PanaGreco 25 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ελαφρώς ανεβασμένα φωσφορικά (0,05-0,1). Αν πρέπει να είναι 0 πως τα ρίχνω εκτός απο τις συχνές αλλαγές και λιγότερο φαγητό? Τι ακριβώς ανεβάζει το PO4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 25 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 το καλυτερο ειναι οι αλλαγες σε συνδιασμο με καποιο σκευασμα ( αντιφωσφορο ) οπου θα πρεπει να υπαρχει μεσα στο ενυδρειο σου και να τον αλλαζεις ... καθε ποτε κανεις αλλαγη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 30% κάθε Κυριακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 το καλυτερο ειναι οι αλλαγες σε συνδιασμο με καποιο σκευασμα ( αντιφωσφορο ) οπου θα πρεπει να υπαρχει μεσα στο ενυδρειο σου και να τον αλλαζεις ... καθε ποτε κανεις αλλαγη ? και εγω αυτο θα σου ελεγα αλλα γενικα αποφευγουμε να τα χρησιμοποιουμε οποτε δοκιμασε με πιο συχνες και μικρες αλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 25 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω αυτο θα σου ελεγα αλλα γενικα αποφευγουμε να τα χρησιμοποιουμε οποτε δοκιμασε με πιο συχνες και μικρες αλλαγες ο λογος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αντιφοσφωρο σε φυτεμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αντιφοσφωρο σε φυτεμενο? Τι εννοείς? Μπερδεύτηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 Φυτεμενο δεν εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Φυτεμενο δεν εχεις? Ας πούμε ναι . Το παλεύω ακόμα Αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να έχω τριχοειδή και να μου πρασινίζει το ξύλο. Που οπτικά μου αρέσει αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το αφήσω. Έγινε επεξεργασία 25 Σεπτεμβρίου 2013 - panagreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 25 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αντιφοσφωρο σε φυτεμενο? τωρα ειδα οτι ειναι στη κατηγορια του γλυκου :bigemo_harabe_net-111: Σορυ Κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπαρχει προβλημα φιλε,το καταλαβα οτι μπερδευτικες. Αντιφωσφορο στο γλυκο δεν χρησιμοποιουμε.Αν θες να ριξεις τα φωσφορικα,που δεν νομιζω οτι εχεις πολλα,τοτε θα πρεπει να μειωσεις το ταισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ωχχχχ συγγνωμη δεν διαβασα καλα ηθελα να πω σκευασμα κατα τα των φωσφορικων αλλα δεν τα χρειασιμοποιουμαι γιατι ειναι χημικα και δεν ειναι οτι το καλητερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 26 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ελαφρώς ανεβασμένα φωσφορικά (0,05-0,1). Αν πρέπει να είναι 0 πως τα ρίχνω εκτός απο τις συχνές αλλαγές και λιγότερο φαγητό? Τι ακριβώς ανεβάζει το PO4? 0,05-0,1 Είναι απόλυτα αποδεκτές τιμές για φυτεμμένο Αν σκεφτείς οτι τα full planted ενυδρεία έχουν επιθυμητές τιμές απο 0,5 μέχρι και 2ppm και ιδανικές τιμές απο 0,2 έως 1ppm Το PO4 είναι ενα απο τα τρία βασικά μακροστοιχεία λίπανσης ενός φυτεμένου. Η άλγη σου προέρχεται απο ανισορροπία λιπασμάτων - φωτισμού - φυτομάζας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος