niknik 26 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 ειπα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου με τον μαγκα αυτον σας παραθετο και την φωτο.θελω να μου πειτε τη εχει στο στομα του ο κ..@τ@ς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και δεν ειμαι του θαλασσινου πιστευω πως μια καλητερη φωτογραφια θα βοηθουσε πιο πολυ τους θαλασσινους Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχω αλλη τωρα το χωνεψε ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 26 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχω αλλη τωρα το χωνεψε ........ χαχαχα... παντος οντος δεν διακρινετε κατι στην φωτο....την αλλη φορα... θα μας πεις τουλαχιστον τη μασαμπουκιασε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχα... παντος οντος δεν διακρινετε κατι στην φωτο....την αλλη φορα... θα μας πεις τουλαχιστον τη μασαμπουκιασε??? θα σου πω φιλε μου ενα γιατρο τι να πω ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος