θα χρειαστούμε τιμές χονδρικής!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 29 Μαρτίου 2014 #343 Share 29 Μαρτίου 2014 Καλιρόη, που είσαι? Περνάς το καλώδιο για το φίλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 29 Μαρτίου 2014 #344 Share 29 Μαρτίου 2014 Οχι δα!Τωρα αρχιζει να ΦΤΙΑΧΝΕΙ το καλωδιο.Το θελει D.I.Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Μαρτίου 2014 Author #345 Share 29 Μαρτίου 2014 (edited) Κοντεύω... Από βδομάδα θα μου περάσει και το καλώδιο! Υπομονή... Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 29 Μαρτίου 2014 #346 Share 29 Μαρτίου 2014 Καλλιροη εχεις ωραια χερια!Αρρενωπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Μαρτίου 2014 Author #347 Share 29 Μαρτίου 2014 Κάθε πρωί πριν το ξύρισμα τους βάζω κρέμα και το απόγευμα όταν τελειώνω τη δουλειά μου στο συνεργείο περνάω μια μάσκα χεριών! Και είδες με τι χάρη χειρίζομαι τα καλώδια; Όσο ανυπομονείτε εσείς και όσο με πρήζετε, και αντίστοιχα σας πρήζω κι εγώ, άλλο τόσο ανυπομονώ κι εγώ και πρήζω με τη σειρά μου τον φίλο μου να μου περάσει το ρεύμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 29 Μαρτίου 2014 #348 Share 29 Μαρτίου 2014 Πολύ πρήξιμο πέφτει.... αλλά αποτέλεσμα μηδέν!!! Καποιο άπ' όλα τα πρηξίματα είναι ελλατωματικό.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Μαρτίου 2014 #349 Share 29 Μαρτίου 2014 Πολύ πρήξιμο πέφτει.... αλλά αποτέλεσμα μηδέν!!! Καποιο άπ' όλα τα πρηξίματα είναι ελλατωματικό.... Χαχαχαχαχαχα! Βασικα ρε συ Χρυσανθη, ο φιλος εκει τι κοβει, το καλωδιο του φιλτρου; Ελπιζω πως οχι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Μαρτίου 2014 Author #350 Share 29 Μαρτίου 2014 Στο internet τη βρήκα, δεν είναι δική μου η φωτογραφία. Εν τω μεταξύ έχει γεμίσει γύρη η λιμνούλα στη επιφάνεια. Όταν με το καλό βάλουμε το καλώδιο, πρώτα θα περάσω μία σκούπα βυθού και μετά θα συνδέσω το φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος