Μιχάλης 27 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε ολους, Πηρα σημερα δυο helena σαλιγκάρια. Υπάρχει περίπτωση να σκοτώσουν και τα zebra μαζι με τους λαθρεπιβατες? Δυστυχώς πρωτα τα αγορασα και μετα το σκεφτηκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα zebra από οτι έχω διαβάσει τουλάχιστον, βγαίνουν ελάχιστα από το καβούκι τους, πολύ σπάνια και μπορεί να τη γλιτώσουν. Κανονικά τα helena τα "έχουν για πλάκα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα zebra από οτι έχω διαβάσει τουλάχιστον, βγαίνουν ελάχιστα από το καβούκι τους, πολύ σπάνια και μπορεί να τη γλιτώσουν. Κανονικά τα helena τα "έχουν για πλάκα". Tα zebra συνεχεια βόλτες κόβουν....ποτε δεν τα εχω δει μεσα στο καβουκι τους. Που το διάβασες αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Tα zebra συνεχεια βόλτες κόβουν....ποτε δεν τα εχω δει μεσα στο καβουκι τους. Που το διάβασες αυτό? ουτε καν θυμαμαι, πάει καιρός. ίσως να αναφέρονταν σε άλλα σαλιγκάρια αλλα μαλλον γι' αυτά έλεγε το άρθρο, καλά θυμάμαι. Θα ψάξω να το βρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 .....μάλλον για άλλο είδος είχα διαβάσει γιατι μπάινω τώρα σε sites να διαβάσω το profile του και δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 27 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κανουν διακρισεις...το τρωνε ολο το φαι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κανουν διακρισεις...το τρωνε ολο το φαι τους. Ωχ! βγάζω τα ζεβρα λοιπον και τα παω στο άλλο ενυδρείο...τα μπογαλάκια τους και σε άλλη παραλία! :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ελπιζω αυτα να σε κατατοπησουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πλήρης κατατόπιση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο το ειδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλό, πηγε και ο άλλος να βοηθησει....Κάτι μου λέει ομως οτι το ψαρι θα ηταν αρρωστο και το έπιασε. Πως μπορεί το σαλιγκάρι να πιάσει ψάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι ψαρι. Ειναι γαριδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλό, πηγε και ο άλλος να βοηθησει....Κάτι μου λέει ομως οτι το ψαρι θα ηταν αρρωστο και το έπιασε. Πως μπορεί το σαλιγκάρι να πιάσει ψάρι? Ναι και εγω αυτο πιστευωοτι κατι θα ειχε η γαριδα Παντως απο προσωπικη εμπειρια με το που εβαλα 1 zebra σε ενυδρειο με 2 helena παραλιγο να το φανε στο τσακ προλαβα να τα πιασω και να τα ξεχωρισω γιαυτο απο τοτε helena μονο με μεγαλα (πολυ μεγαλα) apple snail Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 29 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 σιχαμενα!τρωνε τις γαριδουλες κ τα αλλα σαλιγκαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ολα χρειάζονται piki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 30 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 σιχαμενα!τρωνε τις γαριδουλες κ τα αλλα σαλιγκαρια... Γιατι σιχαμένα? Όλα στην φύση έχουν τον ρόλο και την θέση τους. Ιδιαιτερα "καθαριστές" σαν τα helena. Εσύ εξάλου, δεν τρως τις γαριδούλες σαγανάκι όταν τις βρίσκεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 9 Οκτωβρίου 2013 #17 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Γιατι σιχαμένα? Όλα στην φύση έχουν τον ρόλο και την θέση τους. Ιδιαιτερα "καθαριστές" σαν τα helena. Εσύ εξάλου, δεν τρως τις γαριδούλες σαγανάκι όταν τις βρίσκεις? ναι βρε παδια η φυση ειναι φυση,στο εντδρειο ειναι λιγο βαρβαρο να τα βλεπεις να κατασπαραζουν ετσι.προσωπικη μου αποψη,ξερω οτι εσεις το βλεπετε διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Οκτωβρίου 2013 #18 Share 9 Οκτωβρίου 2013 (edited) ναι βρε παδια η φυση ειναι φυση,στο εντδρειο ειναι λιγο βαρβαρο να τα βλεπεις να κατασπαραζουν ετσι.προσωπικη μου αποψη,ξερω οτι εσεις το βλεπετε διαφορετικα.Να υποθέσω ότι δε ρίχνεις ούτε ζωντανή τροφή στα ψαράκια σου; Τη φύση όμως piki δεν την έχουμε μονο μέσα στο ενυδρειο μας αλλα και στα σπίτια μας. Η γιαγιά σου ας πούμε, είχε κότες και κάποια στιγμη έσφαξε μια για να τη φας εσυ. Το ενυδρειο ειναι η μικρογραφία ενός βιότοπου και μέσα στο βιότοπο θα τα δεις κι αυτά. Τα δικά μου Helena πάντως τα χαίρομαι. Φιλικά. Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 9 Οκτωβρίου 2013 #19 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Να υποθέσω ότι δε ρίχνεις ούτε ζωντανή τροφή στα ψαράκια σου; Τη φύση όμως piki δεν την έχουμε μονο μέσα στο ενυδρειο μας αλλα και στα σπίτια μας. Η γιαγιά σου ας πούμε, είχε κότες και κάποια στιγμη έσφαξε μια για να τη φας εσυ. Το ενυδρειο ειναι η μικρογραφία ενός βιότοπου και μέσα στο βιότοπο θα τα δεις κι αυτά. Τα δικά μου Helena πάντως τα χαίρομαι. Φιλικά. δεν τρωω κρεας safarpn,γενικα δεν αντεχω να βλεπω μπροστα στα ματια μου να πεθαινουν ζωντανα.ο καθενας το βλεπει απο διαφορετικη οπτικη γωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 14 Οκτωβρίου 2013 #20 Share 14 Οκτωβρίου 2013 (edited) Και μια δική μου, όταν ξέστηνα το ενυδρείο μου.. http://oi40.tinypic.com/90q8o5.jpg Υ.Γ. τελικά το apple δεν έπαθε τίποτα και τώρα ζει και βασιλεύει!! Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος