Nicklion 29 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ήθελα να μου πεί κάποιος,αν είναι κάτοχος σόμπας πέλλετ,εντυπώσεις! Αξίζει τα λεφτά της; Είναι ποιο οικονομική η θέρμανση; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 29 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα πριν ένα χρόνο και μετανιώνω που δεν την είχα πάρει νωρίτερα...θα είχα γλυτώσει αρκετά χρήματα... Μόνο προσοχή στην επιλογή, καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις καλή ποιότητα σόμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 για ψαχτε το λιγο καλυτερα γιατι νομιζω οτι στην Αττικη απαγορευεται η καυση πελλετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 μπες παρακατω και διαβασε τα παντα για βιομαζες,σομπες πελλτ κλπ. ΥΓ.προσωπικα οταν ασχοληθηκα πολυ,απογοητευτηκα 1.απο τις πραγματικα πανακριβες επωνυμες σομπες 2.απο τους ασχετους ΄΄μαστορους''που κανουν τις εγκαταστασεις στο μπουρι δημιουργωντας και οχι λυνοντας προβληματα. 3.θεματα ανταλλακτικων στις σομπες που ολοι εχουν και καλα,αλλα οταν χρειαστει σχεδον ποτε δεν εχουν. 4.απο την απιστευτη ερευνα για την αγορα σωστου και φτηνου πελλετ,που καταληγει να το πληρωνεις χρυσαφι. 5.απο την σχεδον καθημερινη ασχολια που χρειαζεται η σομπα(καθαρισμα κλπ)και που εφω προσωπικ δεν μπορουσα να κανω. http://www.energ.gr/index.php?option=com_kunena&view=category&catid=21&Itemid=132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 30 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Mod contrast .Eπειδη πολυυυυς κοσμος ψαχνεται εν οψει χειμωνα δεν μας αναλυεται λιγο τα υπερ και τα κατα να σχηματισουμε και μεις αποψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 30 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κοιτάς και αυτό ? http://www.elitepanel.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklion 5 Οκτωβρίου 2013 Author #7 Share 5 Οκτωβρίου 2013 Με διάφορους που συζήτησα για σόμπες κατέληξα στο ότι είναι ο ποιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης! Μπορείς να κάνεις κουμάντο ποιό εύκολα στα οικονομικά σου! Συμφέρει ποιό πολύ αυτούς που αλλάζουν συνέχεια σπίτια γιατί δεν θα σε ενδιαφέρει αν έχει πετρέλαιο ή φυσικό αέριο το σπίτι που θα πάνε! Είναι λίγο μπελαλίδικες με το καθαρισμό τους αλλά όχι και τόσο σε σχέση με τις ξυλόσομπες ή τα τζάκια! Πρέπει να πάρεις τα κατάλληλα kw σόμπα για να καλύψεις τις ανάγκες του κάθε σπιτιού(Η μεγάλη μικρή γίνεται η μικρή μεγάλη δεν γίνεται) Άρα η γενική μου άποψη είναι καλή! Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας γράψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Οκτωβρίου 2013 #8 Share 5 Οκτωβρίου 2013 (edited) για να πετυχεις καλυτερη τιμη στα πελλετ πρεπει να αγορασεις συνολικα το τοναζ που υπολογιζεις οτι θα καψεις το καλοκαιρι. εαν δεν το οργανωσεις αυτο σωστα(η δεν εχεις τα χρηματα για τετοια μαζικη αγορα) το καυσιμο-πελλετ θα σου βγει πανακριβο. ακομη ειμαστε πολυ πισω σε αυτο,και κυκλοφορουν πολλα ακριβα αλλα και δυστυχως παναθλια πελλετ τα οποια οχι μονο λερωνουν εξτρα και βρωμιζουν τη σομπα,αλλα και απεχουν κατα πολυ απο την θερμοδυναμικη που ταζουν οτι εχει καθε καυσιμο και αναλογως τη σομπα,βαλε μαζι και το πορτοφολι μαζι με τα νευρα σου.εχουν βρει μεσα σε πελλετ και μαλιστα επωνυμα απο σακουλες πλαστικες σκουπιδιων μεχρι οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. επισης οπως εχω ηδη πει απο ανταλλακτικα πασχουν σχεδον ολες οι εταιρειες σομπων με ελλειπεστατους καταλογους(ουτε καν στα ελληνικα οι οδηγιες)αλλα και ασχετους ΄΄μαστορες'' ολα αυτα εμενα με απωθησαν αφου ημουν πολυ κοντα στην αγορα πελλετοσομπας και στραφηκα σε επωνυμο θηριο κλιματιστικο παντα βεβαια μαζι με θερμομονωση του σπιτιου που την θεωρω οτι πιο βασικο ΠΡΙΝ την θερμανση. Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 20 Οκτωβρίου 2013 #9 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Μας βλέπω στην σόμπα από μαντέμι και να κάνουμε και φαγητό εκεί σαν τις γιαγιαδες μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 20 Οκτωβρίου 2013 #10 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Μας βλέπω στην σόμπα από μαντέμι και να κάνουμε και φαγητό εκεί σαν τις γιαγιαδες μας!!! πεστο ψεματα! εχει ο πεθερος μου στο χωριο. βεργινα . κανει το σπιτι φουρνο και τρωμε και τις πιτες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 20 Οκτωβρίου 2013 #11 Share 20 Οκτωβρίου 2013 πεστο ψεματα! εχει ο πεθερος μου στο χωριο. βεργινα . κανει το σπιτι φουρνο και τρωμε και τις πιτες μας Έτοιμος είμαι να πάω να πάρω μια που είχαμε στο χωριό! ένα μπουράκι μέχρι την ταράτσα και κερνάω κοψίδια μετά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 20 Οκτωβρίου 2013 #12 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Έτοιμος είμαι να πάω να πάρω μια που είχαμε στο χωριό! ένα μπουράκι μέχρι την ταράτσα και κερνάω κοψίδια μετά! αντε ντε!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος