antonium98 4 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Το ενυδρειο μου εχει 2x30w t8 Τι μου πεοτεινεται να βαλω στο ενυδρειο μου ωστε να μου περυχει χαμηλος φωτισμος; Θελω φωτισμο για βιοτοπικο δισκων Αν μπορειται λιγο γρηγορα γιατι σημερα θα παω να παεω οτι χρειαζομαι και λεω να παρω και τις λαμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 4 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Εγώ παλαιότερα είχα βάλει 2 SYLVANIA: Gro lux T8 (8500 K) & Daylichtstar (5000 Κ) και ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα και στα φυτά και στα δισκάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Οκτωβρίου 2013 Author #3 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα εχω φυτα. Θελω να εχω αυτο το απαλο φως και ελαχιστο που εχει ο αμαζονιος. Αλλα δεν ξερω με τι λαμπες θα τοβπετυχω αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 4 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Αφού δε θα εχεις φυτά και θες λίγο φως βαλέ 2700k έχει ενα κιτρινωπό φως για Αμαζόνιο πιστεύω οτι είναι καλό άλλα αν αργότερα θες φυτά πρεπει να βάλεις μετά 6500κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 4 Οκτωβρίου 2013 Author #5 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Ok ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος