giwrgos pap 1 Οκτωβρίου 2013 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Ενα εχω να πω βρε παιδια,τα εχω παιξει!!!γινεται να βαλω beta splendes crowntail&halfmoon μαζι;Το κανουν πολλοι!!!γινεται να βαλω δυο τετοια ενα αρσενικο ενα θυληκο σε 20L ενυδρειο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Οκτωβρίου 2013 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2013 γινεται να βαλω δυο τετοια ενα αρσενικο ενα θυληκο σε 20L ενυδρειο;;; Όχι φίλε μου, θα γίνει χαμός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2013 #3 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Οκτωβρίου 2013 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Ποιοι ειναι αυτοι οι πολλοι; Που το ειδες εσυ αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 1 Οκτωβρίου 2013 Author #5 Share 1 Οκτωβρίου 2013 (edited) γενικως searchara στο google και το ειδα σε μερικους δεν θυμαμε συγκεκριμενο site :/ και τελος παντον αν δεν γινεται να ειναι 2 μαζι πως αναπαραγονται;;; Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2013 - giwrgos pap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Οκτωβρίου 2013 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Tα δύο ψάρια, αρσενικό και θυλικό, συγκατοικούν μονο οσο κρατάει η αναπαραγωγή, τον υπόλοιπο καιό πρέπει να κρατιούνται σε ξεχωριστά ενυδρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 1 Οκτωβρίου 2013 #7 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Tα δύο ψάρια, αρσενικό και θυλικό, συγκατοικούν μονο οσο κρατάει η αναπαραγωγή, τον υπόλοιπο καιό πρέπει να κρατιούνται σε ξεχωριστά ενυδρεία. Ακριβως οπως το ειπες! Εδω την περίοδο του ζευγαρώματος βλέπεις ομηρικές μάχες!ποσο μάλλον να τα εχεις επιπλέον καιρο μαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 1 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 1 Οκτωβρίου 2013 συγνώμη για το σπαμ αλλά δεν κρατήθηκα. τους μονομάχους τελικά τους ευλόγησε ο θεός να βρίσκονται μόνο στο ζευγάρωμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Οκτωβρίου 2013 #9 Share 1 Οκτωβρίου 2013 (edited) Εδω ειναι το προφιλ του http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36770&p=323429 και εδω ειναι τι παραλιγο να παθω εγω επειδη τα εβαλα απ την αρχη μαζι http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81508&p=740409 Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 1 Οκτωβρίου 2013 Author #10 Share 1 Οκτωβρίου 2013 φιλε sturm και γενικος ολους σας σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το εκτιμω.Ομως απο οτι καταλαβα απο το προφιλ του μονομαχου 2 θυληκα μπορουν να συνυπαρξουν ή εγω κανω λαθος;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Το ερώτημα είναι γιατί να βάλουμε 2 θηλυκά μαζί; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 1 Οκτωβρίου 2013 Author #12 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Πρωτον) μεγαλυτερη κινηση στο ενυδρειο που μου αρεσει. Δευτερον)περισσοτερα χρωματα για αυτο φιλαρακι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 1 Οκτωβρίου 2013 #13 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι μερικές θηλυκές έχουν πολύ ωραία χρώματα..!! Τώρα στα 20 λίτρα θα μπορούσες να έβαζες έναν ωραίο αρσενικό.. Επίσης είναι ανάλογα τον χαρακτήρα του ψαριού..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Οκτωβρίου 2013 #14 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Πρωτον) μεγαλυτερη κινηση στο ενυδρειο που μου αρεσει. Δευτερον)περισσοτερα χρωματα για αυτο φιλαρακι μου Στα 20 λίτρα μικτά δεν το προτείνω. Να είχες ένα πυκνοφυτεμένο 100άρι να πω εντάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 1 Οκτωβρίου 2013 Author #15 Share 1 Οκτωβρίου 2013 ναι το ξερω το εχω σκεφτει αλλα η αληθεια να λεγεται δεν θελω μονο ενα ψαρι ρε γιωργη για αυτο ρωταω για 2 θυληκες....αν γινεται με 2 θυληκες μια crowntail και μια halfmoon θα ημουν πανευτυχης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 1 Οκτωβρίου 2013 Author #16 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Στα 20 λίτρα μικτά δεν το προτείνω. Να είχες ένα πυκνοφυτεμένο 100άρι να πω εντάξει μμ λες εε;; τι να σου πω 10-15L δεν θελει ο καθενας;;και λεεω να του βαλω αρκετα φυτα μεσα οποτε.....εσυ γιατι δεν το προτεινεις;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Οκτωβρίου 2013 #17 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Στα 100 λίτρα έχουν πιο πολύ χώρο για να κρύβονται, στα 20 πού να πάνε; Όσο και να το φυτέψεις δεν είναι το ίδιο. Θα είναι κρίμα για τα ψαράκια να είναι μόνιμα στρεσαρισμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Οκτωβρίου 2013 #18 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Πριν, σου ανέφερα επίτηδες το 20 λίτρα μικτά. Με το υπόστρωμα και κάποιο ξύλο που θα βάλεις, πόσα καθαρά θα μείνουν ; Μην πιάνεσαι από τα 10-15 που λέει το προφίλ, στα 15 λίτρα, η ρυθμιστική ικανότητα του ενυδρείου, είναι μικρή. Επανέρχομαι στην πρώτη μου απάντηση λοιπόν : Θα γίνει χαμός ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 1 Οκτωβρίου 2013 Author #19 Share 1 Οκτωβρίου 2013 (edited) ....Σωστο... μαλλον εχετε τεραστιο δικιο!!!δεν θελω να τα βασανιζω....οποτε μαλλον ενα αρσενικο!!!ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια,παλι ναστε καλα και ελπιζω να ξαναμιλισω με ολους σας!!! Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2013 - giwrgos pap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 1 Οκτωβρίου 2013 #20 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Περιμένουμε την παρουσίαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 1 Οκτωβρίου 2013 Author #21 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Περιμένουμε την παρουσίαση χαχαχα οταν πρωτα με το καλο βρω τα λεφτα και το φτιαξω θα ανεβασω φοτογραφιες αμεσως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Οκτωβρίου 2013 #22 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Σχετικά με την αναπαραγωγή των μονομάχων δύο ιδιαίτερα όμορφα και αξιόλογα θέματα: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=38125 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42497 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 2 Οκτωβρίου 2013 Author #23 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Σχετικά με την αναπαραγωγή των μονομάχων δύο ιδιαίτερα όμορφα και αξιόλογα θέματα: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=38125 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42497 Το πρωτο link δεν μπορω να το ακολουθησω γιατι εχει 75 L ενυδρειο.Ομως το δευτερο ειναι αρκετα ενδιαφερον....γιατι σε 10L (τα μισα απο το δικο μου) συνυπαρχουν 2!!!Οποτε λεεω να το κανω ετσι!! Να διαχωρισω το ενυδρειο στην αρχη και σε καμια βδομαδα ισως,ισως το αφεραισω και ειναι μαζι!!!Thanks for the help Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Οκτωβρίου 2013 #24 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι τοσο απλο φιλε μου,τα αφηνουμε μαζι μονο για αναπαραγωγη και οταν τελειωσει τα χωριζουμε.Και πες οτι πετυχενεις αναπαραγωγη,τα μωρα τι θα τα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 2 Οκτωβρίου 2013 Author #25 Share 2 Οκτωβρίου 2013 θα τα βαλω 1 σε γυαλα και τα αλλα θα τα δωσω σε καποιον που θελει να μαθει και να ασχοληθει!!! και δεν θελω τοσο πολη την αναπαραγωγη...απλα 2 θυληκα θελω για να εχω περισσοτερη κινηση στο ενυδρειο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος