mary74 6 Οκτωβρίου 2013 #26 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ, και περαστικά μας (μη νομίζεις ότι και η δικιά μου πάει πίσω... χεχεχε..) Πιστεύω θα συνέλθουν σε 2-3 μέρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 6 Οκτωβρίου 2013 Author #27 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ, και περαστικά μας (μη νομίζεις ότι και η δικιά μου πάει πίσω... χεχεχε..) Πιστεύω θα συνέλθουν σε 2-3 μέρες.... δυσκολο να εισαι μαμα κ ψαρομαμα επισης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 6 Οκτωβρίου 2013 #28 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Αχ ναί, τρέχεις όπως και νά 'χει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 8 Οκτωβρίου 2013 #29 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Τί έγινε με τον μονομαχούλη σου? Έφτιαξε η ουρά? Είναι όλα εντάξει? Εμείς συνερχόμαστε σιγά σιγά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 8 Οκτωβρίου 2013 Author #30 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Τί έγινε με τον μονομαχούλη σου? Έφτιαξε η ουρά? Είναι όλα εντάξει? Εμείς συνερχόμαστε σιγά σιγά... το ιδιο κ μεις!η ουρα ειναι καλυτερα αλλα θα παρει χρονο να γινει καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Οκτωβρίου 2013 #31 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Φωτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 9 Οκτωβρίου 2013 Author #32 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Φωτο; sturm δεν εχω φωτογραφικη μηχανη κ απο το κινητο που εχω προσπαθησει βγαινουν χαλια,δεν καθεται κ σε μια μερα κ ο ατιμος.δεν διακρινεται τιποτα.η ουρα ειναι ακομα σχισμενη αλλα καλυτερευει νομιζω.φοβαμαι μην μερα της αλλαγης που πλησιαζει...αν παλι δω την ουρα πιο χαλια θα φρικαρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 9 Οκτωβρίου 2013 #33 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Το ότι δεν καθεται σε μια μερία καλό είναι..... έχει ενέργεια να σπαταλήσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 9 Οκτωβρίου 2013 Author #34 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Το ότι δεν καθεται σε μια μερία καλό είναι..... έχει ενέργεια να σπαταλήσει.. απο κινητικοτητα ειμαστε μια χαρα μαρι!δεν στεκεται πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 9 Οκτωβρίου 2013 #35 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Όλα καλά λοιπόν.... Άντε και εγώ θα αγοράσω την άλλη εβδομάδα τον δικό μου και θα τον παρουσιάσω και επισήμως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος