Giorgos Kk 3 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Τελικά τα ψάρια δεν δόθηκαν ακόμα και γίνετε της τρελής στο ενυδρείο και αναγκάστηκα να τα χωρίσω..! Το ψάρι το παρακάτω είναι αρσενικό ή θηλυκό?Δεν μπορώ να καταλάβω.. Και τα 2 θηλυκά φαίνονται που έχω..μόνο που το ένα είναι μεγάλος τσαμπουκάς..! Τόσο καιρό δεν υπάρχουν μωρά όμως αν ήταν αρσενικό-θηλυκό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Θηλυκο μου φαινεται διαβασε και το προφιλ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=44440#entry409763 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 3 Οκτωβρίου 2013 Author #3 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Ναι το έχω διαβάσει και τα 2 ψάρια θηλυκά είναι! Αλλά γιατί τόση επιθετικότητα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν το γνωριζω αλλα το εχω ακουσει και απο αλλου και σε εμενα οταν ειχα ενα ζευγαρακι το θηλυκο τυχαινε να κυνηγαει το αρσενικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 3 Οκτωβρίου 2013 Author #5 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Εμένα μου το είχε σκοτώσει το αρσενικό... Τώρα γιατί είναι τόσο επιθετική στο άλλο θηλυκό δεν μπορώ να καταλάβω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Γιατί απλά είναι πολύ επιθετικά ως δολοφόνοι !!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος