paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μετα απο πολυ διαβασμα το ενυδρειο (Tanganyika) φτιαχτηκε και ειναι ετοιμο να φιλοξενησει τα ψαρακια (multies και julidochromis tr.) Πως σας φαινεται; Θα γινει και αναλυτικη παρουσιαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 28 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχικά καλό φαίνεται! Μερικές παρατηρήσεις: Βάλε περισσότερα κοχύλια. Βάλε ένα μαύρο κατά τη γνώμη μου χαρτόνι για πλάτη (απ'έξω) μαύρο. Επίσης το νταμάρι σου δείχνει όμορφο, δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα είναι λειτουργικό, διότι το φτιάχνουμε ώστε τα ψάρια να έχουν κάποιες κρυψώνες όταν στρεσσάρονται, ή όταν πειράζονται από άλλα ψάρια (το αρσενικό να πειράζει το θηλυκό πχ), και από τις φώτο δεν διακρίνω κρυψώνες που να μην φαίνονται! Θα μπορούσες ίσως να το κάνεις πιο κλειστό! Άποψη μου πάντα. ΥΓ. Περιμένουνε την αναλυτική παρουσίαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω θα μπουν και αλλα κοχυλια συγουρα χαρτονι θα δω αν θα βαλω γιατι και ετσι μου αρεσει :3 κρυψωνα υπαρχει μια που δεν φαινεται (να φτιαξω καμια ακομα επισης κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι να βαλω καμια vallisneria πισω απο τα κοχυλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 28 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ευχαριστω θα μπουν και αλλα κοχυλια συγουρα χαρτονι θα δω αν θα βαλω γιατι και ετσι μου αρεσει :3 Δικιά σου η επιλογή! κρυψωνα υπαρχει μια που δεν φαινεται (να φτιαξω καμια ακομα Αν ήταν εύκολο! επισης κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι να βαλω καμια vallisneria πισω απο τα κοχυλια Θα ήταν μια καλή ιδέα, απλά μην το παρακάνεις! Καλή συνέχεια!!! Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2013 - nick_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 28 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίες πέτρες. Από που τις πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Φόντο προτείνω να βάλεις οπωσδήποτε. Είναι απο τα πιο σημαντικά κομάτια για το ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 αν οι πετρες ηταν πιο ακανονιστα βαλμενες θα ειχες ομορφοτερο αποτελεσμα κατα τη γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίες πέτρες. Από που τις πήρες? Ευχαριστω τις αγορασα απο τα leroy merlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Για φοντο λες να βαλω αλλα τι χρωμα εκτος απο μαυρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 αν οι πετρες ηταν πιο ακανονιστα βαλμενες θα ειχες ομορφοτερο αποτελεσμα κατα τη γνωμη μου Σ'ευχαριστω θα προσπαθησω το πρωι να τις βαλω καπως αλλιως για να φαινεται και πιο φυσικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ θα έβαζα μπλε σκούρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 28 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό!!! Θα μπορούσες, αν ήθελες, να έβαφες απ'έξω με μαύρο πλαστικό την πλάτη και εφόσον οι πέτρες ακουμπούν στον τζάμι πολλές τρύπες θα γίνονταν σπηλιές ή έστω τρύπες! Απλώς δεν πρέπει να υπάρχουν δύο είσοδοι. Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 29 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλό το στήσιμο. Θα σου έλεγα να βάλεις σκούρο φόντο,και οι πέτρες να δημιουργούν πραγματικές φωλιές. Δεν ξέρω αν θα σε έπαιρνε, να σήκωνες λίγο παραπάνω σε ύψος το νταμαράκι σου. Τις πέτρες που έχεις τοποθετήσει λοξά τις έχεις κολλήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλή προσπάθεια! Τα ψαράκια σου πιστεύω θα το εκτιμήσουν. Τα άλλα στα είπαν τα παιδιά. Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλό το στήσιμο. Θα σου έλεγα να βάλεις σκούρο φόντο,και οι πέτρες να δημιουργούν πραγματικές φωλιές. Δεν ξέρω αν θα σε έπαιρνε, να σήκωνες λίγο παραπάνω σε ύψος το νταμαράκι σου. Τις πέτρες που έχεις τοποθετήσει λοξά τις έχεις κολλήσει? Ευχαριστω δεν τις εχω κολησει αλλα τις εχω στερεωσει ετσι ωστε να βρησκουν αντισταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #16 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλή προσπάθεια! Τα ψαράκια σου πιστεύω θα το εκτιμήσουν. Τα άλλα στα είπαν τα παιδιά. Καλή συνέχεια! Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #17 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εκανα καποιες αλλαγες προσθεσα κοχυλια εβαλα vallisneria και ιδου το αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #18 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει εχει και μεγαλη διαφορα αλλα σιγα σιγα αλλαζει μπηκαν και 6 μικρα multies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει εχει και μεγαλη διαφορα αλλα σιγα σιγα αλλαζει μπηκαν και 6 μικρα multies Πολύ καλύτερο! Αν και τα φυτά θα στα ξεθάψουν με τον καιρό, αλλά δεν πειράζει. Αν στα ξεθάβουν βάλτα μαζεμένα στις γωνίες για να μην τα πειράζουν. Να σου ζήσουν και τα ψαράκια. Βάλτα καμια φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Σεπτεμβρίου 2013 #20 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αρκετά καλό το αποτέλεσμα. Εγω θα έβαζα τις Βαλισνέριες πισω απο τη συστάδα με τις πέτρες, απέναντι πλευρα δηλαδη και προς τα δεξιά, προς τη γωνία. Αισθητικά θα ειναι καλύτερο νομίζω (προσωπική άποψη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 29 Σεπτεμβρίου 2013 #21 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Όμορφο το αποτέλεσμα, βάλε καμμιά φωτό και με τα ψαράκια. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 29 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλύτερο τώρα!! Και πιστεύω θα ήταν ακόμα καλύτερο με ένα μαύρο φόντο!!! Βάλε και καμιά φώτο από τα μούλτις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #23 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω αν θα τα ξεθαψουν θα τις βαλω ή οπως ειπε ο Παναγιώτης Κ ή οπως ειπε ο Safarpn Και αφου επιμενεται οριστε και φωτο απο τα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 29 Σεπτεμβρίου 2013 #24 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μικρούλια είναι ακόμα! Να τα χαίρεσαι!!! Άντε λίγο να μεγαλώσουν και να αρχίσουν τις γέννες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Σεπτεμβρίου 2013 #25 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μου βγήκαν τα ματια μέχρι να τα εντοπίσω! Να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος