symvoulos 3 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2013 πριν επιστραφεί στο pet shop βγήκαν μερικές φωτο....χιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 3 Οκτωβρίου 2013 Author #2 Share 3 Οκτωβρίου 2013 και η επιστροφή!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Ωραιο αλλα γινεται μεγαλοοο ποσα εκατοστα ειναι? και ειναι η πρωτη φορα που βλεπω να εχει καποιο μελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 3 Οκτωβρίου 2013 Author #4 Share 3 Οκτωβρίου 2013 δεν έχω πλέων... κατά λάθος βρέθηκε στα χέρια μου....φυσικά στο ενυδρείο μπήκε μόνο για λίγες μέρες (και ήταν πολύ χαρούμενο με τόσα βράχια και 3 neon στην κοιλιά του!) Το πήρα περίπου 8cm και το έδωσα 15cm!!! πολύ όμορφο αλλα για 120 lt δεν κάνει...επίσης ΜΟΝΟ με μεγάλα ψάρια .... αν είχα πάνω από 400lt και μεγάλα ψάρια θα το κρατούσα χωρίς δεύτερη σκέψη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 4 Οκτωβρίου 2013 Author #5 Share 4 Οκτωβρίου 2013 κοιτάξτε στην πρώτη φωτό πως παραμονεύει το glowlight!!!! ευτυχώς του έπεσε πιο μεγάλο από τα άτυχα neon.... ένα κάθε δύο μέρες!!! Μέχρι να καταλάβω με τόσες κρυψώνες τι έγινε έχασα 3 κλαψ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Είναι αφρικάνικο είδος των ποταμών. Φτάνει το ένα μέτρο και πιστεύω οτι ΔΕΝ είναι για ενυδρείο. Υπήρξα κάποτε και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου είδους(δεν είχα ιδέα τότε για ενυδρεία, απλά ότι αφρικάνικο έβρισκα το έπαιρνα. ). Φυσικά όντας άσχετος δεν ήξερα οτι το συγκεκριμένο είδος είναι "δραπέτης" και θέλει καπάκι. Ενα βράδυ έκανε την "μεγάλη απόδραση" για τα πλακάκια του σπιτιού μου. Το πρωί το βρήκα μετά λύπης μου στο πάτωμα νεκρό. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η ενημέρωση για ένα είδος που ΘΑ φιλοξενίσουμε είναι βασικός κανόνας. Ευτυχώς του φίλου είχε καλύτερη κατάληξη(αν το πετ σοπ μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο) από το δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 4 Οκτωβρίου 2013 Author #7 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Τα περισσότερα που βρίσκονται σε ενυδρεία φτάνουν τους 50 πόντους....έχουν αναφερθεί όμως και μέχρι 80 αλλά σε μεγάλα ενυδρεία. Το ένα μέτρο είναι μόνο στη φύση.Όντος είναι δραπέτες και χρειάζονται προσοχή επίσης μπορούν και αναπνέουν μέχρι και 8 ώρες έξω από το νερό αρκεί να είναι υγρό το σώμα τους!!!! Πάντως έχει πανέμορφη κίνηση και πολύ μεγάλη ταχύτητα. Επιμένω ότι ίσως είναι από τα πιο όμορφα "ψάρια" που είχα....φυσικά στα 120lt ούτε για αστείο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Τα περισσότερα που βρίσκονται σε ενυδρεία φτάνουν τους 50 πόντους....έχουν αναφερθεί όμως και μέχρι 80 αλλά σε μεγάλα ενυδρεία. Το ένα μέτρο είναι μόνο στη φύση.Όντος είναι δραπέτες και χρειάζονται προσοχή επίσης μπορούν και αναπνέουν μέχρι και 8 ώρες έξω από το νερό αρκεί να είναι υγρό το σώμα τους!!!! Πάντως έχει πανέμορφη κίνηση και πολύ μεγάλη ταχύτητα. Επιμένω ότι ίσως είναι από τα πιο όμορφα "ψάρια" που είχα....φυσικά στα 120lt ούτε για αστείο.... Ακριβώς αυτό θέλω να πω φίλε μου. Το να ωθείς ένα ζώο στον νανισμό είναι από μόνο του κάτι πολύ λυπηρό. Σίγουρα σε ένα ενυδρείο χομπίστα θα είναι πολύ καλύτερα απ ότι σε πετ σοπ αλλά πάλι αυτό εμένα δεν με καλύπτει. Το θέμα είναι να ενημερωνόμαστε προτού φιλοξενήσουμε κάποιο ζωντανό στο σπίτι μας. Όντως είναι από τα ομορφότερα ζωντανά που είχα ποτέ μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 5 Οκτωβρίου 2013 Author #9 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Ακριβώς αυτό θέλω να πω φίλε μου. Το να ωθείς ένα ζώο στον νανισμό είναι από μόνο του κάτι πολύ λυπηρό. Σίγουρα σε ένα ενυδρείο χομπίστα θα είναι πολύ καλύτερα απ ότι σε πετ σοπ αλλά πάλι αυτό εμένα δεν με καλύπτει. Το θέμα είναι να ενημερωνόμαστε προτού φιλοξενήσουμε κάποιο ζωντανό στο σπίτι μας. Όντως είναι από τα ομορφότερα ζωντανά που είχα ποτέ μου. +1 για αυτό και εγω λέω ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ......ε! τώρα αν δεν γίνει 100cm και γίνει 80cm νανισμό δεν το λες!!! χιχι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος