eja 30 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά σκέφτηκα μετά από διάφορες ψαρό συνθέσεις μήπως μπορώ και εγώ να βάλω 1 ζευγάρι δίσκους με μερικά ακόμα ψαράκια ( 8-10 corydoras sterbai , 14-16 ροδοστομους και κάνα πλεκο μικρο ). Ποια είναι η άποψη σας γίνεται ? το ενυδρείο όπως είναι τώρα ( δεν είναι ακόμα έτοιμο απλά το έπλυνα ) http://imageshack.us/photo/my-images/824/pequ.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/809/apgn.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο το ενυδρειο ειναι οτι λεει; 180 λιτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 ναι στα 180 λυτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλυτερα οχι αδερφε! Θελουν κοπαδακι και πολυ περισσοτερα λιτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 εγινε φιλε μου ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις ομως να βαλεις ολα τα αλλα που ειπες και να ειναι πολυ ωραιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 30 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 ενα ζευγαρι και μερικα κορυντορας 5-6-7 θα τα εβαζα , εαν και θα ηταν καλυτερο ( κατα τη γνωμη μου ) το ζευγαρι να ηταν μονο του εκει μεσα . 180 λιτρα για Ζευγαρι ειναι μια χαρα . για κοπαδι ΔΕΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) ε άμα δεν κινείται κάτι μεγάλο στη μέση δεν λέει Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2013 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 30 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλυτερα οχι αδερφε! Θελουν κοπαδακι και πολυ περισσοτερα λιτρα! εφοσον εχει ζευγαρι , το ζευγαρι αργα η γρηγορα θα γινει επιθετικο προς τα αλλα ψαρια του κοπαδιου ..... ακομα και 400λιτρα να ειχε το ξυλο δεν το γλιτωναν....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 30 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 ε άμα δεν κινείται κάτι μεγάλο στη μέση δεν λέει και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος δεν παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 αν πούμε οτι βάζω ζευγάρι πρέπει να ειναι ζευγάρι ετοιμο η μπορώ να πάρω 2 μικρά ? (αρσενικο -θηλυκό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 ενα ζευγαρι και μερικα κορυντορας 5-6-7 θα τα εβαζα , εαν και θα ηταν καλυτερο ( κατα τη γνωμη μου ) το ζευγαρι να ηταν μονο του εκει μεσα . 180 λιτρα για Ζευγαρι ειναι μια χαρα . για κοπαδι ΔΕΝ Θα κραταγες ποτε μονο ενα ζευγαρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 30 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς να ξεκινήσεις με μερικά μικρά, και να κρατήσεις το ζευγάρι που ΜΠΟΡΕΙ να βγεί. Άν βγει. Προϋπόθεση, η καλή φίλτρανση και οι συχνές και μεγάλες αλλαγές νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #14 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) μαλιστα απο φιλτρανση μολις πηρα 1 sunsun hw 403a καλο ειναι ? Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2013 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 1 Οκτωβρίου 2013 #15 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Θα κραταγες ποτε μονο ενα ζευγαρι; ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 3 Οκτωβρίου 2013 #16 Share 3 Οκτωβρίου 2013 Κατά την ταπεινή μου άποψη τα 180 λίτρα δεν είναι απαγορευτικά για δίσκους το θέμα είναι μεγάλο. Άλλου υποστηρίζουν ότι μπαίνουν και άλλοι ότι αυτά τα λίτρα είναι απαγορευτικά για δίσκους η δικιά μου εκδοχή είναι ότι με πολύ καλό φιλτράρισμα και συχνές αλλά όχι μεγάλες αλλαγές νερού μπορείς να φιλοξενήσεις δίσκους στα 180 Λ . Βέβαια όλοι όσοι φιλοξενούν αυτά τα υπέροχα ψάρια έχουν ο καθένας τον μοναδικό του τρόπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 4 Οκτωβρίου 2013 #17 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Και για μενα το ιδιο ειναι οπως το λεει και ο αργυρης τα 180 λιτρα δεν ειναι απαγορευτηκα για δισκους απλα ειμαστε στα ορια και σιγουρα θα θελουν περησσοτερη δουλεια αλλωστε οσο πιο μικρο ενυδριο τοσο μεγαλυτερη η δουλεια που θα εχεις να κανεις και ιδικα εαν θελεις να βαλεις οπως λες δισκους. Τωρα εαν θελεις να εχεις μονο ενα ζευγαρι τοτε κανε αυτο που λεει ο KokkinosK παρε 6-7 μικρους και στο τελος κρατα ενα ζευγαρακι (εαν σου βγει) βεβαια ταπεινη μου αποψη ειναι οτι στο τελος θα τους κρατησεις ολους γιατι με τον αγωνα που θα δωσεις για να τους μεγαλωσεις θα δεθεις μαζι τους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 4 Οκτωβρίου 2013 Author #18 Share 4 Οκτωβρίου 2013 και εγώ γιαυτό δεν θέλω να βάλω 6-7 μικρούς γιατι πιστεύω οτι δεν θα μπορώ να τους δώσω και δεν θα εχω λεφτά να φτιάξω και ενα μεγαλύτερο να τους βάλω , αν μπορέσω να βρω ενα ζευγάρι έτοιμο θα ήταν πολύ καλύτερα ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 4 Οκτωβρίου 2013 #19 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Ένα ζευγάρι έτοιμοι θα είναι πιο ακριβό από 4-5 μικρούς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 5 Οκτωβρίου 2013 #20 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Σιγουρα θα σου βγει πιο ακριβω το ζευγαρι κ εκτος απο αυτο θα ειναι η θα γινουν νευρικα κ θα εφαρμοσουν τον νομο το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο εαν παλι επιμενεις κ εχεις την οικονομικη ανεση τοτε δοκιμασετο εγω την γνωμη μου στην ειπα και ελπιζω να σε βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Οκτωβρίου 2013 Author #21 Share 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν με παίρνει για άλλα έξοδα , όποτε ας πούμε οτι βάζω δίσκους , 5-6 μικρούς και απο συγκάτοικους τίποτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος