rastafarian 9 Οκτωβρίου 2013 #51 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Λειπει ο Μαρτης απ την Σαρακοστη! Ωραιοοοοςςςς!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Οκτωβρίου 2013 #52 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Για ελα να δω ποιος εισαι μπας και σε ξερω απο κανενα live... Είμαι σίγουρος πως μετά την πρώτη κρασο-ρακο-μπυρο κάνατα θα είμαστε γνωστοί . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Οκτωβρίου 2013 #53 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Ακουσες για αλκοολ κι εσυ και μην χασεις! Ε ρε που εχουμε μπλεξει! Εδω μεσα γινονται σοδομα και γομορα! Ναι αλλά αυτή την φορά δεν θα φέρω την μικρή γιατί την προηγούμενη φορά άκουσε πολλές .........άγνωστες λέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Οκτωβρίου 2013 #54 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Είμαι σίγουρος πως μετά την πρώτη κρασο-ρακο-μπυρο κάνατα θα είμαστε γνωστοί . . . Καλα αυτο ειναι σιγουρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Οκτωβρίου 2013 #55 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλά αυτή την φορά δεν θα φέρω την μικρή γιατί την προηγούμενη φορά άκουσε πολλές .........άγνωστες λέξεις. Εμ στα λεγα εγω! Οποτε κανονισε να μου πεις 9 η ωρα φευγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 9 Οκτωβρίου 2013 #56 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Θέλω πολύ να έρθω αλλά δεν θέλω να έρθω μόνη μου. Ελπίζω να καταφέρω να πείσω κάποιον δικό μου να έρθουμε παρέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Οκτωβρίου 2013 #57 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Παρε τον φιλο σου και ελατε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 9 Οκτωβρίου 2013 #58 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Πρόσθεσα το γεγονός στο ημερολόγιό μου και του έστειλα πρόσκληση με e-mail Και είπαμε, λίμνη ΔΕΝ σκοπεύω να φτιάξω ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 9 Οκτωβρίου 2013 #59 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Sturm, Μην ανησυχείς και τόσο για τα νέα μέλη.... μάλλον θα αποδειχτούν ισάξιες κρασοκανάτες (ή ρακοκανάτες....) Kalliroi, έλα και μόνη σου να γίνουμε πολλά τα νέα μέλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 10 Οκτωβρίου 2013 #60 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Πρωινή αναφορά .. sturn giorgosmarios Astra lykourgos mad 23 Mr_zoo manoswoolf juwell_Guppy 60 Mary 74 rastafarian Δίας panagreco rasta fari Kalliroi γιά να βλέπω συμμετοχές γιά να κανονίσω το υγρό πύρ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Οκτωβρίου 2013 #61 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Ποια ειναι η αναλογια του υγρου ; Υπαρχει γραμμαρολογιο ; Στην συγκεκριμενη περιπτωση ml / ατομο ; Χαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 10 Οκτωβρίου 2013 #62 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Ποια ειναι η αναλογια του υγρου ; Υπαρχει γραμμαρολογιο ; Στην συγκεκριμενη περιπτωση ml / ατομο ; Χαχαχαχαχαχα . 2 σταγόνες σε κάθε αυτί πρωί μεσημέρι βράδυ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Οκτωβρίου 2013 #63 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχα , μα δεν ειμαι αρρωστος γιατρε μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Οκτωβρίου 2013 #64 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Ε θα αρρωστησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Οκτωβρίου 2013 #65 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Λες ; Μπα , δυσκολο . Χαχαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Οκτωβρίου 2013 #66 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Τελικά δεν θα έρθω, προηγούνται άλλες υποχρεώσεις. Πάντως μίλησα με τον φίλο μου και δεν τρελάθηκε με την ιδέα. Και κανένας από τον κύκλο μου δεν ασχολείται με ενυδρεία. Οπότε αναγκαστικά θα έρθω μόνη μου την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να είναι και Κυριακή που με βολεύει περισσότερο. Κανονικά Κυριακές δεν κάνετε τις συναντήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Οκτωβρίου 2013 #67 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Αποστολε να κληθει σε απολογια , χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Οκτωβρίου 2013 #68 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Τελικά δεν θα έρθω, προηγούνται άλλες υποχρεώσεις. Πάντως μίλησα με τον φίλο μου και δεν τρελάθηκε με την ιδέα. Και κανένας από τον κύκλο μου δεν ασχολείται με ενυδρεία. Οπότε αναγκαστικά θα έρθω μόνη μου την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να είναι και Κυριακή που με βολεύει περισσότερο. Κανονικά Κυριακές δεν κάνετε τις συναντήσεις; Και κανένας από τον κύκλο μου δεν ασχολείται με ενυδρεία. Μηπως ειναι καιρος να τους ( κολλησεις ) το μικροβιο ; Δεν τους αρεσει η ιδεα ή εχουν αλλα pet ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Οκτωβρίου 2013 #69 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Κάτι γίνεται, αλλά έχω και θέμα... ζήλειας, όταν λέω "Μωρό μου, πόσο σ'αγαπάω!" και μου απαντάει "Κι εγώ". Και συμπληρώνω "στα ψάρια το έλεγα..." Θέλει υπομονή και χρόνο, όπως και τα ενυδρεία. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Οκτωβρίου 2013 #70 Share 10 Οκτωβρίου 2013 (edited) Δεν θα γλυτωσεις την ποινη ! Θα εισηγηθω στην Διοικηση να μας παρουσιασεις λεπτομερως προφιλ για τα oranda red cap στα γαλλικα ! Χαχαχαχαχαχααχ . Αποστολε , να εισαι αυστηρος αυτη την φορα ! Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2013 - Juwell - Guppy 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Οκτωβρίου 2013 #71 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Απόστολε με ξέχασες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 10 Οκτωβρίου 2013 #72 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Απόστολε με ξέχασες ! εσύ είσαι από τους βασικούς πυρήνες ( όχι της φωτιάς ) του ΑΖ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 10 Οκτωβρίου 2013 #73 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά δυστυχώς θα είμαι εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Οκτωβρίου 2013 #74 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Οι συναντήσεις μας γίνονται πάντα Σάββατα Τελικά δεν θα έρθω, προηγούνται άλλες υποχρεώσεις. Πάντως μίλησα με τον φίλο μου και δεν τρελάθηκε με την ιδέα. Και κανένας από τον κύκλο μου δεν ασχολείται με ενυδρεία. Οπότε αναγκαστικά θα έρθω μόνη μου την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να είναι και Κυριακή που με βολεύει περισσότερο. Κανονικά Κυριακές δεν κάνετε τις συναντήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 10 Οκτωβρίου 2013 #75 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Μέσα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος