Jump to content

Νέα "μέλη" Σε Ήδη Υπάρχον Κοπάδι

Safarpn

Recommended Posts

Έχω ενα κοπάδι απο Καρδινιους (13 ψαράκια). Ήταν 15 αλλα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πριν ενάμιση μήνα περίπου έχασα δυο ψαράκια. Αν θελήσω να συμπληρώσω τον αριθμο, υπάρχει περίπτωση τα ψάρια του ίδιου είδους που έχω μέσα να μη τα δεχθούν ή απλα να τους "την πέσουν" και να έχουμε θέματα ή εντάσσονται εύκολα και χωρίς προβλήματα στο υπάρχον κοπάδι τα νέα μέλη;

.....φυσικα εννοώ τους Καρδινάλιους αλλα το Τ9 είχε άλλη άποψη. Ευχαριστω παίδες.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Εγώ είχα προσθέσει σε ένα κοπάδι 10 black phantom tetra αλλά 4 θηλυκά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οχι μονο ενταξει θα ειναι αλλα και χαρη θα τους κανεις!

Κατανοητό, γενικά ισχύει με όλα τα νέα ψάρια σε ενα ενυδρειο το "καλώς ορισατε" απο τα υπόλοιπα, έστω του ίδιου είδους; Υπάρχει κάποιο είδος που τα νέα ψάρια τα θεωρεί παρίσακτους;

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Ναι σαφως και κυριως οι κιχλιδες! Δισκοι, σκαλαρια κλπ Μιλαμε για πολυ ξυλο! Αλλα τα κοπαδοψαρα χαιρονται!

Έγινε επεξεργασία - Sturm

Να μην ξεχάσουμε και τα red belly, που το πιο πιθανό είναι να μη μείνει λεπι από τους νεοεισερχόμενους... Όμως εκεί μιλάμε για άλλη κατηγορία ζωντανών και όχι για τα φιλησυχα τετρα... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...