Costantinos 28 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά θέλω να κάνω ένα μίνι κήπο 5 λίτρα. χρειάζομαο φίλτρανση? δεν θα έχει καθόλου ψάρια μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) οχι Απλά που και που άλλαζε νερό για να μπαίνουν φρέσκα θρεπτικά συστατικά Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2013 - Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 28 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μεγαλο σουξε τελευταια οι μινι κηποι...βαλε καμια φωτο να το δουμε και μεις..Χωρις καθολου κυκλοφορια το στασιμο νερο δεν θα βρωμιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα οι γυάλες και τα πολύ μικρά ενυδρεία που είναι ακατάλληλα για ζωντανά βρήκαν χρήση! Εγώ όταν είχα μάθει ότι καμία γυάλα δεν κάνει για ζωντανά είχα στεναχωρηθεί γιατί δεν ήθελα να την πετάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 28 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αποψη μου , οτι σε ενυδρειο , η γενικά σε ενα κουβά , αν αφήσουμε στάσιμο το νερό, χωρς φιλτράκι, εμφανίζονται σκουληκάκια, και άλλοι οργανισμοί, αν δεν σε πειράζουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος