KenJiNx 24 Οκτωβρίου 2013 #26 Share 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα! Να τα χαίρεσαι τα "μικρά" σου. Αν επιτρέπεται σε τι τιμή τα βρήκες? Απάντησε μου σε προσωπικό μήνυμα αν δεν θέλεις εδώ Και περιμένουμε κια φωτογραφίες ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 25 Οκτωβρίου 2013 Author #27 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας. Απο κίνηση Αντώνη στο σαλόνι καλά πάμε, σε σημείο που φοβάμαι μην τα στρεσάρω κιόλας. Θα δίνω τους κόκκους της sera που είχαν μάθει και στο pet και σήμερα έδωσα και γαριδούλες. Θα προμηθευτώ και τα υπόλοιπα καλούδια για την σωστή διατροφή τους.Πάντως πρόλαβαν και έβαλαν στο στοματάκι τους οτι πτερύγιο έβλεπαν στον διπλανό τους. Ίσως επειδή χθές τα τάισα μόνο 1 φορά... kenjin στα 9 ευρώ το κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 25 Οκτωβρίου 2013 #28 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Τάιζε όπως σου είπε και ο Αντώνης 4 φορές την ημέρα από ένα καλό και μικρό γεύμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 25 Οκτωβρίου 2013 #29 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Βάλε και καμιά φώτο... ώσπου να ερθουμε να τα δούμε από κοντά!!! με το καλό να τα χαρείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 25 Οκτωβρίου 2013 #30 Share 25 Οκτωβρίου 2013 (edited) μπράβο βασιλη απλα γεια αρχή χαμήλωσε το φως και θα το δυναμώνεις σταδιακά μέχρι να το συνηθίσουν θέλουνε υπομονή και κάλο φαγητό και μην τα πολύ πειραζεις και στρεσαρονται Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2013 - Fubu7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 25 Οκτωβρίου 2013 Author #31 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Για φωτο θα κάνετε λίγο υπομονή. Ο φωτισμός ήδη είναι χαμηλός, και δεν νομίζω δηλαδή να τον αυξήσω αφού δεν εχω φυτά. Απο τις 3 λάμπες είναι στο on μόνο η μια. Δεν βλέπω όμως να τρώνε και ανησυχώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 25 Οκτωβρίου 2013 #32 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Σήμερα δεν έφαγαν?καθόλου? Τι τους έριξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 25 Οκτωβρίου 2013 Author #33 Share 25 Οκτωβρίου 2013 (edited) Σήμερα δεν έφαγαν?καθόλου? Τι τους έριξες? Κόκκους και γαρίδα Η γαρίδα είναι όπως την έβαλα. Ίσως να τσίμπισαν κόκκους, αλλά δεν τα είδα. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2013 - basilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 25 Οκτωβρίου 2013 #34 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Για ξηρά στην αρχή είναι λίγο δύσκολα..αλλά θα φάνε..πάρε μια που θα τα κοκκινίσει πιο γρήγορα..εμένα σε 2 εβδομάδες εκεί που δεν είχε τίποτα έγινε κόκκινο..!! Δοκίμασε αθερίνα,καλαμάρι,και ότι άλλο θαλασσινό..!!Το καλαμάρι εμένα το τρέλεναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 25 Οκτωβρίου 2013 #35 Share 25 Οκτωβρίου 2013 υπομονή και όλα θα γίνουνε με κλειστά φώτα τάισες δοκίμασε φιλέτο γλώσσας Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 25 Οκτωβρίου 2013 #36 Share 25 Οκτωβρίου 2013 ριχτους αυτο που πρεπει και θα φανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 26 Οκτωβρίου 2013 Author #37 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Στο θέμα του φαγητού απο χθές το βράδυ τα πάμε καλά. Έφαγαν και τις γαρίδες αλλά και την τροφή του εμπορίου. Εξακολουθεί όμως το πρόβλημα "του φόβου" που έχουν και αν υπάρχει κίνηση στο δωμάτιο, ή αναμένο το φως του δωματίου, είναι μονίμος κρυμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 26 Οκτωβρίου 2013 #38 Share 26 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουν κρυψώνες Βασίλη? Κάνε μια παρουσίαση να δούμε ενυδρείο και ψάρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 27 Οκτωβρίου 2013 #39 Share 27 Οκτωβρίου 2013 υπομονή σιγά σιγά θα πάρουν τα πανω τους μην βιάζεσαι έτσι είναι στην αρχή όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 28 Οκτωβρίου 2013 Author #40 Share 28 Οκτωβρίου 2013 (edited) Πάμε πολύ καλύτερα, τρώνε κανονικά, ταίζω 4-5 φορές την μέρα τώρα που είναι μικρά. Και στο θέμα της εξοικείωσης στον χώρο πάμε καλά. Εχουν αρχίσει να σκάνε μύτη και στιγμές με έντονη κίνηση στο δωμάτιο. Πάντως η δεκάδα είναι ''άλλη φάση". Είχε δίκαιο ο Αντώνης που μου είπε να πάρω μια δεκάδα. Μακάρι να είχα και τα ανάλογα λίτρα για να τα κράταγα όλα. Φώτο υπομονή. Κρυψώνες ναι υπάρχουν Γιώργο. Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2013 - basilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 28 Οκτωβρίου 2013 #41 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά (έχεις π.μ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 28 Οκτωβρίου 2013 #42 Share 28 Οκτωβρίου 2013 τελικά τι τάισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 28 Οκτωβρίου 2013 Author #43 Share 28 Οκτωβρίου 2013 γαρίδες και sera vipagran (κόκκοι) και τα δυο τα ξεσκίζουν. Σύντομα θα δόσω και τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 29 Οκτωβρίου 2013 Author #44 Share 29 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά πως αναιβάζουμε φωτο στο φόρουμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 29 Οκτωβρίου 2013 #45 Share 29 Οκτωβρίου 2013 1,25μήκος 0,55 βάθος 0.62 ύψος εσυ δισκας δεν ησουν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 29 Οκτωβρίου 2013 Author #46 Share 29 Οκτωβρίου 2013 εσυ δισκας δεν ησουν????? Ναι! Αλλά το γύρισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 29 Οκτωβρίου 2013 #47 Share 29 Οκτωβρίου 2013 καλη τυχη κ συντομα τερατα σου ευχομαι!! δεν σου κρυβς οτι ειναι τα αγαπημενα μου μαζι με τα καριμπα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 29 Οκτωβρίου 2013 Author #48 Share 29 Οκτωβρίου 2013 καλη τυχη κ συντομα τερατα σου ευχομαι!! δεν σου κρυβς οτι ειναι τα αγαπημενα μου μαζι με τα καριμπα!!! Σε ευχαριστώ να σαι καλά. Αφού είναι τα αγαπημένα σου, σου εύχομαι κάποια στιγμή να το επιχειρήσεις. Εγω εχω ενθουσιαστεί! Μετά απο χρόνια "ηρεμίας" και "γαλήνης" με τους δίσκους, είπα να βάλω λίγη περισσότερη δράση στην ζωή μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 30 Οκτωβρίου 2013 Author #49 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Να και μια γεύση απο τους μικρούς θηρευτές μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 30 Οκτωβρίου 2013 #50 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Μου έχουν λείψει τα red belly... Τέλεια Βασίλη όλα! Είχες κάποια απώλεια μέχρι τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος