kalliroi 4 Νοεμβρίου 2013 #176 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Κολυμπάνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 Author #177 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Μάλλον το στροβιλίζει το νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 Author #178 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Ιδού ο ένας λαθρεπιβάτης Οι άλλοι δύο είναι πολύ μικρότεροι , σαν κουκίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 4 Νοεμβρίου 2013 #179 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Καλέ αυτός είναι πολύ γλυκούλης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 4 Νοεμβρίου 2013 Author #180 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Που να δείς τα άλλα δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Νοεμβρίου 2013 #181 Share 4 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ιδού ο ένας λαθρεπιβάτης Οι άλλοι δύο είναι πολύ μικρότεροι , σαν κουκίδες Καλέ αυτός είναι πολύ γλυκούλης! Λοιπον χαχανουληδες αν θελετε σας φερνω απο μια σακουλιτσα στην συγκεντρωση! Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 5 Νοεμβρίου 2013 Author #182 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Θόδωρα , τι να την κάνω την σακούλα ρε σύ ; Δεν παώ για παραγωγός σαλιγκαριών . Τι να τα κάνω τόσα ; Χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 5 Νοεμβρίου 2013 Author #183 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Είδα ένα λαθρεπιβάτη να κινείται στο χαλίκι μου και μου θύμισε suv σε κακοτράχαλο δρόμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 6 Νοεμβρίου 2013 Author #184 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Αποτελέσματα σημερινών μετρήσεων ως ακολούθως : Αμμωνία = 0,25ppm Νιτρώδη = 1,0ppm Νιτρικά = 10ppm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Νοεμβρίου 2013 #185 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Ποσος καιρος εχει περασει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 6 Νοεμβρίου 2013 Author #186 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Eίκοσι οχτώ μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Νοεμβρίου 2013 #187 Share 6 Νοεμβρίου 2013 E ενταξει εχεις ακομη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 6 Νοεμβρίου 2013 Author #188 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Κοντεύω , κοντεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 6 Νοεμβρίου 2013 #189 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Πλησιάζεις στο νήμα βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 6 Νοεμβρίου 2013 Author #190 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Aργά αλλά σταθερά Μάνο . Επισκέφτηκα την σελίδα της microbe lift και βρήκα δύο ενδιαφέροντα προιόντα : 1ον ) Exotic goldfish care 2oν ) Gravel and substrate cleaner . Έχεις εικόνα για αυτά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 6 Νοεμβρίου 2013 #191 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Όχι καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 6 Νοεμβρίου 2013 Author #192 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Σε ρώτησα μήπως και τα έχεις χρησιμοποιήσει και τα ξέρεις . Το πρώτο μάλιστα είναι για fancy χρυσόψαρα σαν το δικό σου . Ρίξε μια ματιά στην σελίδα αν θές Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 6 Νοεμβρίου 2013 #193 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Θα την δω σίγουρα Βαγγέλη. Από microbe lift είχα ζωντανά βακτήρια και τα θεωρώ από τα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 6 Νοεμβρίου 2013 Author #194 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Θα την δω σίγουρα Βαγγέλη. Από microbe lift είχα ζωντανά βακτήρια και τα θεωρώ από τα καλά. Αυτά έχω και εγώ Μάνο , special blend και therap . Στην ουσία και το therap βακτήρια είναι αλλά είναι και για παράσιτα κτλ . Μια φορά τον μήνα στα guppy με την αλλαγή νερού χορηγούσα και therap . Πράγματι από τα καλύτερα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 6 Νοεμβρίου 2013 #195 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Αυτά έχω και εγώ Μάνο , special blend και therap . Στην ουσία και το therap βακτήρια είναι αλλά είναι και για παράσιτα κτλ . Μια φορά τον μήνα στα guppy με την αλλαγή νερού χορηγούσα και therap . Πράγματι από τα καλύτερα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 8 Νοεμβρίου 2013 Author #196 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Σημερινά αποτελέσματα : Αμμωνία = 0,25 ppm Νιτρώδη = 1,00 ppm Νιτρικά = 10 ppm Από ότι φαίνεται έχω μέλλον ακόμα μέχρι να μηδενίσουν οι τιμές αμμωνίας και νιτρωδών Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Νοεμβρίου 2013 #197 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Έχεις αφιερώσει αρκετό χρόνο για το στρώσιμο. Πως και δεν στράφηκες στο να πάρεις μπόλι από κάποιο παιδί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 8 Νοεμβρίου 2013 Author #198 Share 8 Νοεμβρίου 2013 (edited) Αρκετό όντως ( ένας μήνας ) . Ίσως επειδή είμαι ξεροκέφαλος . Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά εγώ εκεί , μου αρέσει να παιδεύομαι Έχω υπομονή και επιμονή όμως . Άλλωστε δεν είναι στο χέρι του και δεν θα περάσει το δικό του . Επίσης θεωρώ την υπομονή αρετή Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2013 - Juwell - Guppy 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Νοεμβρίου 2013 Author #199 Share 10 Νοεμβρίου 2013 (edited) Εμ , πώς να το πώ ; Ίσως έκανα κουταμάρα , αλλά πρώτον άλλαξα την θέση των φίλτρων μου για να ανοίξει λίγο ο χώρος και επειδή είχε εξατμιστεί το νερό , έκανα και μια αλλαγή 30% Χορήγησα όμως special blend καθώς και therap από microbe lift και έριξα και τριμμένη τροφή ώστε να αναπτυχθούν τα βακτήρια μου όπως αναφέρει στην διαδικασία στρωσίματος με τροφή . Μπορεί να έκανα κουταμάρα αλλά θέλω να δώ και αυτή την μέθοδο στρωσίματος Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2013 - Juwell - Guppy 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Νοεμβρίου 2013 #200 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Καμία κουταμάρα δεν έκανες Βαγγέλη. Στην επόμενη μέτρηση, εγώ ποντάρω ότι θα έχεις περισσότερη αμμωνία και λιγότερα νιτρώδη. Για να δούμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος