gante 29 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=kuokVtS71Ug Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2013 - gante Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 29 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ κάθε φορά που κάνω φοβάμαι μην πεταχτεί καμιά σμέρνα αλλά μέχρι τώρα είμαι τυχερός....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ροφός 100 κιλά ++ Μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι και στην Ελλάδα ή μάλλον για να το πούμε καλύτερα, μακάρι να τους άφηναν να μεγαλώσουν τόσο. Συνήθως τους βρίσκεις του 1ος άντε 2 κιλά στα ψαράδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 ...ωραιος ο γιγαντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 29 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ κάθε φορά που κάνω φοβάμαι μην πεταχτεί καμιά σμέρνα αλλά μέχρι τώρα είμαι τυχερός....! αν δεν την πειραξεις δεν σου κανει τιποτα , εκτος που πεσεις κατα την περιοδο αναπαραγωγης της οπου ειναι επιθετικη χωρις να την ενοχλησεις . και μην ξεχνας τα ψαρια στη σημαδουρα , οχι πανω σου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 29 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ροφός 100 κιλά ++ Μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι και στην Ελλάδα ή μάλλον για να το πούμε καλύτερα, μακάρι να τους άφηναν να μεγαλώσουν τόσο. Συνήθως τους βρίσκεις του 1ος άντε 2 κιλά στα ψαράδικα. δυσκολο να βρεις το συγκεκριμενο ειδος στην Ελλαδα http://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_goliath_grouper Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ροφός 100 κιλά ++ Μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι και στην Ελλάδα ή μάλλον για να το πούμε καλύτερα, μακάρι να τους άφηναν να μεγαλώσουν τόσο. Συνήθως τους βρίσκεις του 1ος άντε 2 κιλά στα ψαράδικα. Δυστυχώς αυτός είναι και ο λόγος που τα αποθέματα εξαντλούνται. Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2013 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν την πειραξεις δεν σου κανει τιποτα , εκτος που πεσεις κατα την περιοδο αναπαραγωγης της οπου ειναι επιθετικη χωρις να την ενοχλησεις . και μην ξεχνας τα ψαρια στη σημαδουρα , οχι πανω σου ..... στη σημαδουρα εχει τους γλαρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος