giwrgos pap 26 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια εχω ενα ενυδρειο 20L,θερμοστατη model:ha-150 220-240V 50-60Hz 50W,και ενα φιλτρακι.Επερνα συνεχεια ψαρια αλλα μου ψωφαγαν ολα,ωσπου ενας φιλος μου μου ειπε πως να το στυσω κ.λ.π.Εχω γαλαζιεσ πετρουλες 2 πλαστικα φυτα και 1 πλαστικη πετρα.Ειπαμε να το φτιαξουμε απο την αρχη χαλικη,αληθινα φυτα κ.λ.π.Τι φυτα να βαλω;Τι ψαρι/ια;Τι χρειαζομαι για ενα σωστο και υγιες στυσημο;Λεεω να βαλω ενα μονομαχο beta splenders(regan,1910),2-3 σαλιγκαρια,1 γαριδα.Τα χωραει αυτα το ενυδρειακι μου;Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σου φιλαρακι και καλως ηρθες. Βαλε ενα μονομαχο και κανενα σαλιγκαρι ή μονο γαριδες. Ριξε μια ματια εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79915&p=717028 και δωσε προσοχη στο στρωσιμο του φιλτρου. Εδω ειναι τα φυτακια http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83262&p=767496 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως ηρθες διαβασε αυτα που σου ειπε ο Sturm και εισαι μια χαρα για αρχη αν εχεις καμια αλλη απορια ρωτα μας Και μπραβο που θες να κανεις μια καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!Ναστε καλα και καλη συνεχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ααα επισης ποσες γαριδες ή ποσα σαλιγκαρια;Μηπως γινεται να βαλω και απο τα δυο;;; :nerd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Με μονομάχο, στα 20 λίτρα ενα σαλιγκάρι με το ζόρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 27 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 αν βάλεις μονομάχο καλύτερα να είναι μόνος του .αν βάλεις γαρίδες βάλε καμιά 10αριά στην αρχή και μετά θα δείς τι θα γίνει .απλά πρόσεξε πολύ γιατί η γαρίδες θέλουν καλά στρωμένο βυθό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ρε συ δεν θελω να το κανω γαριδαδικο :/ . Δεν γινεται να βαλω βρε παιδια εναν μονομαχο,1-2 σαλιγκαρακια και μια γαριδα;;; Τουλαχιστον τα σαλιγκαρακια με τν μονομαχο;;; Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2013 - giwrgos pap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Οι γαρίδες το πιο πιθανό είναι να γίνουν μεζεδάκι. Σαλιγκάρι, ενα μόνο και με δυσκολία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos pap 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχα οκ φιλε,να σε καλα και σας ευχαριστω ολους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος