paul.asty 27 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σημερα πηγα στο leroy merlin για να αγορασω πετρες αν και δεν ειχε πολλες αγορασα γιατι πλακε πετρε και να θυμαμε καλα τις ελεγαν antike pati γνωριζει καποιος αν κανουν για το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οριστε και μερικες φωτο για βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 28 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν βρίσκω το λόγο να μην κάνει! Άλλωστε οι αφρικάνες θέλουν σκληρό νερό! Περίμενε να σου πει και κάποιος εμπειρότερος βέβαια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικα κανουν,αλλα σε μενα μου φαινονται σαν βαμμενες,και να μην εχει μεταλλα.Γιατι δεν τα πηρες απο την φυση,που ειναι και τζαμπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 28 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τις εχω δει και εγω, ειναι οντως πολυ ωραιες αλλα μου φανηκε πως ειναι λουστραρισμενες με καποιου ειδους βερνικι. Γιατι δεν πας σε μια παραλια να διαλεξεις οπως σου λεει ο κιχλιδατος Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι βαμμενες αποτι ειδα αλλα ουτε εχουν καποιον ειδος βερνικι Απο που θα καταλαβω αν εχουν μεταλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν η μπλε πετρα ειναι φυσικο χρωμα,ειναι φανταστικη, Υγρη ,οχι βρεγμενη,κοιτα την στον ηλιο αν λαμπιριζουν καποια σημεια,Η την σπας και κοιτας το σοκορο της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχει μεταλα γιατι στεγμες που τις βλεπω υπαρχουν ελαχιστα σημεια που γυαλιζουν τι προβλημα υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν εχει μεταλα γιατι στεγμες που τις βλεπω υπαρχουν ελαχιστα σημεια που γυαλιζουν τι προβλημα υπαρχει? Αν ειναι χρυσος κανενα προβλημα αλλα αν ειναι χαλκος η σιδηρουχα μεταλλα,θα στα βγαλει μεσα.Θα μου πεις αν μαζεψω απο την φυση ,δεν υπαρχει τετοιος φοβος?Φυσικα και υπαρχει,αλλα οταν σου πουλαει ο αλλος μλε πετρα,που ειναι πανεμορφη,εγω θα την φοβομουν.Μια δοκιμη ,θα σε πεισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι μπλε ειναι καφε αλλα ετσι βγηκε η φωτογραια δηλαδη αν μου τα βγαλει μεσα τι κινδυνος υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Παρόμοιες πέτρες είχα και εγώ για αρκετό καιρό(2 χρόνια σίγουρα) στο αφρικάνικο μου! ΑΝ είναι σαν τις δικές μου(μοιάζουν πάρα πολύ) τότε δεν υπάρχει θέμα. Σχήμα και χρώμα είναι ίδιες. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι δεν βολεύουν και πολύ για φυσικό και λειτουργικό στήσιμο. Το σχήμα τους, σε περιορίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου σου λεει ο Σταθης τις εχει βαλει,τοτε ειναι ενταξει,Φοβηθηκα το μπλε χρωμα,μην εχει γαλαζοπετρα (χαλκος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Παρόμοιες πέτρες είχα και εγώ για αρκετό καιρό(2 χρόνια σίγουρα) στο αφρικάνικο μου! ΑΝ είναι σαν τις δικές μου(μοιάζουν πάρα πολύ) τότε δεν υπάρχει θέμα. Σχήμα και χρώμα είναι ίδιες. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι δεν βολεύουν και πολύ για φυσικό και λειτουργικό στήσιμο. Το σχήμα τους, σε περιορίζει. Μηπως εχεις καμια φωτο να δω πως ειναι ? ή αν εχεις κανενα λινκ με το ενυδρειο σου τοτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #14 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου σου λεει ο Σταθης τις εχει βαλει,τοτε ειναι ενταξει,Φοβηθηκα το μπλε χρωμα,μην εχει γαλαζοπετρα (χαλκος) Αν εχει χαλκο τι μπορει να γινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι παθαινει και ο ανθρωπος,ο χαλκος ειναι δηλητηριο για καθε οργανισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #16 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να ελεξω αν υπαρχει χαλκος οπως για παραδειγμα αν θελουμε να δουμε αν κατι ειναι ασβεστολιθικο ριχνουμε ξυδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Σεπτεμβρίου 2013 #17 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μην ψαχνεις ψυλλο στα αχυρα,αφου τις εβαλε ο Σταθης,βαλτες και εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #18 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 μια χαρα ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #20 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οι πετρες μπηκανε και οριστε το αποτελεσμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=88942 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος