Lenia 26 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας Πρόσφατα συνεργάζομαι με μια φιλοζωική, που έχει πολλά να προσφέρει.Μέσα από αυτην έμαθα ότι πρέπει όλοι μας να βοηθάμε. Έτσι, ρωτάω, ποιοι απο σας θα ηταν προθυμοι να υιοθετησουν ενα σκυλακι, και ποιοι να αγορασουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόσθεσε κι άλλη μία ερώτηση.... Πόσοι είναι πρόθυμοι να σκεφτούν αν μπορούν να αντεπεξέλθουν (όχι μόνο οικονομικά), ώστε να μην καταλήξει πάλι αδέσποτο.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 26 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβώς....ή και άλλη περίπτωση..!!που βλέπω συνέχεια!! Δεν παίρνουμε ένα ΣΚΎΛΟ για να λέμε και μόνο ότι έχουμε σκύλο και να τον έχουμε σε ένα μπαλκονάκι 2χ2!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 26 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβώς....ή και άλλη περίπτωση..!!που βλέπω συνέχεια!! Δεν παίρνουμε ένα ΣΚΎΛΟ για να λέμε και μόνο ότι έχουμε σκύλο και να τον έχουμε σε ένα μπαλκονάκι 2χ2!!! Ο σκύλος θέλει κάθε μέρα βόλτα. Εγώ έχω τον διπλανό και το δένει στο πεζοδρόμιο όλη την ημέρα,μόνο το βράδυ το μαζεύει μέσα. Ισόγειο το σπίτι χωρίς αυλή. Κατά τα άλλα έχει σκύλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouklas 26 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 εχω παρει κουταβακι απτο δρομο. ειναι 9 χρονων τωρα και μελος της οικογενειας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 26 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγώ το σκυλάκι μου το είχα βρει στο δρόμο και το ένιωθα σαν αδερφάκι μου μέχρι πριν ενάμιση χρόνο που πέθανε από γηρατεια. Στο μέλλον όταν θα έχω ξανά την ευκαιρία να αποκτήσω σκυλάκι θα προτιμήσω κάποιο αδέσποτο ή από καταφύγιο. Δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση με τα αδέσποτα, πιστεύω, όσο δεν αλλάζει η κουλτούρα μας. Είναι όμως σημαντικό που κάνεις ό,τι μπορείς! Μπράβο σου, Λένια, και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 29 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ μένουμε σε πολεις που σημαινει συνηθως πολυκατοικιες...Τα σκυλιά ΔΕΝ κανουν για πολυκατοικιες για πολλους και διαφορους λόγους. Είχα μια διαφωνια - συζήτηση με κάποιον πρόσφατα και μου έδωσες την αφορμή Λένια και το γράφω και εδώ. Μιλάω βέβαια για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους σκυλιά και όχι τσιουαουα... Υ.Γ. Να σε ρωτησω και κάτι...το χαμηλωμα iq, που γραφεις στο προφίλ σου, πως το καταφερνεις? :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος