Jump to content

Αιφνιδιος Θανατος Brichardi

noa1978

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους,πριν λιγο μπαινοντας στο σπιτι διαπιστωσα με λυπη πως ο ενασ απο τους δυο γονεις(αρσενικο) ειχε ψοφησει :bigemo_harabe_net-135: το εβγαλα εξω αμεσως και αρχησα να το ψαχνω για πιθανα σημαδια καποιας αρωστιασ...αλλα τιποτα ολα φυσιολογικα!!!!!!!!!!αρχισα αμεσως τις μετρισεις οι οποιες ειναι οι ακολουθες

ph 8.9

kh 12

gh 19

no3 10

no2 0

ολα φυσιολογικα δεν ειναι?

τι μπορει να επαθε?

εχω φρικαρει γιατι πλεον εχει μεινει μονο το θυλικο με καμια 50αρια μικρα.....οποιος μπορει να βοηθησει θα ημουν ευγνομων!!!!!!!!!

Πολύ παράξενο όντως.

Ίσως να τον χτύπησε το θηλυκό. Ή να έχει κάτι εσωτερικά του όπως κάποιο παράσιτο στο στομάχι του.

Ξερεις περιπου ποσο χρονων μπορει να ηταν το ψαρι;Απο αλλον χομπιστα το ειχες παρει;ποσο καιρο το ειχες εσυ;

Ξερεις περιπου ποσο χρονων μπορει να ηταν το ψαρι;Απο αλλον χομπιστα το ειχες παρει;ποσο καιρο το ειχες εσυ;

ηταν μικρο το ψαρακι,εγω το εχω 7 μηνες,το ειχα παρει ενοσ χρονου +

Κριμα φιλε μου.

Πολλα πιθανα και απιθανα μπορει να εχουν συμβει, πριν ενα μηνα ,μου πεθανε μια θηλυκια frery,γιατι σφηνωσε σε μια τρυπα.

Όντως πολλά μπορεί να συμβούν. Και εγώ την περασμένη εβδομάδα μου πέθανε το αρσενικό maingano και έμειναν χήρες οι δύο θυληκές...άτιμα θηλυκά τον φάγανε.

Τον είχα απο μικρό και ήταν περίπου 3 ετών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...