AngelinaA 28 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 κοιτα ενα ωραιο παραδειγμα φυτεμενο με χρυσοψαρα http://www.youtube.com/watch?v=FqqS-pCYSTY και ενα αμαζονιου και αυτο φανταστικο http://www.youtube.com/watch?v=dOsFDNsLaXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 28 Σεπτεμβρίου 2013 #27 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μη κολλάς στη λέξη "χαραμίζω". Το εξήγησα σαφέστατα νομίζω και αφορά προσωπική άποψη και επιλογή. Διάβασε τα παραπάνω σχόλιά μου για να λυθούν τυχόν απορίες σου. Μη μπερδευεσαι. ναι μπερδευτικα λιγακι συμφωνω με το σχολιο σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 ναι μπερδευτικα λιγακι συμφωνω με το σχολιο σου !Μπράβο ρε AngelinA.... τώρα σ' έχω φίλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #29 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια ετσι και αλλιως μαλλον δεν θα ασχοληθω με τα ενυδρεια δυστυχως, λογω ελλειψης χρονουν, μαλλον θα τα δωσω, η ενοτητα μπορει να κλειδωσει η να διαγραφτει παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια ετσι και αλλιως μαλλον δεν θα ασχοληθω με τα ενυδρεια δυστυχως, λογω ελλειψης χρονουν, μαλλον θα τα δωσω, η ενοτητα μπορει να κλειδωσει η να διαγραφτει παρακαλω Ουάου, μέσα σε μία μέρα άλλαξες γνώμη, αρχικά ρωτώντας τί να τα κάνεις και στο τέλος αποφασίζοντας να μην ασχοληθείς καθόλου. Μπορείς να βάλεις εδώ αγγελία, σίγουρα θα βρεις κάποιον να τα δώσεις. Πάντα φιλικά, kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 #31 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη εχω μπρεδευτει πρωτα απο ολα, δεν θεωρω τα χρυσοψαρα καημενα στο 60 λιτρο δευτερον, με τα ενυδρεια, αφου δεν εχω χρονο, μπορει να μην κανω και τιποτα αν δεν εχεις χρονο να ασχολιθεις χαρισε τα στον Safarpn!!!!!!!!!πιστευω ξερει τι θα τα κανει κ θα εχει κ χρονο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Σεπτεμβρίου 2013 #32 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν εχεις χρονο να ασχολιθεις χαρισε τα στον Safarpn!!!!!!!!!πιστευω ξερει τι θα τα κανει κ θα εχει κ χρονο!!!!!! .....αν είναι να μου τα χαρίσει....μαζί με τον εξοπλισμό παρακαλώ...ή είναι δώρο ή δεν είναι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Σεπτεμβρίου 2013 #33 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 .....αν είναι να μου τα χαρίσει....μαζί με τον εξοπλισμό παρακαλώ...ή είναι δώρο ή δεν είναι! ε τι..ετσι ξερα θα στα δωσει η κοπελα??σετακι θα πανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος