Sturm 26 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον δεν ξερω να σου απαντησω, αυτο ειναι δικη σου επιλογη. Αν θες ομως να τα παραγγειλεις ριξε μια ματια σε αυτο που θα σε βοηθησει πολυhttp://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=85411&p=796360 Οσο για τα αλλα εγω θα τα βαζα και θα εκλεινα τα φωτα για μερα ολοκληρη! Και παλι η επιλογη δικη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 26 Σεπτεμβρίου 2013 Author #27 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον δεν ξερω να σου απαντησω, αυτο ειναι δικη σου επιλογη. Αν θες ομως να τα παραγγειλεις ριξε μια ματια σε αυτο που θα σε βοηθησει πολυhttp://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=85411&p=796360 Οσο για τα αλλα εγω θα τα βαζα και θα εκλεινα τα φωτα για μερα ολοκληρη! Και παλι η επιλογη δικη σου! Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει προβλημα για ταξιδι 10 ωρων γιατι εδω βλεπω οτι κανουν 24 και 56 και καποιες φορες 72 οποτε θα μιλησω αυριο να δω τι θα μου πουν απο το καταστημα και θα πραξω αναλογα......... Αν ειναι αυριο θα κανω αποπειρα να ριξω μονο το ενα για αρχη να δω τη συμπεριφορα των υπολοιπων και αν ειναι ριχνω και τα υπολοιπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 27 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα! Από το να πεθάνουν εκεί που είναι τώρα δεν θα ήταν καλύτερα να έμπαιναν στο μεγάλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #29 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα! Από το να πεθάνουν εκεί που είναι τώρα δεν θα ήταν καλύτερα να έμπαιναν στο μεγάλο? Κοιτα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι η κατασταση αν και σημερα το βλεπω καλυτερα..... μπορει εκει να μην ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας χωρου φιλτρανσης αλλα και απο την αλλη αν τα κυνηγουν τα αλλα θα στρεσσαρονται συνεχως...... Θα ριξω σε λιγο το ενα με κλειστα φωτα να δω συμπεριφορες..... και θα πραξω αναλογα με τα αλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #30 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πριν απο λιγο εριξα το ενα μωρο για να δω συμπεριφορα,,,,,,, με σβηστα τα φωτα μονο με το φως του δωματιου στην αρχη περνουυσαν απο διπλα του και δεν το ενοχλουσαν... μολις ομως ξεκινησε βολτες για να εξερευνησει το ενυδρειο του την επεσε ενα στη αρχη και μετα ολα μαζι το κυνηγουσαν συνεχεια....... οπου φυγει φυγει το καημενο...... τωρα εσβησα τα φωτα τελειως και του δωματιου και του ενυδρειου... εκλεισα τα πατζουρια να μην μπαινει καθολου φως και εριξα και μια μαυρη μπλουζα στη μια μερια για να δημιουργησω απολυτο σκοταδι....... ελπιζω να το βρω αυριο και να μην το χουμε σακατεψει.....ελπιζω μεχρι αυριο να ενταχθει στο κοπαδι και να μην εχουμε παρατραγουδα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2013 #31 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Γιαυτο επρεπε να μπουν ολα, για να μοιραστει η επιθετικοτητα! Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #32 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γιαυτο επρεπε να μπουν ολα, για να μοιραστει η επιθετικοτητα! Δεν ξερω και αν επαιρνα ενα τι θα γινοταν???? θα παραγγελνα κ αλλα για να μην πειραζουν μονο το ενα? Αν ειναι θα ριξω κ τα αλλα δυο αυριο να δω..... αν και απο οτι ειδα το εβλεπαν σαν παιχνιδι...... το κυνηγουσε το ενα τ αφηνε τ αλλο....... τεσπα μακαρι να μην τα χασω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Σεπτεμβρίου 2013 #33 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Eνα; Ενα ισον κανενα! Περα απ την πλακα υπηρχε περιπτωση να παρεις ενα; Σμηνοψαρα ειναι δεν τα παιρνεις ενα ενα! Βλεπω ομως οτι προβληματιζεσαι αρκετα οποτε αστα οπως ειναι να εχεις την συνειδηση σου καθαρη και μην λες μετα οτι σε πηρα στο λαιμο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #34 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Eνα; Ενα ισον κανενα! Περα απ την πλακα υπηρχε περιπτωση να παρεις ενα; Σμηνοψαρα ειναι δεν τα παιρνεις ενα ενα! Βλεπω ομως οτι προβληματιζεσαι αρκετα οποτε αστα οπως ειναι να εχεις την συνειδηση σου καθαρη και μην λες μετα οτι σε πηρα στο λαιμο μου! Λοιπον χθες βραδυ στις 2 σκεπτομενος ολη τη συζητηση για το θεμα μου ειπα να το ρισκαρω και να τα ριξω μεσα........απο χθες το μεσημερι το ενυδρειο ηταν σε απολυτο σκοταδι με το ενα μωρο μεσα..... και το βραδυ στις 2 εριξα και τα αλλα..... σημερα το πρωι κατα τις 11 ανοιξα πατζουρια να μπει φως.... και μετα απο καμια ωρα ανοιξα και το φως του ενυδρειου..... για καλη μου τυχη ειχαν γινει ''φιλαρακια'' και επαιζαν ολα μαζι......οποτε κουταμαρα εκανα που τα ταλαιπωρισα στο μικρο..... αν τα ειχα ριξει στο μεγαλο απο την αρχη μπορει να μην ειχα χασει και το αλλο..... τεσπα οσο ζεις μαθαινεις.... τωρα θα παραγγειλω και ruby barb να κλεισω ολη την συλογη με τα τιγρακια και να εχω 14 το συνολο....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Σεπτεμβρίου 2013 #35 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε ωραιος! Ε μα επομενο ηταν! Τελος καλο ολα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 29 Σεπτεμβρίου 2013 #36 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος