Safarpn 27 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω ενα κοπάδι απο Καρδινιους (13 ψαράκια). Ήταν 15 αλλα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πριν ενάμιση μήνα περίπου έχασα δυο ψαράκια. Αν θελήσω να συμπληρώσω τον αριθμο, υπάρχει περίπτωση τα ψάρια του ίδιου είδους που έχω μέσα να μη τα δεχθούν ή απλα να τους "την πέσουν" και να έχουμε θέματα ή εντάσσονται εύκολα και χωρίς προβλήματα στο υπάρχον κοπάδι τα νέα μέλη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Προχώρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) .....φυσικα εννοώ τους Καρδινάλιους αλλα το Τ9 είχε άλλη άποψη. Ευχαριστω παίδες. Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μην ανησυχείς, δε θα υπάρξει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είχα προσθέσει σε ένα κοπάδι 10 black phantom tetra αλλά 4 θηλυκά χωρίς κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι λέω κι εγω, δεν υπάρχει θεμα. Θα προσθέσω λίγα ακόμα λοιπόν. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι μονο ενταξει θα ειναι αλλα και χαρη θα τους κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Κατανοητό, γενικά ισχύει με όλα τα νέα ψάρια σε ενα ενυδρειο το "καλώς ορισατε" απο τα υπόλοιπα, έστω του ίδιου είδους; Υπάρχει κάποιο είδος που τα νέα ψάρια τα θεωρεί παρίσακτους; Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ναι σαφως και κυριως οι κιχλιδες! Δισκοι, σκαλαρια κλπ Μιλαμε για πολυ ξυλο! Αλλα τα κοπαδοψαρα χαιρονται! Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Να μην ξεχάσουμε και τα red belly, που το πιο πιθανό είναι να μη μείνει λεπι από τους νεοεισερχόμενους... Όμως εκεί μιλάμε για άλλη κατηγορία ζωντανών και όχι για τα φιλησυχα τετρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος