Γλυφτακι 30 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σε ολους!!! Ειμαι εντελως αρχαριος στο χομπυ,θελω να φτιαξω ενα 60λιτρο ενυδρειο με ζωοτοκα. Τι μου προτεινετε?περιμενω γνωμες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, πες λίγο σε ποιο στάδιο είναι το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως ηρθες διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79915 και οτι απορια εχεις ρωτα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γλυφτακι 1 Οκτωβρίου 2013 Author #4 Share 1 Οκτωβρίου 2013 Ακομα δεν εχω αγορασει ενυδρειο. Δεν βιαζομαι,επειδη προτιμω να αποκτησω τις απαραιτητες γνωσεις και να μην κανω λαθη που θα επηρεασουν τα ψαρια μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γλυφτακι 2 Οκτωβρίου 2013 Author #5 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Θα ηθελα να φτιαξω ενα αφρικανικο με Multies !!! Θα ανοιξω θεμα στο θεμα της Αφρικης και τα λεμε εκει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος