Jump to content

Recommended Posts

Σας το είπα ότι κάπου θα φανούν χρήσιμες...

Aλοιμονο ,μια ροζ πετρα παντα χρειαζεται!

• Like 1

Πέρασα από κάποια φυτώρια για να πάρω καμιά ιδέα για τον καταρράκτη. Στο ένα βρήκα κάτι μικρά πιθάρια, αλλά θα πρέπει να τα τρυπήσω. Όπως επίσης θα πρέπει να τρυπήσω και να κάνω πατέντες για να πάρω κάτι από αυτά που βρήκα:

2014-03-25+18.51.06.jpg

Νομίζω ότι η πιο εύκολη και οικονομική λύση θα είναι οι πέτρες. Απλά θα τις κολλήσω με ατλακόλ για να φτιάξω ένα βραχάκι και θα αφήσω ένα κενό για να περάσει ο σωλήνας του νερού. Βρήκα αυτές:

2014-03-25+18.53.47.jpg

Ροζ πετρες; Μηπως θα βαλετε και κανα φιογκο πανω στη μπανιερα; Εχει καλυτερο φενγκ σουι ετσι;

Αχ μανα τι ειναι αυτα που διαβαζωωωωωωω!!! Απο ενυδρειακο φορουμ το χετε κανει μοδα, γαμος, βαφτισεις!!!!

Ροζ πετρες; Μηπως θα βαλετε και κανα φιογκο πανω στη μπανιερα; Εχει καλυτερο φενγκ σουι ετσι;

Αχ μανα τι ειναι αυτα που διαβαζωωωωωωω!!! Απο ενυδρειακο φορουμ το χετε κανει μοδα, γαμος, βαφτισεις!!!!

αχαχαχαχαχα..ε οχι και μοδα...

Τι παραπονιεστε? Δεν θελετε να ασχολουνται γυναικες με τα ενυδρεια? Δυστυχως δεν μπορουμε να αλλαξουμε το dna μας....

(φατσουλες δεν μπορω να βαλω... γραφω απο κινητο...)

• Like 1

τις πέτρες μπορείς να τις κολλήσεις με τσιμέντο αλλά θα χρειαστεί να τις περάσεις με στεγανωτικό υλικό γιατί θα χάνουν νερό. Αν χρησιμοποιήσεις το μπαμπου θα μπορούσες να τις κολλήσεις γύρω του με αφρό πολυουρεθάνης(αυτό που χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε τις πότρες) υπάρχει και ενυδρειακός http://www.petcumulus.gr/shop-products/diakosmisi-axesouar-enudreiwn-fauna-marin/fauna-marin-reef-scape-foam-3940ο που και αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το κόλλημα του καταρράκτη με τη προϋπόθεσεις πως θα χρησιμοποιήσεις στεγανωτικό για να αποφύγεις τις διαρροές αφού και οι πέτρες μπορεί να έχουν σκισίματα, πόρους που δεν βλέπουμε

Θα κοιτάξω το θέμα με τα ενυδρεία που είχαν παράξενα αντικείμενα μέσα, για να πάρω καμία ιδέα! :P

αχαχαχαχαχα..ε οχι και μοδα...

Όχι ακόμα, αλλά μας βάζει ιδέες ο Θοδωρής! :D

Τι παραπονιεστε? Δεν θελετε να ασχολουνται γυναικες με τα ενυδρεια? Δυστυχως δεν μπορουμε να αλλαξουμε το dna μας....

(φατσουλες δεν μπορω να βαλω... γραφω απο κινητο...)

Πέστα βρε Μαίρη! Αύριο όπως είπαμε, μετά το λεπιο-κιουρ των ψαριών θα βγάλουμε στη λίμνη βόλτα τα μωρά μας με τα νερο-καροτσάκια τους. Και μην ξεχάσεις να μου φέρεις το ροζ ψαρο-φορεματάκι εγκυμοσύνης για την Δωρίδα!

τις πέτρες μπορείς να τις κολλήσεις με τσιμέντο αλλά θα χρειαστεί να τις περάσεις με στεγανωτικό υλικό γιατί θα χάνουν νερό. Αν χρησιμοποιήσεις το μπαμπου θα μπορούσες να τις κολλήσεις γύρω του με αφρό πολυουρεθάνης(αυτό που χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε τις πότρες) υπάρχει και ενυδρειακός http://www.petcumulus.gr/shop-products/diakosmisi-axesouar-enudreiwn-fauna-marin/fauna-marin-reef-scape-foam-3940ο που και αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το κόλλημα του καταρράκτη με τη προϋπόθεσεις πως θα χρησιμοποιήσεις στεγανωτικό για να αποφύγεις τις διαρροές αφού και οι πέτρες μπορεί να έχουν σκισίματα, πόρους που δεν βλέπουμε

Sammy σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, όπως καταλαβαίνεις εγώ δεν έχω ιδέα και είμαι ικανή να κολλήσω τα βράχια με ...τσίχλα! Επειδή λόγω έλλειψης χρόνου θα προτιμήσω να αποφύγω κατασκευές, μάλλον θα επιστρέψω στην αρχική ιδέα. Επικοινώνησε μαζί μου ο κύριος από το κατάστημα και μου είπε ότι έχει διαθέσιμο ένα καταρράκτη παρόμοιο με αυτό που ήθελα να πάρω αρχικά, αλλά σε διαφορετικές διαστάσεις:

%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BD%25CF%2584

Αύριο θα τσεκάρω τις διαστάσεις και μάλλον θα το παραγγείλω.

• Like 1

Bασικα θα μπορουσες να το κανεις και αυτοσχεδιο φιλτρο αυτο!

Βάζοντας βιολογικό στα πιθάρια;

Το φίλτρο των αρχαίων Ελλήνων! :hysterical:

Α! Δε σου είπα! Άνοιξα το φίλτρο χτες και το εξερεύνησα! Και έριξα και μια ματιά στο manual. Δεν είναι δύσκολο τελικά! Άντε να μου περάσει το καλώδιο ο φίλος μου να το στήσω! :D

Ναι βαζοντας βιολογικο στα πιθαρια! Δεν το χω πολυμελετησει το θεμα αλλα μου με μια πρωτη ματια ετσι φαινεται! Μια αντλια φερνει νερο στα πανω που θα εχουν σφουγγαρι και βαμβακι και στο κατω βιολογικο!

• Like 2

Ναι βαζοντας βιολογικο στα πιθαρια! Δεν το χω πολυμελετησει το θεμα αλλα μου με μια πρωτη ματια ετσι φαινεται! Μια αντλια φερνει νερο στα πανω που θα εχουν σφουγγαρι και βαμβακι και στο κατω βιολογικο!

Πολύ καλή ιδέα Θοδωρή... Να μην πάνε άχρηστα τόσα πιθάρια. Μόνο που θα πρέπει να πάς ο ίδιος να το φτιάξεις... Έκανε τόσο καιρό για το έτοιμο φαντάσου γι' αυτό πόσο καιρό θα κάνει... :hot:

Καλιρόη, έχω και κάτι βιβλία σχετικά με εγκυμοσήνες και μέλουσες μαμάδες να σου φέρω για να διαβάσει η Δωρίδα.... :bigemo_harabe_net-163::bigemo_harabe_net-163:

Έγινε επεξεργασία - mary74

Νομιζω οτι η Δωριδα χρειαζεται περισσοτερο να ενημερωθει σχετικα με την αντισυλληψη! :lolu:

• Like 2

Δυσκολα της βαζεις!!! :D :D :D

Νομιζω οτι η Δωριδα χρειαζεται περισσοτερο να ενημερωθει σχετικα με την αντισυλληψη! :lolu:

Xaxaxaxaxaxaxaxa απαιχτο!!!! :hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

επειδή έχουν περάσει 12 ώρες και δεν έχει γράψει κανένας τίποτα σε αυτό το θέμα....είπα να γράψω!

Μας πήρες μυρουδιά, ε? Ψάχνουμε για βαφτιστικά... με τόσα μωρά θα χρειαστούμε τιμές χονδρικής!!!! :chair:

Καλιρόη, που είσαι? Περνάς το καλώδιο για το φίλτρο?

Οχι δα!Τωρα αρχιζει να ΦΤΙΑΧΝΕΙ :lolu: το καλωδιο.Το θελει D.I.Y

Κοντεύω... :P

9948d1225631570-how-solder-illustrated-d

Από βδομάδα θα μου περάσει και το καλώδιο! Υπομονή...

Έγινε επεξεργασία - kalliroi

Καλλιροη εχεις ωραια χερια!Αρρενωπα! :lolu:

Κάθε πρωί πριν το ξύρισμα τους βάζω κρέμα και το απόγευμα όταν τελειώνω τη δουλειά μου στο συνεργείο περνάω μια μάσκα χεριών! Και είδες με τι χάρη χειρίζομαι τα καλώδια; Όσο ανυπομονείτε εσείς και όσο με πρήζετε, και αντίστοιχα σας πρήζω κι εγώ, άλλο τόσο ανυπομονώ κι εγώ και πρήζω με τη σειρά μου τον φίλο μου να μου περάσει το ρεύμα! :P

• Like 1

Πολύ πρήξιμο πέφτει.... αλλά αποτέλεσμα μηδέν!!! Καποιο άπ' όλα τα πρηξίματα είναι ελλατωματικό.... :lolu::lolu:

• Like 1

Πολύ πρήξιμο πέφτει.... αλλά αποτέλεσμα μηδέν!!! Καποιο άπ' όλα τα πρηξίματα είναι ελλατωματικό.... :lolu::lolu:

Χαχαχαχαχαχα!

Βασικα ρε συ Χρυσανθη, ο φιλος εκει τι κοβει, το καλωδιο του φιλτρου; Ελπιζω πως οχι!

• Like 1

Στο internet τη βρήκα, δεν είναι δική μου η φωτογραφία. :P

Εν τω μεταξύ έχει γεμίσει γύρη η λιμνούλα στη επιφάνεια. Όταν με το καλό βάλουμε το καλώδιο, πρώτα θα περάσω μία σκούπα βυθού και μετά θα συνδέσω το φίλτρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...