ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μπήκα στο enikos.gr και είδα για το σεισμό στο Πακιστάν . Και χαζεύοντας πέφτω πάνω σε αυτό . Στέλνω τη διαμαρτυρία μου στο enikos.gr απο χτές και ακόμα δεν μπήκαν στο κόπο ούτε για να ενεργοποιήσουν το σχόλιό μου . Απο πού να φυλαχτεί κανείς ........ Για πόσα άλλα πράγματα μας παραμυθιάζουν ; ............... Τελικά ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα ....... Ξέρω Βαγγέλη .... κλείδωσε το ._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 26 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματικά απίστευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 26 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δούλεμα που τρώμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό τους βόλεψε αυτό βάλανε.... πάλι καλά που δεν έβαλαν βίντεο από καμιά ταινία καταστροφής !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 26 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δούλεμα που τρώμε..... Εντελώς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό τους βόλεψε αυτό βάλανε.... πάλι καλά που δεν έβαλαν βίντεο από καμιά ταινία καταστροφής !!!! Η απο την και νουρια ταινια της Ελινας Μπεκακου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δούλεμα που τρώμε..... Παραααα Πολυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Πειτε με χαζο εαν θελετε...αλλα εγω δεν καταλαβα ακομα τι "εγινε".. Ηταν λαθος το βιντεο;; Ηταν ψευτικο;; Ψιλο μπερδευτικα.... Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2013 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 26 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ήταν ψεύτικο...και απίστευτο όπως είπα που φτάνουν οι άνθρωποι για να μας το δείξουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Διαβάστε λίγο τον τίτλο του βίντεο και δείτε και πότε ανέβηκε........ Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2013 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος