mary74 5 Μαρτίου 2014 #201 Share 5 Μαρτίου 2014 Τώρα που ξεκίνησεις, συνέχισέ το γιατί αλλιώς θα μείνει στη μέση... Με το φίλτρο τί έκανες? Καλύτερα να είναι έτοιμη γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Μαρτίου 2014 #202 Share 5 Μαρτίου 2014 Τώρα που ζεστάθηκες δε πρεπει να κάνεις πίσω. Σε ζηλεύω πάντως. Αν είχα δικό μου σπίτι, σίγουρα θα είχα φτιάξει λίμνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Μαρτίου 2014 Author #203 Share 5 Μαρτίου 2014 Τώρα που ξεκίνησεις, συνέχισέ το γιατί αλλιώς θα μείνει στη μέση... Με το φίλτρο τί έκανες? Καλύτερα να είναι έτοιμη γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί... Τώρα που ζεστάθηκες δε πρεπει να κάνεις πίσω. Σε ζηλεύω πάντως. Αν είχα δικό μου σπίτι, σίγουρα θα είχα φτιάξει λίμνη! Εννοείται πως θα το συνεχίσω, αλλά χωρίς βιασύνη πλέον. Το φίλτρο είναι ακόμα στο κουτί του. Πρέπει να φτιάξει ο καιρός για να περάσουμε καλώδιο για ρεύμα έξω, δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες δουλειές με βροχή. Σκέφτομαι να τη στήσω κανονικά και να βάλω μόνο φυτά για αρχή. Και όταν ο καιρός καλυτερεύσει να βάλω και τα ψάρια. Ούτε εγώ έχω δικό μου σπίτι, η λεκάνη είναι φορητή, δεν σκάβω στο χώμα. Πιστεύω ότι τα ψάρια συνωμότησαν για να με κάνουν να βιαστώ να πάνε στο καινούριο τους σπίτι. Πρώτα παρίσταναν ότι παίζουν ξύλο και τώρα πολλαπλασιάζονται για να μη χωράνε στο ενυδρείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Μαρτίου 2014 #204 Share 5 Μαρτίου 2014 (edited) Tι σχεση εχει ο καιρος με την τρυπα! 5 λεπτα υποθεση ειναι! Τρρρρ το τρυπανι και τσα ετοιμη η τρυπα! Και ενταξει η τρυπα αντε βρεχει! Το φιλτρο τι κανει ακομη στο κουτι του! Να πω οτι ηρθες στο παρτυ και ειχες προετοιμασιες.... Α Χρυσανθη εδω θα σε μαλλωσω! Κοιτα και αυτο! Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 6 Μαρτίου 2014 Author #205 Share 6 Μαρτίου 2014 Σιγά μην κάνω δουλειές έξω με τη βροχή! Σ'ευχαριστώ για το link Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 6 Μαρτίου 2014 #206 Share 6 Μαρτίου 2014 Καλιρόη, καλύτερα να ξεκινήσεις σύντομα γιατί σε βλέπω το καλοκαίρι να έχεις νούφαρα για την λίμνη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Μαρτίου 2014 Author #207 Share 15 Μαρτίου 2014 Επιτέλους κάναμε την τρύπα για να περάσουμε το καλώδιο! Τόσο καιρό δεν βρίσκαμε χρόνο για να κάνουμε αυτό: Μιας και πήραμε φόρα όμως κάναμε μαστορέματα βραδιάτικα, βάλαμε ράφια, κάναμε τρύπες για να κρεμάσουμε φωτιστικά... Σκόνη αρκετή, παρόλο που βάλαμε ποτηράκι στο τρυπάνι, ευτυχώς κάλυψα με σεντόνια όλο τον χώρο, ενυδρεία, έπιπλα, τα πάντα. Τα σεντόνια πάνε για τίναγμα και πλύσιμο, μέχρι τότε, που να τα βάλω; Λεκάνες σαν αυτή που έχω πάρει για τη λίμνη χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία για τα άπλυτα. Έτσι λοιπόν... Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω το φίλτρο με τη μπανιέρα για να δω αν λειτουργεί μήπως δεν χρειαστεί να πάρω τσιμεντόλιθους, γιατί θα κάνω άλλα δέκα χρόνια να προχωρήσω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 16 Μαρτίου 2014 #208 Share 16 Μαρτίου 2014 αναμενουμε εξελιξεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 16 Μαρτίου 2014 #209 Share 16 Μαρτίου 2014 γιατί να πάρεις τσιμεντόλιθους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Μαρτίου 2014 Author #210 Share 16 Μαρτίου 2014 Για να της δώσω ύψος επειδή θα έχω εξωτερικό φίλτρο. Μπελάς που ελπίζω να αποφύγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 16 Μαρτίου 2014 #211 Share 16 Μαρτίου 2014 Άντε επιτέλους!!!! Ελπίζω να μην κάνεις πολύ καιρό για την συνέχεια ... Είμαστε ήδη στην άνοιξη.. εκτός και αν εννοείς για την άλλη άνοιξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Μαρτίου 2014 Author #212 Share 16 Μαρτίου 2014 Μέχρι να την φτιάξω τα ψάρια γκαστρώθηκαν... κυριολεκτικά! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 16 Μαρτίου 2014 #213 Share 16 Μαρτίου 2014 για ποιο λόγο να αυξήσεις το ύψος; το εξωτερικό φίλτρο δουλεύει και στο ίδιο ύψος αρκεί να μην είναι πιο ψηλά, φτάνει να είναι λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια για να τραβάει νερό με συγκοινωνούντα δοχεία. Με τόσο ύψος που έχει η λεκάνη δεν θα έχεις πρόβλημα, θα λειτουργήσει σωστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 16 Μαρτίου 2014 #214 Share 16 Μαρτίου 2014 μπραβο! αντε μεγαλωνουν και τα μικρα δεν νομιζω κι εγω να εχεις θεμα.. αρκει το μπαστουνι του φιλτρου να ειναι πιο ψηλα απο το φιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Μαρτίου 2014 Author #215 Share 16 Μαρτίου 2014 Ωραία, μακάρι να είναι έτσι! Μόλις βρω χρόνο θα το δοκιμάσω στη μπανιέρα, να μάθω και πως δουλεύει κιόλας ένα εξωτερικό. Από βδομάδα θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για να πάρω ρολ μπαρ και καταρράκτη και να βρω υδρόβια φυτά online γιατί στα φυτώρια δεν έχουν φέρει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Μαρτίου 2014 #216 Share 16 Μαρτίου 2014 Ελεεεοοοοοςςςςςς!!!!! http://www.aquazone.gr/forums/topic/89248-essiic-ooi-idhaeeuie/?p=909764 http://www.aquazone.gr/forums/topic/89248-essiic-ooi-idhaeeuie/?p=910016 http://www.aquazone.gr/forums/topic/89248-essiic-ooi-idhaeeuie/?p=910031 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 16 Μαρτίου 2014 #217 Share 16 Μαρτίου 2014 μπραβο! αντε μεγαλωνουν και τα μικρα δεν νομιζω κι εγω να εχεις θεμα.. αρκει το μπαστουνι του φιλτρου να ειναι πιο ψηλα απο το φιλτρο δεν παίζει ρόλο αν το μπαστούνι φτάνει μέχρι την μέση του φίλτρου(στο ύψος μέσα στη δεξαμενή)ή και στο πάτο, αρκεί το ύψος της εισόδου του φίλτρου να είναι κάτω από τη στάθμη της δεξαμενής για να μπορέσει να πάρει νερό με ευκολία. Αν πάρει νερό μέσα μετά θα δουλέψει. Παλιότερα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το χόμπι, είχα ένα ενυδρείο στο πάτωμα και το δούλευα με ένα εξωτερικό(ύψος κάδου του φίλτρου 40cm ίδιο με την στάθμη του νερού στο ενυδρείο), για να το βάλω σε λειτουργία ρούφηξα νερό από την επιστροφή του φίλτρου(την γωνία που μπαίνει στο ενυδρείο)χαμηλόνωντάς την μέσα σε ένα κουβά(στο πάτωμα) μέχρι να βγάλει όλο το αέρα, με συγκοινωνούντα δοχεία, αφού έβγαλε όλο τον αέρα τοποθέτησα την επιστροφή στο ενυδρείο και το έβαλα στη πρίζα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Μαρτίου 2014 Author #218 Share 16 Μαρτίου 2014 Ελεεεοοοοοςςςςςς!!!!! http://www.aquazone.gr/forums/topic/89248-essiic-ooi-idhaeeuie/?p=909764 http://www.aquazone.gr/forums/topic/89248-essiic-ooi-idhaeeuie/?p=910016 http://www.aquazone.gr/forums/topic/89248-essiic-ooi-idhaeeuie/?p=910031 Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, Θοδωρή, ένας από τους λόγους που ακόμα δεν έχω καν ανοίξει το κουτί του φίλτρου, είναι και το ότι μου φαίνεται πολύ δύσκολο πράγμα να στήσω και να θέσω σε λειτουργία αυτό το "πράγμα". Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να γελάω με το "πως έκανα έτσι για ένα απλό φιλτράκι". Υ.Γ. Γκρινιάρη! δεν παίζει ρόλο αν το μπαστούνι φτάνει μέχρι την μέση του φίλτρου(στο ύψος μέσα στη δεξαμενή)ή και στο πάτο, αρκεί το ύψος της εισόδου του φίλτρου να είναι κάτω από τη στάθμη της δεξαμενής για να μπορέσει να πάρει νερό με ευκολία. Αν πάρει νερό μέσα μετά θα δουλέψει. Παλιότερα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το χόμπι, είχα ένα ενυδρείο στο πάτωμα και το δούλευα με ένα εξωτερικό(ύψος κάδου του φίλτρου 40cm ίδιο με την στάθμη του νερού στο ενυδρείο), για να το βάλω σε λειτουργία ρούφηξα νερό από την επιστροφή του φίλτρου(την γωνία που μπαίνει στο ενυδρείο)χαμηλόνωντάς την μέσα σε ένα κουβά(στο πάτωμα) μέχρι να βγάλει όλο το αέρα, με συγκοινωνούντα δοχεία, αφού έβγαλε όλο τον αέρα τοποθέτησα την επιστροφή στο ενυδρείο και το έβαλα στη πρίζα. Σ'ευχαριστώ, νομίζω χρειάζομαι περισσότερο ψυχολογική υποστήριξη παρά οδηγίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Μαρτίου 2014 #219 Share 16 Μαρτίου 2014 Ρε συ Καλλιροη εχει dvd που στα λεει βημα βημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Μαρτίου 2014 Author #220 Share 16 Μαρτίου 2014 Δεν έχει! Ήταν κόλπο για να με κάνεις να ανοίξω το κουτί; Έβγαλα το βιβλιαράκι των οδηγιών, κάτι είναι και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 16 Μαρτίου 2014 #221 Share 16 Μαρτίου 2014 Βγάλ' το από το κουτί και βάλ' το σε λειτουργία να δεις πως δουλεύει αν δεν το κάνεις θα σου φαίνεται βουνό…… απλό είναι….. τελείωνε κάνε το…. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Μαρτίου 2014 #222 Share 16 Μαρτίου 2014 Ελα μπορεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Μαρτίου 2014 Author #223 Share 16 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για την ψυχολογική υποστήριξη, θα το κάνω αύριο το σπουδαίο εγχείρημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Μαρτίου 2014 #224 Share 16 Μαρτίου 2014 Οχι αυριο, τωρα! Αυριο παω στοιχημα δεν θα το κανεις! Δενε εχει φιδι μεσα ουτε δαγκωνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Μαρτίου 2014 Author #225 Share 16 Μαρτίου 2014 Έχεις δίκιο, είναι πολύ πιθανό αύριο να το αναβάλλω πάλι, αλλά σοβαρά, περιμένεις να συνδέσω αυτό το πράγμα τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος