kostiscs 26 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Πρωτα απ'ολα να πω πως κάνετε καταπληκτική δουλεια στη σελιδα. Λίγο που περιηγηθηκα βλέπω έχετε τα παντα γυρώ απο τα ενυδρεία, μπράβο! Χθες μου έδωσε ένας γνωστός μου ενα ψαράκι να το κρατήσω λιγες μέρες λογω μετακόμισης. Τον Ρώτησα τι είναι άλλα ουτε αυτός ξέρει. (Δεν το πήρε απο μαγαζι) Όποιος ξέρει ας μας πει http://i39.tinypic.com/2po4osg.jpg Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2013 - kostiscs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 26 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Πρωτα απ'ολα να πω πως κάνετε καταπληκτική δουλεια στη σελιδα. Λίγο που περιηγηθηκα βλέπω έχετε τα παντα γυρώ απο τα ενυδρεία, μπράβο! Χθες μου έδωσε ένας γνωστός μου ενα ψαράκι να το κρατήσω λιγες μέρες λογω μετακόμισης. Τον Ρώτησα τι είναι άλλα ουτε αυτός ξέρει. (Δεν το πήρε απο μαγαζι) Όποιος ξέρει ας μας πει http://i39.tinypic.com/2po4osg.jpg Eϊσαι σε λάθος κατηγορία. Το ψάρι σου είναι γλυκού νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι κρύου νερού και ζει σε λίμνες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostiscs 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 26 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα μπαινεις σε πειρασμο να το κρατησεις , ε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicKtheGreeK1100 26 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Longear sunfish ειναι, και μαζι με τα mosquito-fish ειναι ξενικα ειδη που προκαλουν ζημιες στα οικοσυστηματα των λιμνων μας. Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2013 - NicKtheGreeK1100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος