mankrina 3 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2013 (edited) Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου πεί σε ποιό είδος ανήκουν αυτά τα σαλιγγαράκια? Μπήκαν στο ενυδρείο μου(20Lt) μέσω των φυτών. Αποτελούν απειλή για τα φυτά? Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2013 - mankrina Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Πρεπει να ειναι ramshorn και δεν πειραζουν φυτα.Μονο προσεχε το φαι γιατι πολλαπλασιαζονται γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankrina 3 Οκτωβρίου 2013 Author #3 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Πρεπει να ειναι ramshorn και δεν πειραζουν φυτα.Μονο προσεχε το φαι γιατι πολλαπλασιαζονται γρηγορα. Σ΄ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω ακόμα ψαράκια μέσα γιατί το στρώνω ακόμα το ενυδρείο, οπότε δεν πέφτει τροφή καθημερινά. Αλλά βάζω κάθε 2 μέρες μια φετούλα αγγούρι την οποία βγάζω μεσα σε 6-10 ώρες (δεν ήθελα και να ψοφήσουν). Μέχρι στιγμής έχω μετρήσει 5, αν αυξηθουν πολύ θα ελατώσω τη συχνότητα που τους δίνω να φάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος