Jump to content

Θηλυκό Ή Αρσενικό?

badman

Recommended Posts

Καλησπέρα βρήκα σε πετ σοπ πριν δυο βδομάδες δυο θηλυκές μονομαχίνες σε όχι πολύ καλή κατάσταση. Η μία μου βγήκε πολύ επιθετική και την έβαλα σε ένα 15λιτρο ενυδρείο που ευτυχώς είχα με ένα μικρό φίλτρο και λίγο κερατόφυλλο. Μέσα σε μια βδομάδα ανέπτυξε πολύ τα πτερύγια και μου κάνει για αρσενικός. Μπορεί κάποιος να διακρίνει αν όντως είναι αρσενικός όπως υποπτεύομαι? (σορρυ για τη φωτογραφία είναι από κινητό χωρίς φλας και για κάποιον λόγο όταν πλησιάσω το κινητό κοντά στο ενυδρείο αγχώνετε βγάζει οριζόντιες γραμμές στο σώμα και κρύβετε)

Υ.Γ. Είναι τόσο νευρική/ος που χτες που πήγα να τον/την ταΐσω είχε τόσο ζόρι να φάει που με μια βουτιά βρέθηκε στο πάτωμα.

post-36410-0-45909100-1380216356_thumb.jpg

Χρειαζόμαστε μια καλύτερη φωτογραφία...!

Μπορεί να είναι πλακατ!

δυστυχώς δε μπορώ να βγάλω καλές φώτος αλλά μάλλον αρσενικό τελικά είναι αφού τα πτερύγια μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και σήμερα βρήκα μια μικρή φωλιά. Υπάρχει περίπτωση θηλυκό να κάνει φωλιά? κάπου το είχα διαβάσει.

post-36410-0-27118900-1380548882_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - badman

Σε αυτήν την φωτογραφία το ψάρι είναι μόνο του στο ενυδρείο χωρίς αρσενικό?

Αν ναι από τις φυσαλίδες που βλέπω είναι αρσενικός πλακάτ! :)

Σε αυτήν την φωτογραφία το ψάρι είναι μόνο του στο ενυδρείο χωρίς αρσενικό?

Αν ναι από τις φυσαλίδες που βλέπω είναι αρσενικός πλακάτ! :)

ναι μόνο του είναι αλλά με την ταχύτητα που μεγαλώνουν τα πτερύγια έχω αμφιβολίες και για πλακάτ. το άλλο θηλυκό που πήρα μαζί του φτιάχνουν τα πτερύγια του αλλά με πολύ πιο αργούς ρυθμούς.

Παράγοντες νερού και διατροφής παίζουν ρόλο σε πόσο καιρό θα μεγαλώσουν και αν ρίχνεις κάποιο αντί χλώριο που να έχει aloe vera!

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...