paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας ψαχνω για αγορα και αλλου φωτιστικου και επεσα πανω σε αυτο http://www.animalstation.gr/eshop/ProdID/648/CatID/12/Decolight_LEDθα ηθελα να μου πειτε αν κανει για φυτεμενο 30 λιτρων και μεχρι τι βαθμο δυσκολιας μπορω να βαλω φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 26 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 για μένα όχι. αν δεις τον κανόνα λούμεν ανά λίτρο δεν θα είσαι καλά για μέτρια προς απαιτητικά φυτά. σου προτείνω δύο τ5 των 8 watt. σύνολο 1800 lumen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλη λυση ειναι να βρω αλλο ενα σαν αυτο που εχω (nano light 9w) και ετσι να εχω2 φωτιστικα 9 w Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν βρω βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Κανεις αλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν βλεπω να λεειβπουθενα οτι κανει για φυτεμενο :-/ Γιατι δεν πας στο φωτιστηκο της ιδιας μαρκας, που ειναι για φυτεμενο ενυδρειο, αλλιως φωτιστηκο γραφειου με λαμπα οικονομιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 26 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ στο δικό μου 25λιτρο, έβαλα το Decolight των 11 βατ στα 6500 Κέλβιν. Βέβαια, το κάθε ενυδρείο διαφέρει, αυτό είναι το δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν βλεπω να λεειβπουθενα οτι κανει για φυτεμενο :-/ Γιατι δεν πας στο φωτιστηκο της ιδιας μαρκας, που ειναι για φυτεμενο ενυδρειο, αλλιως φωτιστηκο γραφειου με λαμπα οικονομιας... Γιατι αν και εχω ψαξει δεν εχω βρει της ιδιας μαρκας κατι αλλο που εχω σκεφτει ειναι να αγορασω αυτο http://www.animalstation.gr/eshop/ProdID/7/CatID/12 που κανει για φυτα τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 27 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλό φαίνεται για μικρό φυτεμένο (καλύπτει και το φάσμα) αν και κομμάτι (παν)ακριβό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 27 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Και μένα μου αρέσει το Decolight Duo, και το λιγουρεύομαι, αλλά επέλεξα το απλό Decolight για οικονομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος