tasospap 1 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα και από έμενα .Μολις εγινα κατοχος του πρωτου μου ενυδρειου .Ειναι ενα aquatlantis 120 litr( 100X30X40) . To ενυδρείο αγοραστηκε μεταχειρισμενο , απλα επειδη ειχε μεινει αρκετο διαστημα χωρις νερο μαλλον η βιολογια του ειχε αποδημήσει . Το παραξενο ειναι πως μολις το γεμισα νερο μετα απο κανα 2ωρο λειτουργειας εκαναν την εμφανιση τους σαλιγκαρια τυπου Melanoides turbeculata τωρα που βρεθηκαν δεν ξερω. Το ενυδρειο λειτουργει απο την Κυριακη 29/9 και σημερα προστεθηκαν 2 ταμπλετες τις Sera (απο ενα διαφημιστικο φυλαδιο ) και 30 ml Special Blend της MICROBE-LIFT .Οι πρωτες μετρησεις με χαρτακια της SERA (μετα απο 6 ωρες) ΝΟ3 25 , ΝΟ2 0 , GH>16 , KH 15 , PH 8 . 27C (Δυστυχώς δεν ειχα τεστ για Αμμωνία) H απορια μου ειναι πως σας φαινονται οι μετρησεις και τη Ψαρια θα μου προτεινατε να βαλω . Το ενυδρειο εχει μεσα 2 ριζες μοπανι και υπόστρωμα αμμο . Επισης θα μπουν και αυτα τα φυτα 2 Χ Hygrophila difformis, 7 Χ Hygrophila polysperma , 4 Χ Vallisneria , 2 Χ java fern . Απο φωτισμο εχει τη μαμα sylvana 25W με ανακλαστήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasospap 1 Οκτωβρίου 2013 Author #2 Share 1 Οκτωβρίου 2013 (edited) Και μια Φωτο Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2013 - tasospap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Έχεις ρίξει καμιά ματιά σε ψαράκια που σου αρέσουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 1 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2013 (edited) Αν πας σε ζωοτόκα το νερο σου ειναι μια χαρα. Αν πας σε αλλα είδη, τα περισσότερα να ξέρεις ότι θέλουν μαλακό νερο οπότε θα χρειαστει να κάνεις κάτι γι' αυτο για να ρίξεις σκληρότητες και ph. ....και θα σου πρότεινα να μετράς με υγρα τεστ γιατι τα χαρτάκια δεν ειναι αξιόπιστα. Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Οκτωβρίου 2013 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Κι εγω με την μικρη μου εμπειρια να πω οτι καλο ειναι τωρα ειδικα που ειναι αρχη ακομα να κανεις υγρα τεστ για σιγουρα.Και μετα βλεπεις.Τι φιλτρο εχει?Εσωτερικο?Τι περιεχει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Καλως ηρθες. Θα χρειαστεις οπωσδηποτε ενα τεστ αμμωνιας γιατι ειναι σημαντικο.Ψαρακια μη βιαστεις να βαλεις ακομα. Οι ταμπλετες που λες τι ηταν,ξερεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasospap 2 Οκτωβρίου 2013 Author #7 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Ηταν της SERA και ελεγαν οτι ειναι για να βαλεις αμεσα ψαρια χωρις στρωσιμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος