Safarpn 12 Φεβρουαρίου 2014 #226 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Οι περισσότεροι. Εγω όλα τα ψάρια μου τα περίμενα στο ΚΤΕΛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoras 15 Φεβρουαρίου 2014 Author #227 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Fresh news Τα βρήκα και τα πήρα τα danios που θέλαμε!! Τωρα είμαστε στην προσαρμογή, με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Φεβρουαρίου 2014 #228 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Φεβρουαρίου 2014 #229 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Εισαι πολυ ωραιος τυπος κυριε μου! Πιστευω το ενυδρειο σου παρα το χρονοβορο στησιμο του θα σε ανταμειψει! Περιμενουμε με ανυπομονησια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Φεβρουαρίου 2014 #230 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιος,αντε με το καλο να τα χαρεις τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoras 16 Φεβρουαρίου 2014 Author #231 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά οι πρώτες εντυπώσεις έχω να πω οτι τα danio margaritatus ειναι πανέμορφα ψαράκια είναι δύσκολο να τα φωτογραφήσεις από το κινητό γιατι κινούνται συνεχώς, μόλις εξοικειωθούν και αυτά και τραβήξω με την φωτογραφική θα ανεβάσω πιο αναλυτικές φωτό καμία μεταβολή στα γκουράμι κορίτσια μάλλον παραμένουν, από εβδομάδα θα τις φέρω και το "παλικάρι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 16 Φεβρουαρίου 2014 #232 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 Ομορφιές βλέπω!!!!! Μπράβο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Φεβρουαρίου 2014 #233 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 Ομορφα, ομορφα! Ναι κοπελιες ειναι! Πολυ ομορφα τα ψαρακια! Βγαλε μονο την τριχομπαλα απο αλγη και καθαρισε λιγο την πλατη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος