piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 πηρα μια καρυδα για να βαλω στο ενυδρειο με τον μονομαχο κ δεν καθεται με τιποτα στον μπατο!αιωρηται κ μου σπαει τα νευρα..εγω την θελω στον μπατο.... τι μπορω να κανω??/να την βαλω σε λεκανη με νερο κ να την πλακωσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βγαζεις ολο τον αερα απο μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βγαζεις ολο τον αερα απο μεσα? πως βγαινει ο αερας?(ειμαι κ ασχετη..μονο να την τρωω ξερω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Όταν λέτε καρύδα εννοείτε πραγματική καρύδα από αυτές που τρώμε ή κάποιο διακοσμητικό; Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2013 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν λέτε καρύδα εννοείτε πραγματική καρύδα από αυτές που τρώμε ή κάποιο διακοσμητικό; Πρώτη φορά το ακούω αυτό! ναι καλιροη!την παιρνεις απο το σουπερ μαρκετ,την κοβεις...ειναι λιγο δυσκολο βεβαια..βαλε καποιον ντρα να το κανει..την καθαριζεις καλα απο μεσα,την τριβεις λιγο απο πανω για να μην γρατζουναει,ανοιγεις μια πορτουλα κ την βαζεις μεσα!αρεσει στα ψαρια να κρυβονται εκει..αν δεν θες να μπεις στην διαδικασια αυτη,παιρνεις επεξεργασμενη απο ενυδρειακα μαγαζια.πουλανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 28 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πιο καλά από ενυδρειακά μαγαζιά!! Όσο για την καρύδα τώρα που επιπλέει απλά στην αρχή βάλε την ανάποδα μέσα και μέσα στο νερό γύρνα την! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ουάου, δεν το ήξερα! Αυτό θα πει τροπικό ενυδρείο! Σε παρακαλώ μπορείς να ανεβάσεις μία φωτογραφία να δω πως είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ουάου, δεν το ήξερα! Αυτό θα πει τροπικό ενυδρείο! Σε παρακαλώ μπορείς να ανεβάσεις μία φωτογραφία να δω πως είναι; ναι αμε!κατσε να σου δειξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 στην οψη ειναι ετσι,σαν ιγλου..χαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει πολύ πλάκα, μου αρέσει! Εκτός από την κρυψώνα προσφέρει κάτι άλλο π.χ. στο νερό ή στο ψάρι; Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω κι εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει πολύ πλάκα, μου αρέσει! Εκτός από την κρυψώνα προσφέρει κάτι άλλο π.χ. στο νερό ή στο ψάρι; Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω κι εγώ! εχει ωραιο αποτελεσμα μεσα στο ενυδρειο!μπορεις να βαλεις κ μος απο πανω στερεωνεις με πετονια κ φαινεται ακομα πιο τελειο.διαβασα οτι βοηθαει να μαλακωσει το νερο,δεν ξερω αν ισχυει οντως.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει πολύ πλάκα, μου αρέσει! Εκτός από την κρυψώνα προσφέρει κάτι άλλο π.χ. στο νερό ή στο ψάρι; Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω κι εγώ! πέρα από κρυψώνα τίποτα άλλο. Είναι ωαρίο διακοσμητικό και καλύτερο αν το ντύσεις με moss η οποια οταν αναπτυχθεί θα επιφέρει ένα απίστευτο αποτέλεσμα. .....Μπορείς να βάλεις και τον Μπομπ σφουγγαράκη μέσα αν είσαι fun :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 πέρα από κρυψώνα τίποτα άλλο. Είναι ωαρίο διακοσμητικό και καλύτερο αν το ντύσεις με moss η οποια οταν αναπτυχθεί θα επιφέρει ένα απίστευτο αποτέλεσμα. .....Μπορείς να βάλεις και τον Μπομπ σφουγγαράκη μέσα αν είσαι fun :bigemo_harabe_net-74: αχαχα!εγω εχω τον πατρικ(κατω απο την πετρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 πέρα από κρυψώνα τίποτα άλλο. Είναι ωαρίο διακοσμητικό και καλύτερο αν το ντύσεις με moss η οποια οταν αναπτυχθεί θα επιφέρει ένα απίστευτο αποτέλεσμα. .....Μπορείς να βάλεις και τον Μπομπ σφουγγαράκη μέσα αν είσαι fun :bigemo_harabe_net-74: Εκεί καλά είναι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εκεί καλά είναι; betta-sponge.jpg τελεια!ψηλα για να αγνατευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος