Jump to content

Για Να Μην Την Φας Για Τους Βαθμους

Recommended Posts

Κοιταξτε τι βρηκα στο ιντερνετ που μπορεις να κανεις αν εχεις παρει κακο βαθμο, πραγματικα Ε-Λ-Ε-Ο-Σ :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Μπαινει ο πατερας και βρησκει το δωματιο της κορης αδειο.Πανικοβλημενος τρεχει και βρισκει στο γραφειο ενα σημειωμα. Το ανοιγει και φοβουμενος διαβαζει το παρακατω:

Γεια σου πατερα, ναι οπως καταλαβες εχω ηδη φυγει. Ναι, ειμαι πια ενηλικη, για αυτο μην ανησυχεις. Ολες οι επιλογες μου ηταν σωστες. Τωρα ειμαι στο δρομο με τον Αλχουκ, τον τουρκο φιλο μου, για το χωριο του. Ανυπομονω να γνωρισω και τους δικους του, και δεν νομιζω να ειναι καθολου κακοι. Ο Αλχουκ θα με στηριξει σε ολες τις επιλογες μου, οπως το να αλλαξοπιστησω, και να γινω μουσουλμανα.

Ακομα ανυπομονω να φερω στον κοσμο το πρωτο μου παιδι. Ο Αλχουκ ορκιστηκε να ειναι υπευθνος.

Η καλλιεργεια λαχανικων θα μας φερει πολλα κερδη, μιας και θα κανουμε οικονομια αφου θα μενουμε σε παραγκες.

Ελπιζω να σου λειψω, τα λεμε συντομα

υ.γ.

πλακα κανω μπαμπα, ειμαι διπλα στους γειτονες, απλα ηθελα να ξερεις οτι υπαρχουν χειροτερα απο τον βαθμο στο γραφειο μου. :bigemo_harabe_net-69:

• Like 1

χα,χα.......Θα εχει παθει καρδιακη προσβολή πριν φτασει να διαβασει το υ.γ

• Like 1

εχω ξαναδει κατι τετοιου τυπου και ομολογω παντα το εβρισκα πολυ εξυπνο για να αποφυγεις μια κατσαδα ειδικα σε μικρη ηλικια....

χα,χα.......Θα εχει παθει καρδιακη προσβολή πριν φτασει να διαβασει το υ.γ

χαχαχα γιατι θα προλαβει να φτασει στι υγ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...