Mr_Zoo 8 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Το Φθινόπωρο ήρθε, για τα καλά. Το κρύο έγινε έντονο και οι θερμοστάτες άναψαν.... Για να ζεσταθούμε λοιπόν, ήρθε η στιγμή να κάνουμε την μηνιαία συνάντηση στου αγαπημένου μας forum, που πάντα μας γεμίζει με ζεστασιά στην ψυχή.... Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 εκτάκτως στο Sports Cafe Λ. Συγγρού 178 (απέναντι από τον Άγιο Σώστη) να κουβεντιάσουμε για ενυδρειακά θέματα, και όχι μόνο..... Μην λείψει λοιπόν κανείς!!!!!!!!!!! Υπενθυμήζουμε : εκτάκτως στο Sports Cafe Λ. Συγγρού 178 Χάρτης Λεοφωρεία 040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ 10 ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 106 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 136 ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Β - ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 137 ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Α - ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 550 Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΒΟΥΛΑ (Μέσω Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ) Β2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ (Μέσω ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Αντε και ελεγα ποτε θα ανακοινωθει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 8 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Παρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 8 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Τι σας ενοχλεί το κρύο, αφού και πάλι μπύρες θα πιείτε.... Παρούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Παρών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Παρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 8 Οκτωβρίου 2013 Author #7 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Τι σας ενοχλεί το κρύο, αφού και πάλι μπύρες θα πιείτε.... Παρούσα δεν το είδες καλά, είναι μια νέα εφεύρεση.... πώς είναι η σοκολάτα με σαντιγί, έτσι κι εμείς για να πρωτοτυπήσουμε πίνουμε τσάι με σαντιγί είναι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 8 Οκτωβρίου 2013 παρων και εγω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 8 Οκτωβρίου 2013 Author #9 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Παρών! παρων και εγω!!!!!! ΟΚ, θα σου κρατήσουμε 2 θέσεις λοιπόν, σύμφωνα με την διπλή σου κράτηση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Οκτωβρίου 2013 #10 Share 8 Οκτωβρίου 2013 χαχαχα ειχα ξεχασει οτι ειχα γραψει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Τοσο πολυ βιαζεσα πιαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Οκτωβρίου 2013 #12 Share 8 Οκτωβρίου 2013 θα φαω και θα πιω για δυο τωρα σου κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Οκτωβρίου 2013 #13 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Γιωργο αυτος μαλλον ξεκινησε να πινει απο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 9 Οκτωβρίου 2013 #14 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Κατά πάσα πιθανότητα και εκτός απροόπτου φυσικά θα είμαι και εγώ εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Οκτωβρίου 2013 Author #15 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Κατά πάσα πιθανότητα και εκτός απροόπτου φυσικά θα είμαι και εγώ εκεί Θα σε περιμένει και η μπλούζα σου εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Οκτωβρίου 2013 #16 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Kατα 90 τοις εκατο , μεσα και εγω . Εμενα τι θα με περιμενει Mr Zoo που θα εμφανιστω πρωτη φορα ; Lol . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 9 Οκτωβρίου 2013 #17 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Θα σε περιμένει και η μπλούζα σου εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 9 Οκτωβρίου 2013 #18 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Θα σε περιμένει και η μπλούζα σου εκεί Eγω εχω την μπλουζα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 9 Οκτωβρίου 2013 #19 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Kατα 90 τοις εκατο , μεσα και εγω . Εμενα τι θα με περιμενει Mr Zoo που θα εμφανιστω πρωτη φορα ; Lol . Κάνε το 100% γιατί δέν το γλυτώνεις το ποινολόγιο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Οκτωβρίου 2013 #20 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχα , ειπα και γω , δεν θα εμφανιστει ; Οκ , 100 τοις εκατο ( εκτος απροοπτου παντα ) . Θα μαι καταλαβεις αμεσως οτι ειμαι εγω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 9 Οκτωβρίου 2013 #21 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Γιατι? θα εχεις αραξει απ εξω το καραβι. :bigemo_harabe_net-74: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Οκτωβρίου 2013 #22 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Οχι αλλα θα με καταλαβετε οτι ειμαι εγω , να σαι σιγουρος . Οσον αφορα το καραβι , αλλο θεμα αυτο , σε ενα διμηνο θα ξαναβγουμε στη θαλασσα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Οκτωβρίου 2013 #23 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Γιατι? θα εχεις αραξει απ εξω το καραβι. :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Οκτωβρίου 2013 #24 Share 9 Οκτωβρίου 2013 (edited) Αποστολε , δεν πιστευω να θες σουστες και τετοια ε ; Χαχαχαχαχα . Να ξερω αν ειναι να πηξω . Αλλα εγω δεν πηζω , ειμαι παλιος , χαχαχαχαχα . Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2013 - Juwell - Guppy 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 9 Οκτωβρίου 2013 #25 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Eγω εχω την μπλουζα του. Δημήτρη τώρα μπερδεύτηκα.....Το γέλιο είναι ότι τις είχα ξεχάσει τις μπλούζες μετά από τόσο καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος