stav 27 Μαρτίου 2014 #101 Share 27 Μαρτίου 2014 Εχεις τετοιο στολιδι και δεν μας το δειχνεις τοσο καιρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Μαρτίου 2014 #102 Share 27 Μαρτίου 2014 Μπορεί να ντρεπόταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Μαρτίου 2014 #103 Share 27 Μαρτίου 2014 Τουμπανο Βασιλη!Ε ρε αυτο το διοξειδιο τι κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 27 Μαρτίου 2014 #104 Share 27 Μαρτίου 2014 Φτου, Φτου!!! Ζηλευω.... Που θα παει θα παλιωσω και εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 29 Μαρτίου 2014 Author #105 Share 29 Μαρτίου 2014 Φυσικά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια :D αλλά . . . Το κρύβω και δεν το έχω παρουσιάσει ακόμα γιατί πολύ απλά έχει τα χάλια του. Σίγουρα πάσχει από φωτισμό και πρέπει να βρω χρόνο και διάθεση να τον αναβαθμίσω. Πίσω αριστερά που φαίνεται κενό έχει κάποια φυτά που δεν φαίνονται καν και δεν αναπτύσονται όπως πρέπει. Μπροστά στη μέση έχει Staurogyne porto velho που δεν έχει πιάσει ακόμη και προχτές από τα νευρα μου έκανα την moss ένα με το ξύλο Όταν γίνει αξιοπρεπές λοιπόν θα σταματήσω να ντρέπομαι και θα κάνω μια ολοκληρωμένη παρουσίαση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Μαρτίου 2014 #106 Share 29 Μαρτίου 2014 Εσυ ομως μα βγαζεις φωτος ακομη και αν δεν σου αρεσει.ειναι ωραιο να κρατας σε αρχειο ολη την εξελιξη του προς το καλυτερο Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 29 Μαρτίου 2014 Author #107 Share 29 Μαρτίου 2014 Δεν είπα οτι δεν μου αρέσει αυτό που έχω απλά αν το δούμε αντικειμενικά δεν είναι και σουπερ. Βέβαια σαν πρώτη απόπειρα νομίζω πως πάει καλά. . . Υλικό εννοείται οτι υπάρχει ακόμα και από το πλύσιμο του χαλικιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Μαρτίου 2014 #108 Share 30 Μαρτίου 2014 Εχεις πολυ μελλον και θα παει τρενο.μη μασας Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κρίστοφερ 31 Μαρτίου 2014 #109 Share 31 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο φίλε , συνέχισε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 31 Μαρτίου 2014 #110 Share 31 Μαρτίου 2014 Αχχχχχ αυτο το Staurogyne καθε φορα που επρεπε να κλαδεψω με εποιαναν τα νευρα μου , γιατι ηξερα οτι μεχρι να βγαλει ισα ισα μια μικρη ριζουλα θα χρειαζεται καθε μερα σχεδον να βαζω το χερι μου και να την φυτευω ξανα Πολυ ωραιο εχει γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος