Μιχάλης 4 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Kαλησπέρα παιδιά, Βρηκα σήμερα το πρωι αρκετα αυγά απο τα cory μου. Τα πήρα και τα έβαλα σε μία γεννηστρα γιατι την προηγούμενη φορά μου τα έφαγαν οι λαθρεπιβάτες. Σε πόσες μέρες θα δώ ουρίτσες αν πάνε όλα καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 4 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Στα Bronze γυρω στις εξι ημερες. Θερμοκρασια 27 με 28 βαθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Ριξε μια ματια. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36775&p=323419 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 4 Οκτωβρίου 2013 Author #4 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Στα Bronze γυρω στις εξι ημερες. Θερμοκρασια 27 με 28 βαθμους. Εχω και pepper, αν είναι απο αυτά ισχύουν τα ίδια? Θερμοκρασία εχω 25, οπότε να την ανεβάσω. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 4 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν εννοω να την ανεβασεις απλα εγραψα στο δικο μου τι εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 4 Οκτωβρίου 2013 Author #6 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν εννοω να την ανεβασεις απλα εγραψα στο δικο μου τι εχω. οκ, δεν το κατάλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 17 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 17 Οκτωβρίου 2013 ασχετο αλλα οταν ειδα κορυ νομιζα cory monteinh :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος